hoe u uw OneNote 2016 notities exporteren naar verschillende bestandsformaten

OneNote 2016 is een geweldig programma voor het maken, opslaan en synchroniseren van notities, maar als u wilt uw notities archiveren of te delen met iemand die geen Microsoft-account heeft, kunt u deze exporteren naar andere bestandsformaten. Hier is een snelle blik op hoe het moet.

U kunt zowel afzonderlijke noten of vol notebooks exporteren. Open de OneNote notebook met de informatie die u wilt exporteren en klik op het tabblad “File”.

Op de backstage scherm, klikt u op “Exporteren” in de lijst met items aan de linkerkant.

Onder Export Current, selecteert u of u de huidige pagina, afdeling, of de gehele Notebook exporteren. We kiezen voor de huidige pagina te exporteren.

Er zijn verschillende formaten beschikbaar voor het exporteren van pagina’s en secties. We gaan onze huidige pagina exporteren als een Word-document, dus we klikken op “Word-document (* .docx)” op onze pagina te converteren naar de meest recente Word-formaat. Klik op “Export”.

Voor het exporteren van notebooks, de enige beschikbare formaten zijn OneNote Package, PDF en XPS (XML Paper Specification).

LET OP: Een OneNote Package-bestand is een enkel bestand archief voor pagina’s, secties, of hele notebooks. Het bevat alles wat in uw notebook, met inbegrip van de tekst, afbeeldingen, embedded files, en audio en video, samen in één bestand, zoals a.zip bestand, met het bestand extension.onepkg. Dit formaat is handig voor het archiveren van notebooks of het verzenden van een notebook aan iemand, als je liever niet de laptop online te delen. U kunt the.onepkg bestand rechtstreeks in OneNote 2016.

In het dialoogvenster Opslaan als vak, navigeer naar de plaats waar u wilt uw geëxporteerde pagina, sectie, of notebook op te slaan. Standaard is de titel van de pagina of sectie wordt de bestandsnaam voor het geëxporteerde bestand. Om dit te veranderen, typt u een nieuwe naam voor het bestand in het “File” box.

Als u van gedachten verandert en u wilt een ander bereik te exporteren in uw OneNote notebook, selecteer een optie naast “Pagina Range”.

Klik op ‘Opslaan’ om uw OneNote-pagina, sectie, of notebook exporteren.

De titel van de notitie en de aanmaakdatum en tijd worden opgenomen in het geëxporteerde bestand.

Exporteren OneNote notities, secties en notebooks werkt alleen in OneNote 2016 (de desktop-versie). Er is geen optie voor het exporteren van OneNote gegevens in de gratis OneNote app in Windows 10. Dat gezegd hebbende, de desktop-versie van OneNote 2016 is ook gratis, zodat u altijd kunt gebruiken voor dit doel indien nodig.

Het “derde ooglid” op veel amfibieën, vogels, vissen, reptielen, en sommige soorten zoogdieren die beschermt en hydrateert hun ogen is formeel bekend als een knipvlies.