hoe u meerdere contacten te importeren in Outlook 2013 uit een enkele vCard (VCF-bestand)

Als u meerdere contacten die zijn opgeslagen in een single.vcf bestand, en je probeert om dat bestand in Outlook te importeren, wordt alleen het eerste contact worden geïmporteerd. Er is een manier om deze beperking die u toelaat om alle contacten van een single.vcf bestand te importeren.

Ten eerste moet je the.vcf bestand te converteren naar a.csv bestand dat in Outlook kunnen worden geïmporteerd. Dit kan worden gedaan met behulp van de Windows-map Contactpersonen dat sinds Windows Vista beschikbaar is geweest. U kunt the.vcf bestand importeren in de map Contactpersonen en vervolgens de contacten exporteren naar a.csv bestand. Zie ons artikel voor meer informatie over hoe dit te doen.

Zodra u your.csv bestand openen Outlook en klik op het tabblad Bestand.

Op het scherm accountgegevens, klikt u op Openen & Export in de lijst met opties aan de linkerkant.

Op het scherm te openen, klikt u Import / Export.

Op de wizard Importeren en exporteren, selecteer Importeren vanuit een ander programma of bestand uit de Kies een actie om de lijst uit te voeren. Klik op Volgende.

Op het importeren een dialoogvenster Bestand, selecteer komma’s gescheiden waarden uit de Selecteer het type bestand dat u wilt importeren uit de lijst en klik op Volgende.

Op het volgende scherm op Bladeren.

Op het dialoogvenster Bladeren, navigeer naar de map met the.csv bestand dat u wilt importeren. Selecteer het bestand en klik op OK.

Selecteer een optie om aan te geven wat te doen als dubbele vermeldingen worden aangetroffen en klik op Volgende.

Selecteer Contactpersonen uit de Select doelmap boom om aan te geven waar de geïmporteerde contacten te zetten. Klik op Volgende.

Een samenvatting scherm vertelt u welke acties zullen worden uitgevoerd. Gebruik de Change Destination-knop om de locatie in Outlook waarin de contacten worden opgeslagen veranderen.

OPMERKING: De knop Aangepaste velden opent een dialoogvenster waarmee u kunt aangeven welke velden in the.csv bestand overeenkomen met welke velden in Outlook. De standaardtoewijzing is meestal voldoende om het importeren.

Zodra u de contacten hebt geïmporteerd, klikt u op het pictogram Mensen op de navigatiebalk aan de onderkant van het Outlook-venster.

U vindt de in de map Contactpersonen genoemde contactpersonen. U kunt een andere mening toegedaan, zoals Business Card te selecteren, in de huidige weergave van het tabblad Thuis.

Als u gebruik maakt van Outlook 2010, kunt u contacten rechtstreeks vanuit de map Windows Contactpersonen importeren zonder ze te exporteren naar bestand eerst a.csv.

Wolven huilen niet synchroon met elkaar, waarbij elke wolf mee in de huilende een paar momenten achter de laatste wolf, om de illusie te creëren dat er meer wolven in het peloton.