hoe u Windows applicaties op Linux met behulp van crossover installeren

Zodra u op OK hebt geklikt de installatie venster wordt geopend. Voer de gewenste installatie pad en klik op ‘Begin Install “om de installatie te starten.

Na een paar seconden zal crossover professional op uw computer worden geïnstalleerd. Als je de registratie code kun je het in te voeren met de onderstaande stappen (registreren CrossOver Professional) of als u gebruik maakt van deze software in trial mode doorgaan naar de volgende sectie om te beginnen met het installeren van Windows-software.

Het registreren van CrossOver Professional

Klik op Toepassingen en selecteer “Registreren en ontgrendelen deze demo” onder het CrossOver menu.

U zal worden gepresenteerd met de Product Registration Window. Als je eenmaal hebt ingevoerd uw registratie Gegevens uw exemplaar van CrossOver zal worden opgewaardeerd.

Met behulp van CrossOver Professional

Nu, we zullen zien hoe je Windows-software installeren met behulp van Linux CrossOver Pro. Start de installatie door te klikken op Toepassingen-> CrossOver-> Windows installeren Software.

Zoals je kunt zien in de momentopname hieronder kan je ofwel de software vermeld of u kunt ervoor kiezen om niet-ondersteunde software te installeren. Ik ga naar een niet-ondersteunde gratis Windows-software genaamd Xvid converter installeren.

Selecteer Installeer de niet-ondersteunde software en klik op de knop Volgende.

Selecteer het installatiebestand van Xvid Converter en klik op Volgende.

Ren door het reguliere installatieproces.

Zorg ervoor dat u een andere map te kiezen, bij voorkeur een in je home directory. In mijn geval is het Z: \ home \ vivek \ naamloze map \ Xvid Converter

Dat is het, u klaar bent met het installeren van de applicatie! U kunt starten door te gaan naar> Windows Applications-> Xvid Converter-> Xvid Converter Toepassingen-.

De volgende screenshot laat zien Xvid Converter in actie

Nu kun je experimenteren door het installeren van verschillende toepassingen. Wilt u een van de toepassingen die u hebt geïnstalleerd met behulp van CrossOver verwijderen ga je naar Applications> CrossOver-> Configuratie.

Selecteer de fles waarin u uw toepassing hebt geïnstalleerd en klik op Repareren / verwijderen. Uw aanvraag zal worden verwijderd.

Let op: We deze applicatie getest op Ubuntu 8.10.

Conclusie

Hoewel een groot aantal toepassingen worden ondersteund en kan worden geïnstalleerd, kunnen niet alle Windows-gebaseerde applicaties worden overgezet naar Linux gebruik van Linux CrossOver Pro. Zo kon ik niet Adobe Dreamweaver CS4 installeren met behulp van Linux CrossOver Pro. Het is nog steeds een geweldig product dat u de overgang naar het gebruik van Linux helpt.

Wilt u meer tips zoals deze, kunt u zich abonneren op de RSS-feed TNerd.

Noot van de redactie: Dit is een gast recensie van een niet-vrije software-pakket, maar we willen deze toepassing hier op How-To Geek en geen van ons geld uit te bevelen. We zijn fans van volledige openheid en zou nooit iets wat we hebben ons niet geprobeerd aan te bevelen.

Download Crossover Linux Trial van codeweavers.com

Na net gekregen een gratis exemplaar (met dank aan de dalende prijzen gas) – dit is perfect getimed. Bedankt!

Moeten worden gecorrigeerd van “Linux” naar “Ubuntu”. Dit zal niet het zelfde helemaal op OpenSUSE zijn.

Geweldig hulpmiddel. Ik weet zeker dat er iemand die een gratis applicatie voor Ubuntu zal vrijgeven, zodat een ieder Windows-applicaties kunnen installeren;. Naar mijn mening ben ik comfortabel met alle alternatieve toepassingen die er zijn voor Linux.

@ JonMCC33

Er zijn slechts een paar kleine verschillen, en dat heeft alles te maken met het menu “Start”. Mensen die KDE nogal vervallen dan Gnome, moet weten waar geïnstalleerde programma’s te vinden, en in ieder geval met eerdere versies van Crossover zou het correct (ongeveer KDE4 KDE 3.5.x niet zeker) te installeren in KDE’s menusysteem.

Anders dan het vinden waar de links naar de applicatie zijn, alles werkt hetzelfde, ongeacht wat distro die u gebruikt.

Wat is het prijsverschil met wijn. WINE doet hetzelfde en het is een gratis software. Misschien crossover heeft een Higer compatibiliteit met Windows-toepassingen, maar met wijn die ik heb draaien Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word en Project, niet Outlook), bijvoorbeeld.

@KaZiNadA

Crossover is WINE. 😉

http://en.wikipedia.org/wiki/Wine_(software)#Other_versions_of_Wine

hebben iedereen met behulp van Dreamweaver CS3 of 4 op ubuntu door een wijn of crossover

CS3

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=7694

CS4

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=14343

het ondersteunt upto CS2

We zijn erg dicht bij de ondersteuning van CS3 als goed. We werken aan CS4.

Beste wensen

-Jon parshall-, COO; CodeWeavers

kunnen we 3D-software ook graag max, maya lopen, xsi heeft video-editing software werkt ook ?? Of is het beperkt tot sommige versies of codes.

Ik heb gelopen Dreamweaver, Flash en Fireworks CS3 in Ubuntu met behulp van wine.It werk in Hardy, Gusty en nu onverschrokken. Ben nog CS4 wel proberen.

hi every body Ik ben nieuw op LINUX, installeerde ik photoshop7.0 door middel van cross-over, wanneer ik met behulp van Photoshop is waaruit blijkt dat “deafault systeem lettertype kon niet worden verkregen” Wat ik voor dit kan doen, iedere instelling die hulp in deze

Thannks van tevoren … ..

Ik ben erg nieuw voor Linux, mijn vraag is of u gebruik maken van programma’s zoals crossover te mothotboard drivers die metde moederbord komen of hoe doe je dat helemaal installeren?

@Lui, Crossover is voor de toepassing en games. Je zou het niet nodig om het moederbord drivers te installeren voor uw computer via crossover. Als u nodig hebt om bestuurders van dat soort en zijn nog niet binnen uw OS geïntegreerd, het zoeken google installeren.

op de eerste foto staat: cd / desktop en de andere dat u ons vertelde te doen, maar als ik typ in wat je zegt er staat geen bestand of map Wat is er mis en wat bedoel je over naar de map waar het bestand is ?

haar “cd Desktop” niet “cd / desktop”, die 2 zijn totaal verschillend in de wereld van de zaak gevoeligheid.

Hoi! Mijn naam is gelukkig en het werk als programmeur;. Vraag: Hoe kan ik run mijn windows applicatie in Linux?

Ik heb een programma in de Windows-omgeving en het moet worden uitgevoerd in Linux-omgeving? hoe? is er een freeware die ik kan gebruiken? bedankt!

hoe kan ik de registratie productdetails?

Bij voorbaat dank

groeten!

hey! is er een andere oplossing?

groeten

Hoe ik dit programma opnieuw installeren? Er is iets gebeurd en het crashte. Zei dat coudnt vinden fles bestand in zijn eigen directory.Then ik probeer om het 10 keer te verwijderen en er gebeurde niets. Dan dellete ik de map en nu schuin ik het te installeren met het commando !!!

Amerikaanse verkoper, Joe Girard, wordt beschouwd als een van de grootste verkopers in de geschiedenis. In de loop van zijn 15-jarige carrière in de verkoop van auto’s in Detroit en Eastpointe, Michigan Chevrolet dealers verkocht hij 13.001 auto’s.