hoe u uw computer op een toets om de x seconden te maken

Heb je ooit nodig is om op een toets om de paar seconden, of om de paar minuten? Misschien bent u het afspelen van een video game en je zit te wachten op een item, of je hebt een andere reden kreeg. Hoe dan ook, hier is hoe je je pc automatisch doen.

Je moet om te beginnen door het downloaden en installeren van AutoHotkey, dat is een eenvoudige scripttaal die u toelaat om gemakkelijk scripts. Zodra je dat doet, klik met de rechtermuisknop ergens en kies Nieuw -> AutoHotkey Script.

Zodra je dat hebt gedaan, plakt u het volgende in het script

#Persistent; SetTimer, PressTheKey, 1800000; Return

PressTheKey, verzenden, {Space}; Return

Sla de naam van het bestand als wat je wilt, en vervolgens dubbelklik erop om het uit te voeren.

U kunt ook een andere hotkey of een aantal characters alleen door het veranderen van de Send, {Space} lijn naar iets anders, je kunt letterlijk typt een aantal brieven die u wilt verzenden, of u kunt een aantal van de speciale toetsen te gebruiken op de AutoHotkey documentatie pagina. Bijvoorbeeld, om “lui” maken het verzenden van het woord en druk op de spatiebalk, kunt u gebruik maken

Stuur, lui {Space}

Ik ben niet helemaal zeker wat je wilt om dit te gebruiken voor, maar dat is wat maakt scripting zo leuk.

Desmond kon met een aangepaste versie had gedaan dit script in Lost

@Richard: Ja, dat is waar.

haha. Het is niet zoals hij had niet de vrije tijd aan Google dat.

Je zou ook kunnen lus totdat een bepaald aantal executies is bereikt …

Loop; if (A_Index> = 100); break; sturen, {spatie}; Slaap, 1800000; ExitApp

Kan dit script worden gewijzigd, zodat een reeks tekens wordt ingevoerd wanneer een functietoets wordt ingedrukt;? Of zou dat een heel andere functie?

Dit zou nog nuttig zijn als het script de indrukken zou kunnen sturen naar een specifiek venster – is AutoHotKey in staat om dat te doen? Bijvoorbeeld als ik ben aangemeld bij een externe computer, maar doe dingen in een ander venster, kan ik voorkomen dat externe computer loskoppelen als gevolg van inactiviteit door het sturen van een toetsdruk op die achtergrond raam?

Het kan worden gebruikt om automatisch het scherm te verslaan saver lock beleid sommige bedrijven hebben. Mijn computer gaat naar saver mode scherm na 15 minuten inactiviteit, en ik moet mijn wachtwoord in te voeren om terug te komen. Deze tip zou krijgen rond dat.

Er zijn ook enkele Old School kleine PRGS zoals Stay Alive terug te gaan naar AOL dagen en bij een aantal gratis ISPs off zou aanmelden gebruiker als geen activiteit op de lijn na een bepaalde periode van tijd, zoals 2 uur. Royal lastig zijn als proberen een lange nachtelijke d / l of u / l aan bbs sites voor ‘credits’. REM dat;? Dergelijke misschien nog werk voor het verslaan van genoemde 15 minuten job machine ..

Hell yeah herinner me de ISP-verbinding time-outs en surfen gij Ole BBS’s! Op mijn C64 niet minder! LOL.

Waar ga je naar het programma te downloaden? (Sorry als dat is een domme vraag. Er is waarschijnlijk een url vlak voor mijn ogen.) Ik zie de url naar de AutoHotkey documentatie pagina, maar geen optie om te downloaden. Help alstublieft.

Bekijken? er was een lol. Ik was gewoon op zoek op de verkeerde plaats. Thanks anyways ^^ ‘

voor games en andere toepassingen Ik hou van mijn toggle script, het spams klik nadat ik z druk houd dan de muis en als ik wil mijn muis weer gebruiken zonder het verlaten van het script dat ik weer kan z drukken.

z :: Toggle: = Toggle <1? 1: 0 ~ $ * Lbutton; Als Toggle = 1; Loop, GetKeyState, Lbvar, LButton, P; Als Lbvar = U; Break, Klik, slapen 100; Else; return @psr, dit gewoon doen #Persistent; SetTimer, PressTheKey, 1800000; Return PressTheKey, verzenden, {Space}; Return F2 :: Stuur omg hoe je dat doen? eenvoudig, en alles wat ik moest doen is het toevoegen van een lijn. zou dit werk op een command prompt? Zou het niet de kleine app: "Cafeïne" hetzelfde doen? Als al het zout uit de oceanen verwijderd en afgezet op het land de resulterende massa zout beschikbare ruimte op aarde zou betrekking tot een diepte van ongeveer 500 honderd voet.