hoe u uw belkin WEMO overstap van het startscherm te controleren

Controle van uw verlichting, schakelaars en andere Smarthome producten uit uw telefoon is echt cool, maar het kan lastig om open te stellen een app gewoon iets aan of uit te schakelen zijn. Hier is hoe om dingen te maken een beetje sneller en gemakkelijker en de controle van uw Belkin Wemo Schakel direct vanaf het startscherm op je Android-toestel, of uit de Notification Center op je iPhone of iPad.

Een handvol van mobiele apps native widgets dat u kunt toevoegen aan uw home-scherm of Notification Center om het sneller en gemakkelijker te doen wat je moet doen. Echter, er zijn nog een heleboel apps die er zijn die niet hun eigen widgets, waaronder veel Smarthome apps die echt kunnen profiteren van een dergelijke functie hebben. De WEMO app is een van hen.

Gelukkig is niet alle hoop verloren, en met de hulp van de DO-knop app van IFTTT (wat staat voor “Als dan dit, hetwelk”), dan kan het een stuk makkelijker om in en uit uw Belkin Wemo Switch draaien zonder zelfs het openen de WEMO app.

Voordat we beginnen, kijk op onze gids over het instellen van de DO-knop app, die u door het proces van het aanmelden voor een account, kanalen verbinden, en het creëren van knoppen. Daarna terug komen hier om te leren hoe je je Wemo Switch shortcut knop te maken.

Nadat u de app te downloaden en een account aan te maken, te beginnen door te tikken op “een Recept toevoegen” in de rechterbenedenhoek.

Tik op het pictogram “+”.

Tik op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

Typ “Wemo” en het verschijnt een lijst met opties die u kunt kiezen uit. Selecteer “Toggle een Wemo Switch”, of als u de Insight Switch, tik op “Toggle Insight Switch on / off”.

Tik op “Add”, waarin u wordt gevraagd om de Belkin Wemo kanaal aan te sluiten en laat de DO Button app toegang tot uw WEMO Switch.

Om dit te doen, moet je in de PIN-code in te voeren vanaf uw Wemo Switch, die je kunt krijgen vanuit de WEMO app.

Open de Wemo app en ga naar de instellingen. Selecteer vervolgens “Verbinden met IFTTT”.

De PIN-code wordt weergegeven op het volgende scherm.

Ingedrukt houdt, op de PIN-code zal het te markeren, en dan kun je deze naar uw klembord kopiëren door te tikken op de knop Kopiëren op de top.

Ga terug naar de DO-knop app en plak in de PIN-code. Tik op “Connect” en u zult klaar zijn. Tik op “OK” om verder te gaan.

Van daaruit kunt u uw Wemo Switch selecteren uit de lijst en tik vervolgens op ‘Toevoegen’.

Uw WEMO Switch wordt nu weergegeven als een knop binnen de DO Button app.

Nu moeten we een widget toe te voegen aan uw home-scherm. Dit proces is een beetje anders op iOS en Android.

Android-gebruikers hebben een beetje een been omhoog, omdat je de widget kunt toevoegen rechts om het startscherm. Verlaat uit de app en ga naar uw home-scherm. Houd op het scherm en selecteer “Widgets”.

Scroll naar beneden en selecteer een van de DO Button widgets door te slepen en het op je startscherm.

Van daaruit kunt u tikken op de widget om direct aan of uit de Wemo Switch, zonder in te gaan op de Wemo app helemaal.

Op iOS, kunt u geen widgets toevoegen aan het startscherm, maar voeg ze toe aan de Notification Center. Dus zodra u maakt op de knop in de DO-knop app, exit uit de app en volg de onderstaande instructies.

Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om het Notification Center brengen. Ga naar de sectie “Today” als je niet er al.

Scroll naar beneden en tik op “Edit”.

In de lijst, vinden “DOE Button ‘en tik op de kleine groene pictogram” + “ernaast.

Blader terug naar de top en de widget zal nu in de lijst met actieve widgets. U kunt vast te houden op het pictogram verplaatsen naar de rechter om te veranderen waar je de widget bevindt wilt. Het is de standaard locatie zal zijn aan de onderkant.

Van daaruit zal de DO Button widget worden gevestigd in het Notification Center, kunt u direct de controle van uw Wemo Overschakelen van daar zonder zelfs de openstelling van de Wemo app zelf.

Het is niet zo gemakkelijk als het hebben van de widget direct op het startscherm, zoals Android, maar het is de volgende beste optie in iOS.

De bewering dat “oranje” is het enige woord in het Engels zonder rijm is vals. Er zijn honderden woorden zonder perfect rijmpjes zoals: bol, gefilmd, negende, en, eerder ironisch, gedicht.