hoe u uw browsegeschiedenis in google chrome wissen

Als je Google’s Chrome-browser te gebruiken, en de kans groot dat u waarschijnlijk doen, dan kunt u uw surfgeschiedenis te wissen van tijd tot tijd. Het is altijd een goed idee om dit te doen omwille van de privacy.

Bijna elke browser van Mozilla Firefox Safari en Microsoft Edge, houdt een geschiedenis van waar je heen gaat op het internet. De meeste van de tijd dat deze plaatsen zijn wat je zou verwachten dat ze zijn, maar soms kun je uiteindelijk ergens je niet verwacht te worden, en als zodanig, misschien niet wilt dat u in uw geschiedenis. Andere tijden, misschien wil je gewoon alles uit te wissen en opnieuw beginnen.

Ongeacht, raden wij aan het wissen van je surfgeschiedenis op zijn minst van tijd tot tijd. Het is gewoon een goede gewoonte om in en kon je potentieel te redden van een aantal verlegenheid als iemand anders nodig heeft om uw computer te gebruiken voor een beetje.

De eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot uw browsegeschiedenis is om de sneltoets Ctrl + H te gebruiken op Windows of Command + Y op een Mac. In beide browser kunt u ook op de drie lijnen in de rechterbovenhoek en selecteer ‘Geschiedenis> History “van de resulterende menu.

Uw geschiedenis kan lang en uitgebreid zijn. Het zal worden naar datum, zodat je terug in de tijd kan reizen om te kijken naar waar je bent geweest.

Op de top van de geschiedenis pagina zijn er twee knoppen. Als u wilt een site of meerdere verwijderen, dan kunt u elk slated tegen verwijderen te selecteren en klik vervolgens op de “Verwijder geselecteerde items” knop.

Klik anders op de “Clear browsing data …” knop en een ander menu verschijnt. Hier heb je nu opties met betrekking tot wat u te verwijderen en uit hoe lang terug. In dit geval zijn we alleen het verwijderen van onze surfgeschiedenis van “het begin van de tijd ‘, maar we konden ook onze geschiedenis te verwijderen uit het verleden uur, dag, week of vier weken.

Eenmaal verwijderd, zal uw browsing gegevens verwijderd en alle sporen van waar u bent geweest gewist. U zult merken dat bezochte sites ook worden gewist op het nieuwe tabblad.

geschiedenis Clearing Chrome is een gewoonte wil je gebruik maken van op regelmatige tijdstippen. Vergeet niet, hoef je niet alles te wissen, je kunt gewoon duidelijk een aantal dingen.

Toch, het is een beetje van de kennis die een lange weg naar het helpen van uw behouden van een gevoel van privacy zal gaan. Nee, dat mag je niets te verbergen hebt, of beter gezegd, niets voor te schamen. Maar, zou je bezoekt links die je werkzekerheid rechtstreeks van invloed zijn of onthullen met wie je bankrekeningen te houden.

Zo, het wissen van uw geschiedenis, in ieder geval voordat u de computer te lenen aan een ander familielid of vriend, is een manier om in de gewoonte, dus wees niet verlegen over. De volgende keer dat iemand vraagt ​​om uw laptop te gebruiken om snel iets opzoeken, zeker om jezelf te excuseren voor slechts een minuut en duidelijk uit uw geschiedenis en je zult waarschijnlijk blij dat je deed.

Als je echt niet een gewone gebruiker van uw machine vertrouwen niet te kijken naar uw surfgeschiedenis moet je alleen laat ze gebruik maken van een Windows-gastaccount en stel een tweede gebruiker in Chrome voor de gastaccount, vooral als je gek genoeg bent om lopen uw eigen account met beheerdersrechten.

En clearing uw browser geschiedenis zal niet de nieuwsgierige stoppen met het controleren van uw DNS-cache, zodat je nodig hebt om te duidelijk dat.

Als een browser is geopend, drukt u op Shift + Ctrl + Delete voor hetzelfde resultaat.

In 2010, actrice Sandra Bullock won zowel een Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in The Blind Side en twee Razzies voor Slechtste Actrice voor haar rol in All About Steve, respectievelijk.