hoe u uw verloren android telefoon te vinden, zelfs als je nooit het opzetten van een tracking-app

Android komt niet met een “vind mijn Android” -functie, dus er is geen officiële manier om je telefoon te volgen als je verliest. U moet uw telefoon voor te bereiden op het verlies door het opzetten van een dergelijke een tracking app – maar wat als je dat niet deed?

Je eerste instinct kan zijn om Lookout Plan B, die de is te downloaden go-to app voor dit doel. Echter, Plan B werkt alleen op Android 2.3 Gingerbread en lager, zo modern Android-telefoons zal een nieuwe oplossing nodig. Als u nog steeds het uitvoeren van 2,3 of lager, moet u zeker check it out, maar iedereen kan het lezen te houden.

De meeste verloren-telefoon tracking Android-apps moeten worden ingesteld van tevoren. Echter, er is een reden Plan B werkt (als je een Gingerbread-apparaat, tenminste). Dat komt omdat Android kunt u op afstand installeren van apps – klik op de knop Install aan de Google Play-website en de app zal op afstand worden gedownload naar uw apparaat, ervan uitgaande dat het is ingeschakeld, aangesloten op het internet, en geconfigureerd om dezelfde Google-account gebruiken. Als de app zelf kunt instellen, moet u in staat om op afstand de locatie van uw telefoon.

Terwijl Plan B niet werkt, Android Lost doet. Voor het instellen van deze app, kunt u met de app op uw apparaat – of u kunt een speciaal sms-bericht naar uw apparaat te sturen. Ervan uitgaande dat u toegang tot andermans mobiele telefoon hebt, kunt u de Android-app Lost duwen om uw verloren telefoon, stuur een sms-bericht, en dan zal het worden gekoppeld aan uw Google-account. Vervolgens kunt u inloggen met uw Google-account op het Android Lost terrein en de locatie van uw telefoon.

Installeer eerst de app. Open de pagina AndroidLost op Google Play. Klik op de knop Installeren en op afstand de app te installeren op uw verloren telefoon.

Vervolgens moet u Android Lost activeren. Omdat je niet je telefoon hebt, moet u een SMS-bericht te sturen naar uw telefoon om dit te laten werken. Gebruik een andere telefoon en stuur een SMS-bericht met de volgende inhoud om uw verloren telefoon

androidlost register

van uw telefoon Google-account moet nu worden geregistreerd bij Android Lost, ervan uitgaande dat het is ingeschakeld en heeft een verbinding. U kunt nu de Android Lost website, klikt u op de Aanmelden link en log in met het Google-account dat u op uw Android-telefoon.

Toegang tot de pagina Controls na inloggen met uw Google-account, en je zult in staat zijn op te sporen en op afstand de controle van uw telefoon. Misschien moet je een tijdje wachten voordat de telefoon wordt geregistreerd. Naast het aanvragen van de locatie van de telefoon, kunt u ook activeren een luid alarm dat de telefoon scherm flash zal maken – met name handig als je denkt dat je de telefoon ergens in de buurt misplaatst en de noodzaak om het op te sporen.

Nadat uw telefoon de locatie terug stuurt, kunt u deze bekijken en klik op een link om het te openen op een interactieve Google Maps pagina.

Misschien moet je een tijdje wachten tot de telefoon geregistreerd worden. Als je de app hebt geduwd en stuurde de SMS-bericht en de telefoon niet wordt geregistreerd, is het mogelijk dat het is uitgeschakeld, heeft geen signaal, of – nog erger – dat iemand de telefoon heeft gewist en u zult niet in staat zijn om het te volgen, omdat Het is niet langer gekoppeld aan uw Google-account.

Als u uw telefoon hebt verloren en nooit het opzetten van een tracking-app van tevoren, Android Lost is het beste wat je kunt doen op het moment.

Andere apps kan de locatie van uw telefoon te sturen op de achtergrond (zodat je kunt bekijken, zelfs als uw telefoon is uitgeschakeld), op afstand veeg je telefoon, of te installeren zich diep in de opslag van uw telefoon, zodat ze kunnen blijven bestaan ​​over doekjes (dit vereist root-toegang) . Echter, moet je het opzetten van dergelijke apps van tevoren.

Afbeelding Credit: NASA

Is er een reden dat ik mag niet worden doodsbang door het idee dat iedereen die scheuren mijn Google-wachtwoord controle over mijn telefoon kan nemen? Hoe kan ik deze “feature” uitschakelen?

Dat is een heel goede vraag. Misschien @ChrisHoffman kan er naar kijken.

Nou, je kunt deze functie uitschakelen door het verwijderen van uw Google-account van je telefoon – Android-telefoons niet echt een Google-account opgezet nodig, hoewel ze veel nuttiger met één. Ik ben niet bewust van enige manier om op afstand installeren van apps via Google Play uit te schakelen.

U kunt het beste is gewoon het beveiligen van uw Google-account. Instellen van twee-factor authenticatie met Google Authenticator en iemand zal praktisch moet uw telefoon om toegang te krijgen tot uw account.

Ik heb nooit echt van mening dat deze vraag – Ik ben meer bezorgd over iemand die toegang verkrijgen tot mijn Google-account dan ik maak me zorgen over mijn telefoon. Two-factor authenticatie (Google Authenticator) is de weg te gaan.

Niet oneens re twee-factor authenticatie, opgeschrikt om te leren dat remote Google Play-installatie zonder lokale telefoon te bedienen is standaard ingeschakeld. Basis veiligheid ethiek is het verminderen van de aanval oppervlak voor een systeem om het minimum dat nodig is voor de functionele eisen – ik heb niet de mogelijkheid om apps te installeren zonder de telefoon in mijn hand nodig, en verrast om te leren dat er meer dan een paar mensen doen zou zijn gebruik dergelijke “functie”.

Waarom Lookout Plan B niet wordt ondersteund op nieuwere Android-apparaten. Is er een specifieke reden?

Het ding dat ik haat over al deze programma’s is, zelfs wanneer de setup van tevoren als de telefoon niet is aangesloten op het internet je niet in staat om het te vinden Ik ben al op zoek naar een programma dat alleen kan gebruiken GPS voor wanneer de telefoon ergens is verloren waar er geen manier is om in te loggen op het internet en aangezien ik alleen gebruik maken van gratis wifi en betalen niet voor alle gegevens en zelfs wanneer ik krijg gegevens die ik zet hem pas op wanneer ik het nodig heb. Is er een programma dat kan volgen met alleen gps?

De sequentie “87654321” verschijnt in de eerste 3.000.000 cijfers van Pi, 180-4000000 cijfers voordat deze verschijnt omgekeerd als “12345678”.