hoe u tekst en objecten in PowerPoint 2010 animeren

Bent u op zoek naar een opvallende manier om uw publiek dat geïnteresseerd is in uw PowerPoint-presentaties te houden? Vandaag gaan we kijken hoe je animatie-effecten toe te voegen aan objecten in PowerPoint 2010 te nemen.

Selecteer het object dat u wilt animeren en klik vervolgens op de knop Meer in de animatie groep van het tabblad Animation.

Animaties worden onderverdeeld in vier categorieën. Entree effecten, Exit effecten, Nadruk effecten, en Motion Paths. U kunt een Live Preview van hoe de animatie eruit zal zien door met de muis de muis over een animatie-effect te krijgen.

Wanneer u een bewegingspad selecteert, zal uw object langs de gestippelde lijn weg, zoals aangegeven op het scherm. (Dit pad wordt niet weergegeven in de uiteindelijke output) Bepaalde aspecten van de Motion Path effecten worden bewerkt. Wanneer u een bewegingspad animatie toepassen op een object, kunt u het pad te selecteren en sleep het einde aan de lengte of de grootte van het pad te wijzigen. De groene markering langs het bewegingspad markeert het begin van het pad en de rode markeert het einde.

De effecten kunnen worden geroteerd door klikken en de balk in het midden van het effect.

U kunt extra effecten weer te geven door te kiezen voor een van de opties aan de onderkant.

Dit zal pop-up een Change Effect venster. Als u Voorvertoning Effect gecontroleerd bij de lagere linkerzijde kunt u de effecten van enkele klikken een voorbeeld van.

Solliciteer meerdere animaties om een ​​object

Selecteer het object en klik vervolgens op de Animation knop Toevoegen aan de animatie-effecten weer te geven. Net zoals we hebben gedaan met het eerste effect, kunt u de muisaanwijzer over een live preview te krijgen. Klik om het effect toe te passen. De animatie-effecten zal gebeuren in de volgorde waarin ze worden toegepast.

animatie Pane

U kunt een lijst van de op een dia door het openen van de Animation Pane animaties te bekijken. Selecteer de animatie Pane knop van de Advanced Animation groep om de Animation Pane weer te geven aan de rechterkant. Je zult zien dat elke animatie-effect in het deelvenster animatie heeft een toegewezen nummer naar links.

Timing Animatie-effecten

U kunt veranderen wanneer je animatie begint te spelen. Standaard is Bij klikken. Om dit te wijzigen, selecteert u het effect in de Animation Pane en kies een van de opties uit de keuzelijst Start. Vorige begint met tegelijkertijd de vorige animatie en na vorige start na de laatste animatie.

U kunt ook de tijdsduur dat de animaties speelt en ook een vertraging bewerken.

U kunt de volgorde waarin de animatie-effecten door het effect in het deelvenster animatie te selecteren en op Verplaatsen Vroeger of Later verplaatsen van de Timing groep op het tabblad Animation worden toegepast veranderen.

effect Opties

Als de knop Effect opties is beschikbaar wanneer je animatie is geselecteerd, dan is dat bijzonder animatie heeft een aantal extra effect instellingen die kunnen worden geconfigureerd. U kunt de Effect Option door rechts te klikken op de animatie in de animatie Pane, of door het selecteren van Effect Opties op het lint.

De beschikbare opties verschillen per effect en niet alle animatie-effecten zal Effect Opties instellingen hebben. In het onderstaande voorbeeld, kunt u het bedrag van de spinnen te veranderen en of het object met de klok mee of tegen de klok zal draaien.

Onder Enhancements, kunt u geluidseffecten toe te voegen aan je animatie. Wanneer u klaar bent klik op OK.

animeren tekst

Animating Text werkt hetzelfde als het animeren van een object. gewenste tekstvak en kies een animatie.

Text beschikt over een aantal verschillende Effect Opties. Door het selecteren van een reeks, beslist u of de tekst verschijnt als één object, allemaal tegelijk, of per paragraaf.

Zoals het geval is met voorwerpen, zullen er verschillende beschikbare Effectopties afhankelijk van de animatie kiezen. Sommige animaties, zoals de Fly In animatie, zal directionele opties.

Testen Uw Animaties

Klik op de knop Voorbeeld op elk gewenst moment om te testen hoe uw animaties te kijken.

U kunt ook kiezen voor de Play-knop op het Animation Pane.

Conclusie

Animatie-effecten zijn een geweldige manier om de aandacht van het publiek richten op belangrijke punten en houdt de kijkers interesse in uw PowerPoint-presentaties. Een andere leuke manier om Spice up your PPT 2010 presentaties is om video toe te voegen van het web. Welke tips heb je jongens hebben voor het maken van uw PowerPoint-presentaties interessanter?

Breek de Delorean, we gingen terug naar de late jaren 90, compleet met knipperende tekst en geanimeerde gif’s. Wat is de volgende nieuwe innovatie, gillend gele achtergronden met lime groene tekst?

WAAROM WAAROM WAAROM!

Waarom PowerPoint 2010 heeft dezelfde animatie-effecten als PowerPoint 2000 ??? !!!

Kijk naar keynote (draait op Mac OS, een deel van iWork), zulke mooie animaties en een geweldige dia-overgangen. Maar PowerPoint heeft animaties dezelfde ol ‘!

Ik bedoel, PowerPoint is niet veel in die 10 jaar veranderd. Gebruikers moeten iets nieuws …

Gebruikers kunnen echter complexe animatie-effecten door twee of drie animatie-effecten te combineren (door ze te spelen ‘allemaal tegelijk’) te creëren

Hier is een voorbeeld

Voeg een ‘zoom’ animatie om een ​​stuk tekst, zorg ervoor dat u ‘animeren tekst: per brief’

Voeg vervolgens een ‘wave’ animatie om hetzelfde stukje tekst, en ook de animatie ‘per brief’

De snelheid van beide animaties moet hetzelfde zijn als de bovenste (zoom) is ingesteld op ‘medium’, de onderste (golf) moet medium te zijn

Speel de laatste animatie, en zie wat een complexe animatie eruit ziet 🙂 Je zal niet zoals animatie (normaal) in PowerPoint te zien!

Hoe krijg ik de animatie te spelen zonder me iets te klikken ……….

ook hoe krijg ik een song af te spelen door middel van een hele powerpoint zonder dat elke dia over aanvang ?????

HELP ALSTUBLIEFT!!!!!!!

Tierra Rose

Veel dank en God zegene zeer goed uitgelegd;. Regards; Munsif

Hoewel de bekendste vliegende vogels zijn high profile dieren zoals pinguïns en struisvogels, er zijn meer dan 40 bestaande species van vliegende vogels op aarde.