hoe u uw bestaande bureau aan te passen om het een staande receptie maken

Of u nu wilt gaan staan, want het is trendy, of wilt u de voordelen te testen, een van de grootste hindernissen vanuit een staande receptie is de kostprijs betrokken. Hier zijn een aantal staan ​​bureau opties die u kunt bouwen voor gratis.

Staande bureaus zijn geworden groot nieuws in de tech-gebied, omdat de meesten van ons zitten op een computer voor onze dagelijkse werkzaamheden. Er zijn talrijke rapporten over de voordelen van staande tijdens het werk, en een aantal over de gevaren, en een paar van de How-To Geek schrijvers hebben gestaan ​​voor een tijdje.

We zullen niet ingaan op de voordelen of nadelen van staande tijdens het werken, want dat debat is nog gaande. Als je hebt besloten je wilde beginnen die zich op uw computer bureau, zijn hier een aantal inspirerende ideeën en tips om mee te beginnen.

Het omzetten van uw bestaande bureau is de makkelijkste manier om te beginnen met het opstaan, omdat je al een goede basis voor een bureau. Het is duidelijk dat de traditionele bureaus zijn te kort om op te staan ​​en te werken, zodat je gewoon moet de desk top een beetje hoger te maken.

Er zijn twee manieren om het verhogen van uw bestaande bureau stahoogte.

Beide zijn geldig methoden en kun je waarschijnlijk ofwel aanpassingen uit te voeren voor gratis afhankelijk van wat je hebt liggen en wat voor soort receptie je hebt.

Het verhogen van uw toetsenbord, muis en monitor

Klik op elke afbeelding voor een grotere versie of meer informatie

Een van de eenvoudigste manieren voor het creëren van een staande receptie is om iets op de top van uw bureau zo instellen dat het bureau hoogte hoog genoeg is voor uw computer IO apparaten. Dit is meestal de eenvoudigere oplossing omdat het niet nodig om het gehele gewicht van het bureau te houden en het is meestal simpel iets liggen.

Hier zijn een aantal items die je IO-apparaten kan verhogen

Iets dat zal verhogen en veilig houden van uw computer randapparatuur (of misschien gewoon uw laptop) zal het lukken.

Nadelen van deze werkwijze

Als u veel van de niet-computer werk te doen op uw bureau wilt u misschien om te kijken naar de andere methode.

Voordelen van deze werkwijze

Raise Your Gehele Desk

De tweede optie voor het omzetten van uw bureau is om de hele hoogte van het bureau te verhogen door er iets onder het bureau benen. Wat je gebruikt zal afhangen van wat voor soort bureau benen je hebt en hoe zwaar uw bureau is.

Sommige van de makkelijkste dingen om onder je bureau te zetten zijn

De mogelijkheden zijn eindeloos vrij, je hoeft alleen maar te kijken naar iets niveau en stevig dat het gewicht van uw bureau kan houden, en je zult waarschijnlijk nodig hebt vier van hen.

Nadelen van deze werkwijze

Voordelen van deze werkwijze

Andere opties

Als het omzetten van uw huidige bureau is uit den boze, of u op zoek bent naar een nieuw bureau te kopen in de nabije toekomst zullen we een follow-up artikel om u een aantal van de beste opties te tonen aan een staande receptie op te bouwen vanuit het niets of koop een hebben staand bureau.

Nou, het is niet gratis, maar het is echt goedkoop en is aanvaardbaar in een werkomgeving (niet iemand van jullie geeks moeten werken in een daadwerkelijke kantoor ???) – de Frederick computer station van IKEA op $ 119,00; http: // www.ikea.com/us/en/catalog/products/00115992/;The desktop kan op elke gewenste hoogte in de staanders worden gelegd

dit is een grap verhaal toch? niemand zou echt hun huis of werkplek eruit als het zijn white trash op doel, toch? en, indien dit is echt, wat de hel? je kon niet komen met een betere doe-tip dan stenen, boeken en vuilnis opgestapeld onder je bureau om het een “permanente” desk te maken? Kom op, dit is “hoe geeks”

Gestaan ​​bij mijn bureau al jaren! Houdt me wakker. Staples verkoopt (of worden gebruikt om te verkopen), een bureau PERFECT voor staan. Het heeft het grootste deel dat is de normale bureau gebied, dan ernaast een dubbele platform – een lager dan het bureau en de andere ongeveer 10 inches hoger. Ik zette mijn toetsenbord en monitor op het bovenste gedeelte – een perfecte stahoogte. Als je wilt zal ik foto’s te sturen. Ook kan ik nog steeds zitten met deze regeling als ik ben gewoon te moe voor een lange tijd om op te staan.

Ik heb degeneratieve ziekte schijf en ik heb een echte lessenaar gebruikt voor enkele maanden. Het hielp om de pijn uit mijn rug naar mijn benen, maar niet veel meer. Mijn bureau was eigenlijk mechanisch dus het door een schakelaar lager zou kunnen verhogen en. Het is een cool concept, maar helaas te helpen mijn conditie gedaan. Ik denk dat zou waarschijnlijk zeer nuttig zijn voor een normaal persoon wel.

Ik denk dat iedereen zou de hersenen te denken van deze hebben. Dit is niet een doe, het is troep, en omdat het advertenties, het is nu spam. Handige tips en adviezen of niet ‘stuur mij advertenties. Ik neem aan dat het een grap en niet uitschrijven hit. Volgende keer, tot ziens spammers.

Als u deze verhelderende dan ben je dik als een baksteen.

Ik zal kijken voor Jay Leno’s white trash segment waar hij doet ‘fixes’ van thereifixedit dot com voor deze.

Even voor de goede orde, ik opeenstapelen vaak het bureau op het einde tafel toen ik nodig om te werken vanuit hotelkamers. Ik weet zeker dat de meiden denken dat ik een idioot.

Mijn favoriet zien staan ​​station.

http://i167.photobucket.com/albums/u151/Syrillian/Tech Kamer / 4ff0f86e.jpg

EDIT: de verhoogde balie deden “niet” help.

Trage dag nieuws of gewoon te veel feest in het weekend? Dit is zo onder de maat, dat ik bid niemand weet ik klikken op alle links die ik heb eerder gedeeld. Hoe beschamend.

Wat? Geen sintelblokken, spaanplaat en duck tape? No 2 x 10’s verdeeld over twee ladders? Geen schragen en oude deuren? Geen melk kratten? Geen re-purposing van Junior’s / Juniorette’s wieg of commode? Niet eens een winkelwagentje en multiplex?

Wat voor soort redneck engineering is dit?

Hoewel ik een aantal niet zo redneck’ish manieren om zoiets als dit aan het werk te doen, thuis, Woopie zou vinden. Ik heb een rug en schouders probleem en zou graag werken als dit. Nog beter, zou mijn bureau zijn opstelling op / bij mijn loopband !!

$ 400 tot $ 900 en NICE; http: //www.ergotron.com/Products/Workstations/WorkFit/tabid/650/Default.aspx

Dus voor iedereen die zijn allemaal in de armen over dit artikel moet je echt rekening houden met de situatie voor te oordelen. Een goede reputatie bureau is niet goedkoop (IKEA Jerkers gevonden op Craigslist terzijde) waardoor het een zeer intimiderend vooruitzicht voor een heleboel mensen die overwegen de overstap naar één. Waarom gaan en te laten vallen een paar honderd dollar op een nieuw bureau alleen maar om te ontdekken dat je een hekel staan ​​de hele dag? Deze presenteert alternatieve methoden om jezelf samen te hacken een functioneel staande bureau om het uit te proberen voor een maand of zo.

Vreemd genoeg, ik weet eigenlijk een van de eigenaren van de aanbevolen foto’s in dit artikel. Mijn vriend geïnterneerd met een kleine start-up afgelopen zomer en hij heeft altijd een enorme fan van de vaste bureaus geweest. Hij wilde echt zijn werkstation naar een staande receptie, maar wat voor soort bedrijf gaat een paar rekeningen laten vallen op een nieuw bureau voor de nederige stagiair? Dus hij liet het op een paar sintelblokken, en gooide zijn monitors op wat papier riemen voor vogels. Hij was in staat om zijn bureau staan ​​hebben voor de zomer, en het bedrijf niet hoeft te geen geld uit te geven. Nu, als hij gaat weer aan het werk voor hen na het afstuderen Ik twijfel er niet aan dat ze zullen meer dan bereid om hem te kopen een mooie staande bureau (en eventueel een paar meer voor andere mensen die hij geïnteresseerd in het idee kreeg), maar op het moment dit was een ideale optie.

Ik las over je door het bestuderen van het probleem “werkende opstaan ​​vs. zitten” oplossingen, ik een product dat zou kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van de status-up banen gecreëerd. Baxaver (de Back-Saver, http://www.baxaver.com ), een draagbare telescopische rugleuning geschikt voor rust de rug bij het staan ​​in de rechtopstaande positie;. Vandaag de dag werken in de rechtopstaande positie veroorzaakt veel problemen, omdat de wervelkolom onder een voortdurende druk en uitdroging;. Baxaver stelt u in staat om rechtop te staan terwijl afwisselend de verticale en de buigende houdingen, zodat u uw column kunt ontspannen zonder zitten en met behulp van een betere manier uw stand-up desk;. Baxaver werd gedefinieerd “de staart van de kangoeroe’s voor de mens”, omdat de kangoeroe is de enige andere dieren dat staat rechtop, maar het heeft een piramidale structuur (poten + staart), terwijl de mensen niet een solide structuur, met slechts 2 benen;. Neem een ​​kijkje op de website van de Baxaver’s (www.baxaver.com) .; Dank u voor uw aandacht en, in afwachting van uw antwoord (commentaar, partnerschap, enz.), verblijf ik, Hoogachtend, Emanuele Lopopolo

Ik ben een van de eigenaren van het bedrijf (en toevallig in de foto) en ja inderdaad. Zei stagiair idee werd gek geacht op het moment en geen budget werd gegeven … dan zette hij het ding in en het bleek zo nuttig het is nog steeds hier en vaak gebruikt te worden. Ik veronderstel dat we moeten intensiveren en krijgen een echte hoor.

Doe het omdat het trendy? Bedankt, maar ik zal dingen te doen voor comfort. Wat een waardeloze suggestie en belangrijkste reden. En hoe unimaginitive. Ik heb ernstige pijn in de rug en probeerde verschillende houding veranderende ideeën enkele jaren geleden – Geen verzacht de pijn veel, en staan ​​gewoon kregen pijnlijke na een tijdje. Geef het een pauze.

Iedereen heeft iets te zeggen, maar mij.

Gewoon zo gebeurt Ik zit hier nu met mijn been gestut en kwetsen als de hel want dit is de derde keer dat ik een bloedprop had. Deze dingen KILL iedere friggin ‘dag. Al die pret porren bij deze behoefte om een ​​aanwijzing te krijgen,. Ik ben een internet marketeer en ik repareren ook pc’s. Ik moest een andere werkplek en ik besloten om een ​​op te staan ​​op te bouwen. Ik bouwde het vanaf nul en niet bezuinigen op het en zelfs bouwde een nieuwe test machine met een open kast gemonteerd aan de muur met een nieuw circuit (op een breker door zelf) met een stekkerdoos, veel schapruimte, gewatteerde werkvlak, ethernet-aansluiting, ect;. dit artikel is goed, want als je van dit idee (en het kan zelfs uw friggin ‘leven te redden) misschien later kan je iets meer permanent en / of esthetische doen;. Vrolijk kerstfeest!

Ik maakte een opmerking over het feit dat een trashy DIY-project en een niet zo goed doordacht Hoe artikel Geek, en ik ben het helemaal sta achter mijn originele uitspraken, is dit niet een waardige project, ik tot ernstige pijn in de rug te hebben, ik werk 10 uur dagen op mijn voeten en knie en voeten problemen en zou dit op geen enkele manier goed voor mij, dat gezegd zijnde, ik weet het niet oneens met het idee van een staande receptie, dat was helemaal niet wat mijn opmerking was , het artikel is trashy, goedkoop en niet helemaal doordacht, die bij zijn volle verstand zou hun werk / speelruimte om te zetten in iets dat lelijke op doel? Ik begrijp dat niet iedereen zich kan veroorloven om een ​​mooi nieuw bureau op te bouwen, hun bureau te vervangen door een nieuwe of zelfs gebruikte bureau, het punt is, dat de manier waarop een deel van dit artikel was een grap, sintelblokken, kratten, boeken en ga zo maar door dat is geen manier om waardig op alle media moet worden afgedrukt. tonen de massa’s een “how to” artikel waar u een aanvulling op uw bureau te bouwen om deze te verhogen, zelfs als het een onder het bureau “insert” type voorwerp, maar gebruik maken van iets anders dan de prullenbak tot rond binnen of buiten uw huis of garage .

We krijgen Dennis, je een snob. Je hoefde niet te herhalen, we hebben het de eerste keer.

Wow … Ik zie veel negetive retoriek hier. Heeft iemand ooit gekeken naar de gezondheid redenen om in plaats van staan ​​te zitten? Er is negetives bij alles, maar staan ​​niet alleen houden je meer attent, maar het kan ook helpen gewicht te verliezen, meer energie en helpen bij het identificeren wanneer je steunzolen nodig vervangen …, Serieus, dit is niet zomaar een trend, het is een gezond keuze. Ik wou dat ik kon een staande bureau in op mijn kantoor te zetten.

@ 99er hahahahahha Ik ben een snob om te denken dat dit een domme bericht over het gebruik van afval aan een bureau op te zetten en noemen het een doe-project? lol ben je achterlijk? heb je niet mijn tweede bericht te lezen? en ik opnieuw commentaar want om velen kunnen niet lezen of begrijpen van de Engels taal blijkbaar! Ik was niet te stellen dat “stand up” desk waren slecht, maar dit lame project! en als je prullenbak voor meubels, met alle middelen hebben bij het mijn vriend! Id veel liever een snob dan white trash genoemd worden!

goed rattlhead of Dennis. Ik neem aan dat jij Dennis, maar je moest je naam te veranderen om wat voor reden. Ik was niet te verwijzen naar de algemene idee dat je verklaard met betrekking tot de stand up receptie wordt een goed idee. mensen white trash, of geestelijk gehandicapten op basis van hoe ze proberen te bellen om hun leven een beetje makkelijker te maken is laag en respectloos.

Sommige mensen kunnen zich niet veroorloven deze oplossingen, zodat deze tutorial biedt mensen met een alternatieve oplossing. Zeker, het kan niet kijken esthetisch, maar het klaart de klus.

You’r bewegen shmedly …

Ik wil graag foto van haar bureau Janet’s zien dat ik heb met behulp van kartonnen dozen op de top van mijn bureau … grote voor laptop … kortere voor de muis. … Ik hou hoogte van 39to41 inch voor de desktop … Ik heb gewicht verloren en zich beter voelt. Toen moe ik net dozen onder een bureau, maar zou een hoge tafel of bureau en een verstelbare stoel voorkeur

Ik weet dat dit niet het punt van deze blog, maar we verkopen, een bureau dat een gemotoriseerde raise en een lagere mechanisme. Het werd ontworpen en vervaardigd in Denemarken, waar er is een wet dat als je meer dan 20 uur per week te werken moet je een bureau dat is in hoogte verstelbaar zijn. Als je erover nadenkt, het maakt echt veel te veel zin.

Anyways, het is geweldig en hier is het.

http://www.jensen-lewis.com/pid/00009298/Ergonomic-Height-Adjustable-Desk

Ik ben niet groot in staan ​​en werken. Ik kocht een legitieme racestoel met een leunen uit JEGS en gemonteerd op mijn bureaustoel wielen met 3/4 “multiplex (en zwarte spraypaint, zodat het niet zo ghetto uitziet). Als ik pijn of ongemak terug, ik verander de leunen. het is vrij geweldig, maar als je achterover leunt genoeg je gewoon omvallen. Hoewel het grappig kan zijn, het is niet erg productief.

Geeks? Werkelijk?

Ik heb een normale bureau, maar soms de voorkeur om op te staan ​​en te typen op het toetsenbord en het voelt ook heel goed. Zittend de meesten van ons vergeten die nodig zijn voor een gezond computeren wat vaak leidt tot ernstige pijn in de rug, nek, enz. Ik ben het eens met wat @Jeremy gezegd en ook is het belangrijk om dezelfde eisen voor staande positie ook te behouden houdingen. Net als de monitor nog steeds onder ooghoogte moet zijn terwijl geneigd als 15 graden, de positie van uw ogen te controleren moet ten minste één voet of één hand weg, tijdens het typen je handen moet recht en parallel en de laatste, maar niet het worden minst dient u de de 20-20-20-regel voor het gezichtsvermogen te behouden …

In de Verenigde Staten, “blauwe wetten” is een informele term die wordt gebruikt om te verwijzen naar oude wetten uitgevaardigd om moreel gedrag (vaak gericht op zondag) te regelen; de meest voorkomende voorbeeld van de blauwe wetten nog steeds op de boeken in het hele land zijn beperkingen op de verkoop van alcohol voor lunchtijd (of helemaal niet) op zondag.