hoe u uw ramen of het scherm Android apparaat spiegelen op uw Roku

Roku apparaten onlangs kreeg een “screen mirroring” -functie. Met een paar klikken of tikken, kunt u een Windows 8.1 of Android-scherm om uw Roku spiegelen. Het werkt een beetje zoals AirPlay van Apple of Google’s Chromecast screen-mirroring.

Dit werkt samen met de Miracast open standaard die is ingebouwd in Windows 8.1-pc, Android-telefoons en tablets en Windows-telefoons. Het zal niet werken met Macs, iPhones, iPads, Chromebooks, of Linux-pc’s.

Houd in gedachten dat het scherm mirroring is een beta-functie, zodat u problemen mee kunnen ondervinden. Erger nog, kan Miracast als geheel onbetrouwbaar zijn, zodat de apparaten die u casten vanuit hun eigen Miracast bugs kunnen hebben. De Roku website heeft een officiële lijst van gecertificeerde-compatibele apparaten. Theoretisch moet elke Miracast-compatibel apparaat werken – maar niet op rekenen. Dat is een van de problemen Miracast’s. Dat gezegd hebbende, Miracast is verbeterd en steeds stabieler met de recente apparaten.

Om deze functie in te schakelen, ga in uw scherm Roku’s Settings, selecteer System en selecteer Screen mirroring (beta). Zorg ervoor dat de “Enable screen mirroring” optie is ingeschakeld.

Vervolgens is het tijd om te werpen uit uw apparaat. Op een Windows 8.1-pc, veegt u vanaf de rechterkant of klik op Windows-toets + C om de charmes. Selecteer de apparaten en de charme en selecteer Project. Selecteer “een draadloos scherm toevoegen” om te beginnen met het toevoegen van de Roku.

Dit werkt alleen als u gebruik maakt van een moderne Windows-pc die Miracast-compatibele hardware bevat.

U moet uw Roku te zien in de lijst met apparaten. Selecteer het om het toe te voegen aan de lijst met beschikbare apparaten uw Windows-pc’s. Windows zal u vragen om geen instructies over uw Roku te volgen, maar dat zal niet nodig zijn. Na een paar seconden, moet het automatisch verbinding en beginnen gieten.

Op Android, opent u het scherm Instellingen, tik Display, tap Cast scherm, en je moet de Roku ziet in de beschikbare lijst met draadloze displays. Raadpleeg onze stap-voor-stap handleiding voor het gieten met Miracast voor meer informatie.

Om te beginnen opnieuw gieten op Windows, selecteert u de apparaten charme, tikt Project, en je zult zien uw Roku in de lijst als het is in de buurt. Klik of tik op het aan het project. U ziet het “Screen mirroring” splash screen verschijnt op uw Roku, en dan zal het scherm van uw apparaat op uw TV worden weergegeven.

Op Android, kunt u beginnen met het gieten op dezelfde manier waarop je de Roku toegevoegd. Je moet ook zien in uw Quick lijst Instellingen.

Hoe dan ook, als je klaar bent gieten, net tegen de Home-knop – of vrijwel elke andere toets op de afstandsbediening van uw Roku. Het zal direct het verlaten van de casting-modus en het startscherm weer te geven, zodat u kunt beginnen met iets anders te kijken.

We hebben problemen om deze functie aan het werk in het verleden gehad, maar dat kan alleen maar als gevolg van de beta aard van deze functie zijn geweest. Het werkte voor ons op het nieuwste model van Roku 3 met een Surface Pro 2.

In het verleden hebben we gemerkt dat Miracast niet zal werken als je VirtualBox, VMware, of een soortgelijk virtuele machine programma op uw Windows-computer zijn geïnstalleerd. Miracast heeft behoefte aan een “clean Wi-Fi-stack,” en deze programma’s interfereren met de netwerken. Probeer het verwijderen van virtuele machine programma’s en iets anders dat knoeit met je netwerk als je niet kunt Miracast. Op Android, kan custom ROMs niet goed in staat zijn om Miracast – ervoor te zorgen dat u met behulp van de fabrikant officiële build van Android op een ondersteund apparaat.

In theorie hoeft apparaten niet nodig eens nodig om op hetzelfde Wi-Fi-netwerk om Miracast gebruiken. Dat komt omdat ze te ontdekken en met elkaar te verbinden met behulp van Wi-Fi Direct, niet over uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Als u problemen ondervindt, kunt u proberen het aansluiten van beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk – kan het wel of niet helpen. En, want dit maakt gebruik van Wi-Fi, bronnen van Wi-Fi-interferentie kan problemen veroorzaken.

Problemen je tegenkomt kan worden veroorzaakt door de bèta aard van het scherm spiegelen zijn op de Roku. Ze kunnen ook gewoon algemene Miracast problemen – veel fabrikanten hebben schijnbaar moeite om Miracast betrouwbaar werken.

Maar dit is nog steeds een interessante functie – het betekent dat veel mensen hebben nu Miracast-compatibele apparaten aangesloten op hun televisies. Het kan helpen Miracast geworden op grotere schaal en gebruikte – als het werkt betrouwbaar voor de meeste mensen.

Alle Miracast afkeer is echt vreemd.

Ik gebruik Miracast veel. Op veel verschillende apparaten. Telefoons, computers, te monitoren, tv’s, en nog veel meer over meerdere dongles. Het weerspiegelt, doet het tweede scherm, en het altijd werkt gewoon. Ik heb nooit problemen ondervonden. Ik streamen van video op een bijna dagelijkse basis via Miracast.

Als howtogeek problemen jaar geleden gehad, misschien moeten ze het nog eens gaan. Want wat howtogeek zegt lijkt niet helemaal waar te zijn.

Als howtogeek problemen jaar geleden gehad, misschien moeten ze het nog eens gaan. Want wat howtogeek zegt lijkt niet helemaal waar te zijn.

Het is geweldig dat het voor u werkt.

We doen veel testen om ervoor te zorgen dat dingen werken voordat we schrijven over hen. En we zijn niet de enigen die problemen met Miracast hebben gehad.

Dus als er iets niet goed werkt voor ons, we zijn niet zomaar blindelings aanraden.

Net zoals we onze jonge kinderen zuigelingen noemen, hebben we de jongeren van andere soorten primaten (zoals apen, gorilla’s en apen) op dezelfde manier met de naam, de jonge primaten soorten worden baby’s ook genoemd.