hoe u Windows 10 het uiterlijk personaliseren

Windows 10 bevat veel nieuwe personalisatie instellingen waarmee u uw bureaublad achtergrond te veranderen, ramen kleuren, slot achtergrond van het scherm, en nog veel meer. Hier is wat u moet weten om uw computer te kijken precies hoe je het wilt.

De Personalisatie-groep is te vinden in het menu Instellingen. De eerste opties zijn om de achtergrond van uw bureaublad te veranderen. Windows 10, net als andere Windows-versies wordt geleverd met verschillende achtergronden om uit te kiezen, of u kunt selecteren “Bladeren” en voeg uw eigen.

Als alternatief kunt een effen kleur te gebruiken of het opzetten van uw achtergrond als een diavoorstelling met een optie om te veranderen op een ingestelde tijd.

Tot slot, wil je om te beslissen hoe uw foto (als je er een te gebruiken) past op uw bureaublad, of het vult, past, strekt zich, enz.

De volgende set opties zijn kleuren. De standaard optie is om een ​​accent kleur te kiezen uit een palet, of je kunt ervoor kiezen om Windows 10 hebben een kleur uit je achtergrond automatisch plukken.

Onder het palet, kunt u uw kleur keuzes uit te breiden naar het menu Start, taakbalk en actiecentrum. Er is een andere optie onder dit op transparanten in te schakelen voor al deze items. Dit laatste punt kan u toestaan ​​om rekken een beetje meer prestaties als uw grafische kaart is ouder en underpowered.

Wilt u uw achtergrond op het slot scherm te wijzigen? Hier is de plaats waar je dat kunt doen. U kunt kiezen uit een ingesloten set achtergronden of instellen als een diavoorstelling.

Als u kiest voor de optie diashow, zult u nodig hebt om een ​​album te kiezen.

Klik op ‘geavanceerde slideshow instellingen “om uw filmrol omvatten, gebruik dan alleen foto’s die het scherm te passen, en het al dan niet om het slot scherm in plaats tonen van het uitschakelen van het scherm wanneer de pc inactief is. Met deze laatste optie, kunt u het scherm niet helemaal uit te schakelen na een bepaalde tijd, of.

Terug op het scherm te vergrendelen instellingen, kunt u een app kiezen om een ​​gedetailleerde status te tonen, maar ook tot zeven andere apps snel statussen laten zien.

Daaronder vindt u links naar uw scherm time-out, evenals screensaver instellingen te vinden. Als u meer wilt weten over het wijzigen van uw slot achtergrond van het scherm, raden wij u aan ons artikel, die alles in meer detail zal uitleggen lezen.

Vervolgens ziet u de instellingen van Thema’s die eigenlijk alleen maar open te stellen voor de beproefde en echte personalisatie controlepaneel te vinden.

Iedereen die bekend is met Windows 7 of Windows 8.1 zal ongetwijfeld herkennen de Personalization bedieningspaneel. We zijn niet van plan om een ​​groot deel van de tijd besteden aan het bespreken anders dan erop te wijzen dat Microsoft de links heeft verwijderd te klinken, pictogrammen, muisaanwijzers en screensavers.

Deze items zijn te vinden op de thema’s instellingen onder “verwante instellingen”.

De laatste categorie in de persoonlijke instellingen zijn de Start-opties. We hebben uitvoerig over hoe u het menu Start aanpassen gepraat, maar in het kort, kunt u deze instellingen gebruiken om meest gebruikte apps, recent toegevoegde apps, recent geopende items laten zien, evenals tonen in het menu Start op het volledige scherm.

Klik op ‘kiezen welke mappen op Start verschijnen “en je kan maximaal tien mappen in het menu Start om te verschijnen.

Eenmaal ingeschakeld, ze kunnen worden gevonden in de linker kwadrant. Hier, allemaal worden getoond, maar natuurlijk als je niet beschikt over een Homegroup Gebruik of bewaar veel video’s op je computer, kun je dingen pare beneden om alleen de items die je nodig hebt.

Vergeet niet dat buiten deze Personalisatie instellingen kunt u verder in het menu Start aanpassen door de grootte van de tegels, het uitschakelen van live-tegels, het verplaatsen van inhoud rond, en het geven van tegels groepen namen.

Zoals je kunt zien, het is vrij gemakkelijk om Windows 10 te krijgen om de manier waarop je wilt kijken en met de mogelijkheid om het menu Start, taakbalk en actiecentrum moeten transparant zijn, het moet op zijn minst een beetje een beroep op fans van Windows 7 Aero thema. Voeg daarbij de mogelijkheid om snelkoppelingen toevoegen aan het menu Start, en je hebt een heel behoorlijk aantal Personalisatie functies.

Heeft u een vraag of opmerking die u wilt toevoegen? Laat uw feedback in ons discussieforum.

Wat dacht je van hoe de titelbalk kleur in Windows 10 wijzigen om de thema’s die u kreeg van Microsoft’s Personalisatie Gallery te passen? Hier is de link voor hen: http://windows.microsoft.com/en-US/windows/themes?ocid=w8_client_themes Deze zijn van Windows Vista, 7, 8 en 8.1 en werken in Windows 10, met uitzondering van de kleur van de titelbalk is nooit veranderen . Wij willen een hack om dit te bevestigen.

de kleur van de titelbalk van het nooit veranderen. Wij willen een hack om dit te bevestigen.

Ik wil raam grenzen … Soms, ik kan niet zeggen waar het ene venster eindigt en het andere begint.

Als u voor een dinosaurus of een mammoet klonen zit te wachten, weet je adem niet vast, de halfwaardetijd van DNA-moleculen is 521 jaar, dus er is geen kans dat we niet in oranje of fossielen elke worden trekken enkele perfect bewaard gebleven monsters moment snel.