hoe u Windows 7 thema wallpapers zonder ze te installeren krijgen

Gebruikt u een oudere versie van Windows, maar net als de Windows 7 thema wallpapers? Wat als u Windows 7, maar u niet wilt dat de thema’s te installeren alleen maar om de wallpapers te krijgen? Hier is hoe ze te krijgen zonder te hoeven thema’s te installeren.

Deze gast artikel werd geschreven door Ryan Dozier van de Doztech tech blog.

Het verkrijgen van de Achtergrond op XP, Vista of Windows 7

Eerst downloaden en installeren 7-zip op uw machine (link hieronder). Nadat je 7-zip hebt geïnstalleerd, het downloaden van een Windows 7 thema (link hieronder) en klik met de rechtermuisknop op het thema, selecteert u 7-Zip en Extract to “Theme Name” …

Een nieuwe map zal verschijnen met het thema naam erop. Wanneer u het opent, zal er een map met de naam DesktopBackground of iets dergelijks zijn.

Open de map om het behang aan de wallpapers voor het thema te bekijken. U kunt de extra bestanden verwijderen en gewoon blijven de wallpapers!

Het verkrijgen van de Achtergrond op Ubuntu

Extraheren van het behang op Ubuntu kan een beetje lastig zijn. Volg deze stappen en je in staat bent om dit te doen zal zijn. Ga eerst naar de Ubuntu Software Center onder het menu Toepassingen.

Zoeken naar 7zip en klik op de pijl om naar het menu toepassingen.

Zoek op de knop Install en klik erop.

Het zal een paar minuten duren voordat 7zip te installeren.

Na 7zip geïnstalleerd, sluit u het Ubuntu Software Center en het downloaden van een Windows 7 thema. Bewaar het ergens je kunt het snel toegang. Klik met de rechtermuisknop op het thema en selecteer Naam wijzigen en zich te ontdoen van de themepack uitbreiding en te vervangen met rits.

Het bestand moet worden “Theme Name.zip” nadat u het hernoemen. Klik met de rechtermuisknop op het thema en klik op Extract hier.

Na het extraheren van een nieuwe map met de naam thema zal hebben. Open het en ga naar de map DesktopBackground om de wallpapers te krijgen.

U kunt de extra bestanden verwijderen en gewoon blijven de wallpapers. Als u wilt dat de nieuwe Windows 7 thema’s, wallpapers te krijgen, maar wil niet te zoeken en afzonderlijk installeren, is dit een mooie oplossing.

Links

Krijg 7 zip voor Windows hier

Get Windows 7 Themes hier

Hoe maak ik een thema als win7 .. veranderen van wallpapers ..

Ik kan niet de bestanden van de thema pack..I hebben geprobeerd everything..would iemand graag komen en bieden een paar onzichtbare handen over mijn machine over te nemen te halen en doe het voor me please ..? dank u, ik ga spare

Jimmy Carter was de eerste Amerikaanse president om geboren te worden in een ziekenhuis (geboortedatum 1 oktober 1924, geboren in de Wise Sanitarium in Plains, Georgia).