hoe u tekst grootte en helderheid op de appel horloge te verhogen

We zijn allemaal goed op de hoogte met kleine tekst op onze telefoons, tablets en smart horloges, als uw zicht slecht is, dan voelen wij uw pijn. Met de Apple Watch, kunt u eenvoudig de tekstgrootte en de helderheid te verhogen om het beter leesbaar te maken.

Met behulp van de Apple Watch presenteert al een aantal unieke uitdagingen. Het scherm is erg klein dus alles is geminiaturiseerd, wat betekent dat de tekst moet klein genoeg om op te zijn. Het is niet per se moeilijk om de tekst op het scherm van het horloge zien, maar het kan groter worden gemaakt en vet voor een betere weergave. Bovendien kan de helderheid worden aangepast aan uw lichtomstandigheden beter aan te passen.

Dit is niet de eerste keer dat we uitgelegd hoe je tekst groter op verschillende apparaten te maken. We hebben gesproken over hoe u tekst groter en beter leesbaar op je Android-apparaat te maken, evenals hoe om hetzelfde te doen op uw iPad of iPhone. Vandaag willen we onze aandacht richten op de Apple Watch.

Om de tekstgrootte en helderheid aan te passen op uw horloge, moet u de Watch-app op je iPhone te openen en tik op de optie “Brightness & Tekstgrootte”.

Heel simpel, als je wilt om de helderheid van uw horloge scherm aan te passen, verplaatst u de schuifregelaar naar links of rechts. Helderheid aanpassen zodat het helderder zal het gemakkelijker maken om het scherm horloge in direct zonlicht, terwijl het dimmen zal het makkelijker voor je ogen in donkere omgevingen.

Als u wilt vergroten of verkleinen grootte van de tekst, dan is het duidelijk moet u de schuifregelaar naar links of naar rechts, afhankelijk van uw voorkeur te verplaatsen. Aan de andere kant, als je alles wilt vet te maken, dan wil je aan te boren op “De gewaagde tekst”, die uw horloge nodig heeft om opnieuw op te starten.

Hoe werkt dit allemaal kijken bij toepassing in het echte leven? In het volgende voorbeeld zien we hoe de tekst kijkt naar de standaardgrootte instelling met de gedurfde optie ingeschakeld.

Hier is hoe de tekst ziet er vet op de grootste maat. Let op, moet u wellicht naar beneden scrollen om alles te zien, maar dat is te verwachten met grotere tekst.

Tot slot, hier is wat tekst ziet er op het kleinste formaat (weer, vet). In vergelijking met de vorige twee screenshots, de tekst past netjes op het scherm.

Hoewel geen van deze zijn erg moeilijk te lezen, in het bijzonder wanneer de tekst wordt ingesteld op de grootste maat, kan het het verschil tussen de mogelijkheid om uw horloge gemakkelijk te lezen zonder de hulp van corrigerende lenzen te maken. U wilt rond te spelen en aan te passen zodat het is comfortabel genoeg om te lezen zonder inspanning of loensen.

We hopen dat u vond dit artikel nuttig. Als u graag een opmerking of vraag toe te voegen, raden we u aan uw feedback achter te laten in ons discussieforum

Thomas Edison experimenteerde met duizenden materialen bij het zoeken naar de perfecte gloeilamp-filament waaronder baardhaar van een vriend.