hoe u uw Smarthome apparaten bedienen met een Logitech Harmony afstandsbediening

Op sommige afstandsbedieningen, kunt u ook home control knoppen die u kunt gebruiken met apparaten zoals Philips Hue lichten, een Nest thermostaat, of een Belkin Wemo smart stopcontact. (U kunt Logitech’s volledige lijst met ondersteunde apparaten Smarthome hier te zien.)

In tegenstelling tot de home theater-apparaten, volledig cant programmeert u uw afstandsbediening met behulp van de MyHarmony desktop software-you hae aan de Harmony-app voor iOS of Android gebruiken om een ​​aantal van de instelling uit te voeren. Dus, dat is wat we zullen gebruiken in deze gids.

Dit veronderstelt u al een Logitech Harmony universele afstandsbediening ingesteld voor uw home theater-dus als je dat nog niet hebt gedaan, ga naar de Harmony gids voor de initiële setup-proces. Dan, kom hier terug naar Smarthome controle toe te voegen aan uw afstandsbediening.

LET OP: Als je kunt, proberen om deze instructies zo goed mogelijk te volgen. Terwijl Logitech maakt een aantal grote hardware, hun software is niet erg goed, en dingen kunnen wonky gaan en verwarrend heel gemakkelijk (met name als het gaat om de afstandsbedieningen met de Harmony Hub). Hoe dichter je de volgende instructies om de brief, en in de juiste volgorde, hoe minder kans je hebt van het runnen van een probleem.

Om nieuwe Smarthome apparaten uw Logitech Harmony-afstandsbediening toe te voegen, opent u de Harmony-app op je telefoon of tablet en uitbreiden van de rechter zijbalk. Tik op “Edit Devices” langs de bodem.

Klik op de “+ Device” knop die langs de bodem lijkt te zijn van een nieuw apparaat toe te voegen.

Selecteer “Home Control” uit de lijst, en kies de Smarthome apparaat dat u wilt toevoegen. In dit geval zullen we onze Philips Hue verlichting toe te voegen.

Mogelijk moet u uw slimme apparaat in de pairing-modus-voor ons gezegd, dit betekende een druk op de knop op de Hue Bridge zodat onze Harmony Hub zou kunnen detecteren.

Vanaf daar volgt u de instructies op het scherm om alles wat je wilt (zoals Philips Hue verlichting scènes) te importeren. Als je klaar bent, klik op de pijl Next in de rechter bovenhoek.

Uw nieuwe apparaat zal verschijnen in de rechter zijbalk van de Harmony-app. Herhaal dit met andere Smarthome apparaten die u wilt toevoegen.

Vervolgens kunt u wilt groeperen bepaalde apparaten bij elkaar, zodat je ze makkelijker kunt bedienen. Zo zullen we een paar van onze Hue-lampen toe te voegen aan een groep genaamd “Living Room” zodat we allemaal woonkamer lichten het in een keer met onze Harmony-afstandsbediening.

Vouw de rechter zijbalk en tik “Edit Devices”.

Tik op de knop “+ Group”, dat aan de onderkant verschijnt.

Geef de groep een naam, en selecteer de apparaten die u wilt behoren tot die groep. Klik op de pijl Next om verder te gaan.

Nu, in de rechter zijbalk, die lichten zullen worden gegroepeerd zodat u ze makkelijker kunt bedienen.

Smarthome-enabled Harmony afstandsbedieningen hebben een reeks knoppen ontworpen om maximaal vier Smarthome apparaten-they’ll eruit gloeilampen en stopcontacten

Functies toewijzen aan deze knoppen het openstellen van de Harmony-app en tik op de menu-knop in de linkerbovenhoek. Ga dan naar Harmony Setup> Add / Edit Devices & activiteiten.

Van daar, tik op de categorie “Remote & Hub”.

Kies uw afstandsbediening uit de lijst in ons geval, “Harmonie Elite”.

Tik op de optie ‘Home Control Buttons “aan die knoppen aan te passen.

Selecteer een van de knoppen en tik op de “Toewijzen” knop.

Selecteer het apparaat (s) die u wilt bedienen met die knop. In ons geval, we gaan naar de “Living Room” groep lichten we eerder gemaakt te controleren.

Als je dat doet, zal het u terug naar de Home Control knoppen pagina. Helaas kun je niet aanpassen wat de knoppen doen-ze vreemd beperkt, maar je kunt de knop toewijzingen hieronder. In ons geval, een korte druk schakelt de verlichting, een lange druk schakelt de lichten uit, en de tuimelschakelaar in het midden past de helderheid van deze bollen.

We hebben echt, echt, zou willen dat je deze functies aan te passen, maar Logitech blijkbaar besloten om deze functie half-afgewerkte plaats te verlaten.

Herhaal dit proces voor de andere knoppen. Als u klaar bent, tikt u op de knop Volgende om uw wijzigingen op te slaan.

Als je echte aanpassing van uw Smarthome apparaten wilt, aanraking remotes-screen ingeschakeld kunt u activiteiten voor uw Smarthome apparaten, van de zeer eenvoudige ( “Dim Lights”) naar de meer complexe ( “Dim de lichten, de handen uit de blinds, en begin mijn home theater “). Dit is veel, veel nuttiger dan de hardware-knoppen, die verrassend niet-aanpasbaar zijn.

Om de activiteiten toe te voegen, uit te breiden de linker zijbalk van de Harmony-app en tik op “Edit Activites”.

Tik op de “Activiteit toevoegen” knop die aan de onderkant verschijnt.

Op het volgende scherm, kies “Voeg Uw Eigen Activity”.

Geef uw activiteit een naam en kies een pictogram voor het. Dit is het pictogram dat op uw afstandsbediening zal verschijnen. In ons voorbeeld, we zijn het creëren van een activiteit genaamd “Lights Dim” dat onze huiskamer lichten dimmen tot 30%, ideaal voor het bekijken van een film. Klik vervolgens op de pijl naast.

Vervolgens selecteert u de apparaten die betrokken zijn bij de activiteit. In dit voorbeeld, zal het gewoon onze drie lampjes Living Room.

Het zal u vragen wat u wilt doen met de entertainment-apparaten voor deze activiteit. In ons geval gaan we hen met rust te laten, dus we zullen kiezen voor “Laat alles zoals het is”.

Vervolgens zul je aan te passen wat er gebeurt wanneer de activiteit begint, en wat er gebeurt als de activiteit eindigt. Tik op de pijl Next.

In ons geval willen we iedere lamp in te schakelen bij 30% dimmen wanneer de activiteit begint. Dus stellen we onze lichten op dit scherm …

… En tik op de pijl Next als u klaar bent.

Herhaal dit proces voor wanneer de activiteit eindigt. In ons geval zal de activiteit slechts een eenmalige druk op de knop, dus we zullen niets doen hier een vervelend druk op de knop Overslaan.

En nu zijn we klaar. Dit is een zeer eenvoudig voorbeeld, maar dit kan zeer krachtig zijn. Bijvoorbeeld, kon u een activiteit genaamd “Movie Night” Dat zet op uw home theater, zet het aan uw Blu-Ray-speler te creëren, rolt uw slimme blinds, en dimt uw slimme lampen allemaal tegelijk. U kunt zelfs instellen dat de VN-dim de lichten wanneer u overschakelt naar een andere activiteit (door het veranderen van hun staat voor het einde van de activiteit). Je bent alleen beperkt door uw verbeelding … en hoeveel slimme apparaten die u in uw huis.

Uw home cinema is meer dan alleen een tv en sommige sprekers. De lichten, de blinds, en zelfs uw thermostaat zijn van cruciaal belang om de ultieme thuisbioscoopervaring-dus het heeft alleen zin zou je in staat zijn om ze te bedienen vanaf de afstandsbediening. Nu kun je van basketbal te kijken modus om film-kijken stand met slechts een paar drukken op een knop, dit alles zonder het opstaan ​​vanuit uw luie stoel.

Titel afbeelding van Hemul / Bigstock.

In tegenstelling tot wat velen denken Bliss, de standaard Windows XP behang, werd niet digitaal gemanipuleerd, het was een recht-uit-de-camera schot van de heuvels van Sonoma County, California, gevangen door fotograaf Charles O’Rear.