How To PC-instellingen toe te voegen aan uw ramen 8.x startscherm

U kunt eenvoudig toegang tot het scherm Pc-instellingen in Windows 8.1 … door met aan de rechterkant van het scherm, en vervolgens te klikken op Instellingen, en dan eindelijk te klikken op PC-instellingen aan de onderkant van het venster. Want dat is een pijn, hier is hoe je het vastmaken aan uw startscherm.

Let op: als u gebruik maakt van Windows 8 in plaats van 8.1, kun je niet makkelijk de PC-instellingen naar het startscherm pin zonder vervelende oplossing die we hier niet zullen dekken. Maar het goede nieuws is dat Windows 8.1 is niet alleen een gratis upgrade, maar wel een die je moet absoluut op dit moment doen.

Om toegang te krijgen van de Pin optie starten, zult u waarschijnlijk willen de ‘Alle apps te krijgen door het omhoog te vegen of te klikken op de kleine pijl. Zodra je op de mening van al uw geïnstalleerde toepassingen, klik rechts of selecteer de instellingen punt PC, en gebruik vervolgens de Pin optie Start.

U kunt ook zoeken naar PC-instellingen, maar sinds Windows 8.1 Bing heeft geïntegreerd, dat zoekscherm is vervelend en niet die goed werken. U kunt Bing integratie van Windows 8.1 al uit te schakelen.

Hoewel ze klein als je suizen langs hen in een auto lijken, de gebroken (gescheiden) witte strepen die de rijstroken op de Amerikaanse snelwegen markeren zijn een volle tien voet lang.