hoe u uw playstation 4 of xbox maken een sneller (door toevoeging van een ssd)

Sony en Microsoft koos voor de PlayStation 4 niet te verzenden en Xbox One consoles met solid-state drives. Ze gingen met een tragere mechanische aandrijvingen om de kosten laag te houden, maar je kan versnellen laadtijden voor je console games door het toevoegen van een solid-state drive om uw PS4 en Xbox One.

De moderne console games zijn over het algemeen geïnstalleerd en geladen vanaf de harde schijf, niet alleen van discs. Met behulp van een snellere solid-state drive zal laadtijden afnemen in games. Dit is de een upgrade die u kunt uitvoeren op een game console.

U kunt ook deze truc gebruiken om een ​​grotere mechanische harde schijf toe te voegen en krijg meer opslagruimte dan de 500 GB schijf die met je console kwam, als u verkiest.

PlayStation 4 consoles geen ondersteuning voor externe harde schijven, dus je kunt niet gewoon aansluiten van een externe SSD in je console. Echter, de PlayStation 4 krijgt u toegang tot een drive bay, waar u de interne schijf kunnen verwijderen en te vervangen dan. Je zou kunnen nemen uit de mechanische harde schijf die bij de PS4 kwam, en installeren van een snellere solid-state drive – of een nog grotere mechanische harde schijf, als u verkiest.

Sony biedt officiële instructies voor het vervangen van de harde schijf van uw PS4. Uw nieuwe station moet een 2,5-inch interne harde schijf, 9,5 mm of slanker in omvang, en het gebruik van de SATA-specificatie. Zolang je een station dat overeenkomt met die specificaties te kiezen, moet het prima in je PS4 werken. Doe wat onderzoek en koop een solide interne SSD – het dezelfde soort SSD je zou kopen als u een computer zijn te upgraden met een SSD zou zijn.

U kunt slechts één harde schijf geïnstalleerd op een moment in je PS4, dus je zou willen om een ​​vrij grote SSD kopen.

Sony’s gids zal u door een back-up van de gegevens die momenteel op je console naar een verwisselbare schijf, de toegang tot PlayStation 4’s harde schijf bay, de installatie van de schijf, en vervolgens opnieuw installeren van de PS4 systeem software op uw nieuwe schijf en het herstel van de back-up.

Microsoft’s Xbox One is het niet mogelijk om het te openen en de interne schijf te vervangen. Echter, de Xbox One ondersteunt externe harde schijven kunt aansluiten via USB. Koop een snelle externe SSD dat de USB 3.0-specificatie gebruikt, sluit deze aan op je Xbox One, en je kunt spelen op die schijf te installeren. Games zullen sneller van een voldoende snelle externe harde schijf te laden dan ze zouden uit de interne mechanische aandrijving.

Je zult een station dat ondersteunt USB 3.0 en is ten minste 256 GB in grootte nodig hebt, of de Xbox Men zal niet toestaan ​​om games te installeren om het. Je moet ook op zoek gaan naar een solid-state drive die USB 3.0 gebruikt voor de snelste prestaties – je zou willen opzoeken benchmarks van externe schijven voordat je ze koopt. Goedkope USB 3.0 externe harde schijven zou eigenlijk heel traag, ondanks het feit dat het label met “USB 3.0”. De Xbox One biedt drie USB 3.0-poorten, dus je zou kunnen maximaal drie externe schijven hebt aangesloten.

Sluit een externe schijf in uw Xbox One en u wordt gevraagd om het te formatteren en gebruiken voor games en apps. U kunt ook toegang krijgen tot deze optie Instellingen> Alle instellingen> Systeem> Opslag> Format voor games en apps.

U kunt games tussen de stations te bewegen zonder dat ze opnieuw te installeren. Markeer een spel Mijn spellen en apps, drukt u op de Menu-knop, en selecteer Beheren spel. U kunt het verplaatsen tussen de aangesloten opslagapparaten – bijvoorbeeld tussen een interne schijf en een externe schijf. website van Microsoft vindt u informatie over het gebruik van een externe schijf met je Xbox One.

Spellen op Nintendo’s Wii U meestal zijn niet geïnstalleerd op het interne geheugen, tenzij je ze digitaal te downloaden en ze niet te spelen van discs. U kunt echter ook externe schijven aan te sluiten op je Wii U om de opslagcapaciteit te vergroten en mogelijk versnellen laadtijden als het spel wordt geladen gegevens uit het station. de website van Nintendo’s wordt uitgelegd wat je moet weten over het toevoegen van externe schijven op je Wii U.

Afbeelding Credit: BagoGames op Flickr, Jon Fingas op Flickr, Marco Verch op Wikimedia Commons

Mijn zorg met dit is dat de PS4 niet weet hoe te werken met een SSD, de uitgifte van TRIM commando’s en wat al niet. Ik herinner me dat SSD’s waren nieuwe mensen zouden hen in Windows XP Te (zonder de TRIM-functie) en na enige tijd de aandrijving aanzienlijk zou vertragen. Zal dat het geval met PS4 zijn?

Vraag me af of iemand de snelheid met een ssd geklokt. Het is waarschijnlijk nog te duur om een ​​SSD te gebruiken en hebben een enigszins fatsoenlijke opslagruimte. A 1 of 2 TB ssd is vrij duur. In plaats daarvan, ik heb gekozen voor het gebruik van een 7200rpm 3,5 “HDD. Ik gebruikte een behuizing uit een Samsung D3 externe schijf. Het sluit zelfs uit als de xbox1 wordt uitgeschakeld!

Weet iemand of er een opslag limiet? Ik denk aan het grijpen van een 2TB, maar ik ben niet zeker of de PS4 alleen kan verwerken tot een bepaald bedrag. Er is niets te zeggen hoe dan ook op hun site, dus ik ben onzeker over en was benieuwd of iemand anders bij toeval in dit heeft gelopen.

Ik heb momenteel een 2TB HDD in mijn PS4 die fantastisch werkt.

Ok, dus dat is goed de 2TB werkt. Gewoon om te verduidelijken, dat is een harde schijf of een SSD? Ik weet dat je zet HDD, maar wilde alleen maar dubbel te controleren.

Ok, dus dat is goed de 2TB werkt. Gewoon om te verduidelijken, dat is een harde schijf of een SSD? Ik weet dat je zet HDD, maar wilde alleen maar dubbel te controleren.

Een 2 TB SSD gaat onbetaalbaar duur te zijn. Ik zou een SSHD stel voor als u op zoek bent naar een performance boost op een enigszins redelijke prijs.

Ook niet een 5400 RPM schijf te kopen. Dat is wat ik trok uit mijn Alienware Alfa’s. Ugh. Langzaam.

Dat is wat ik dacht (over de 5400 rpm schijf), dus dat is goed om te weten. Dank daarvoor.

Ik ben alleen op zoek op Amazon op dit moment, maar de grootste SSHD ik kan vinden is dat een SATA 2,5 inch is een 1TB. Waar kan ik een aantal 2TB schijven vinden?

Wow, je hebt gelijk. Slim buit op de 7200RPM drijft in die hoedanigheid bereik.

Hmm, ik denk dat ik zal moeten blijven rond te kijken. De prijs is verleidelijk om een ​​HDD of een SSHD krijgen. Ik denk aan de 5400 zou geen goed idee zijn als gevolg van al het gewicht heeft voor die langzaam van een station. Ik ben in staat om de $ 500-600 SSD veroorloven, dus ik kan gewoon gaan die route …

Ik ben in staat om de $ 500-600 SSD veroorloven, dus ik kan gewoon gaan die route …

Ik heb nagedacht heel hard over het krijgen van een 1TB SSD voor mijn hoofdsysteem, maar ik ben nog niet helemaal klaar om de trekker over te halen op die. De dag dat ik kan een 1TB solid state drive te kopen voor $ 200, zal ik waarschijnlijk spring erop.

Hoe zit het stroomverbruik …

Hoe zit het stroomverbruik …

Van wat ik heb gelezen, het verschil real-world stroomverbruik is niet voldoende merkbaar zijn.

De machine die Pringles chips kookt werd uitgevonden door verwezenlijkte Sci-Fi schrijver Gene Wolfe.