hoe u uw ramen te veranderen icloud foto’s maplocatie

Wanneer u de iCloud-client op uw Windows-computer installeert, configureert de gedeelde map op een specifieke locatie. U kunt echter, bewegen deze map naar een andere locatie, zelfs een andere gedeelde cloud map of back-up schijf.

We spraken over het installeren van iCloud op Windows, die vervolgens zal u toelaten om uw foto stroom te synchroniseren en te gebruiken iCloud Photo Sharing, het beheren van uw iCloud-opslag en zelfs synchroniseren van uw Chrome, Firefox en Internet Explorer bladwijzers.

De map iCloud is in eerste instantie geïnstalleerd in de map Foto’s Windows ‘, dat is een speciale map die zelf kan worden verplaatst. Dat gezegd hebbende, als u wilt dat uw foto’s map iCloud gewoon verplaatsen, dan kun je deze verhuizen naar een andere plaats dan uw foto’s maplocatie.

Naar de map Foto’s iCloud verplaatst, eerst de toepassing te openen. Kennisgeving naast “Foto’s” is er een “Opties …” knop, die je nodig hebt om te klikken.

Hier kunt u uit te schakelen “My Photo Stream” en “iCloud Photo Sharing ‘, maar wat we willen richten op de” iCloud Foto locatie: “aan de onderkant van het dialoogvenster. Klik op “Change …” te bewegen de iCloud map ‘Photos’ naar een nieuwe locatie.

Die comfortabel met behulp van Windows zal meer dan vertrouwd met de volgende stap. Je moet zoeken naar een nieuwe map waarin u wilt verplaatsen map iCloud’s. In dit geval, wij bewegen onze foto map van onze Dropbox locatie, om onze folder iCloud Drive, in onze folder gebruiker.

Zodra u klikt op “OK” wordt u terug naar de foto’s Opties genomen. U moet dan nog “OK” te klikken opnieuw om uw locatie veranderingen volledig te bevestigen. Zodra je dat doet, zal uw folder iCloud Foto’s worden verplaatst naar de nieuwe map of het station.

Als u daadwerkelijk betaalt voor iCloud, dan bent u zeker gaat om veel meer foto’s op te slaan op. Terwijl iCloud is ideaal voor Apple-centric huishoudens, kunt u ook nog willen items vanaf de pc met het te delen.

In die zin is het volkomen logisch om de map naar iets als een Dropbox of Microsoft Onedrive map verplaatsen, zodat u kunt dan toegang tot uw iCloud foto’s op meerdere apparaten. Als je niet zeker weet welke cloud service voor u geschikt is, raden wij u onze uitsplitsing naar het onderwerp te lezen.

We hopen dat u vond dit artikel nuttig. Mocht u nog vragen of opmerkingen die u wilt toevoegen, laat dan uw feedback in ons discussieforum.

In Avonturen van Alice van Lewis Carroll in Sprookjesland, de speelkaart-mensen gevonden binnen de Queen of Heart koninkrijk hebben rollen op basis van hun kaart suite: Hearts behoren tot de koninklijke familie, diamanten zijn hovelingen, clubs zijn soldaten, en schoppen zijn tuinders.