hoe u Internet Explorer 7, 8, en 9 tegelijkertijd uitgevoerd met behulp van virtuele machines

Als je websites te ontwikkelen, moet u meerdere versies van verschillende browsers te gebruiken voor het testen van uw sites. Er zijn manieren om meerdere versies van IE op dezelfde computer, maar sommige versies kan niet worden uitgevoerd op hetzelfde moment.

Echter, zullen wij u laten zien een manier om deze beperking die u toelaat om Internet Explorer 7, 8, en 9 draaien op hetzelfde moment in Windows. Microsoft heeft een aantal aangepaste Windows VHD-bestanden gecreëerd om webdesigners om hun websites te testen in Internet Explorer 7, 8 en 9 gratis. U kunt deze bestanden importeren in Microsoft Virtual PC. De volgende versies van Internet Explorer zijn beschikbaar in Windows virtuele machines.

Wees gewaarschuwd dat de Windows 7 en Vista VHD-bestanden zijn groot en zijn verdeeld over meerdere bestanden. Download alle bestanden voor elke virtuele machine voor de versies van IE die u wilt uitvoeren. Wij zullen u laten zien hoe u deze bestanden uit te pakken, zodat ze de volledige VHD-bestand te maken. U moet ook Microsoft Virtual PC, dat is eigenlijk een update voor Windows te downloaden. De download links voor de virtuele machines en Virtual PC zijn aan het eind van dit artikel. Virtual PC te downloaden, moet u Windows te valideren. De download links zijn aan het eind van dit artikel.

OPMERKING: Als u een latere versie van IE in een van de virtuele machines te installeren, is de eerdere versie vervangt. Als u alle drie de versies draaien, maakt u een virtuele machine voor elke versie.

Virtual PC te installeren, dubbelklikt u op the.msu gedownloade bestand.

Een bevestigingsdialoogvenster verschijnt. Klik op Ja om de update te installeren.

Lees de licentievoorwaarden en klik op Ik ga akkoord te gaan met de installatie.

De voortgang van de installatie weergegeven.

Wanneer de installatie van de update is voltooid, wordt het volgende dialoogvenster. Om uw pc opnieuw op te starten, klikt u op Nu opnieuw opstarten. Als u wilt dat alles te maken voordat het opnieuw opstarten is gesloten, klikt u op Sluiten. Echter, moet u uw pc opnieuw op voor het gebruik van Virtual PC.

Om een ​​IE virtuele machine uit te breiden, dubbelklikt u op the.exe bestand, dat is het eerste deel van de gecomprimeerde bestanden. Voor dit voorbeeld gaan we de IE8 Windows 7 virtuele machine te halen en importeren in Virtual PC.

Als de Open File – dialoogvenster Beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven, klikt u op Uitvoeren om door te gaan met de installatie.

Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren om door te gaan het extraheren van de virtuele machine bestanden.

De WinRAR zelfuitpakkende dialoogvenster archiefdoos displays. Accepteer de standaardlocatie voor de bestemming map, die de huidige locatie van de gecomprimeerde bestanden moeten worden, of klik op Bladeren om een ​​andere locatie voor de resulterende virtuele machine bestanden te selecteren. We hebben aanvaard de standaard locatie. Klik op Installeren.

De voortgang van de installatie wordt weergegeven.

Wanneer de bestanden zijn uitgepakt, zul je a.vhd bestand, dat is de virtuele machine harde schijf, en a.vmc bestand dat de instellingen voor de virtuele machine bevat te zien.

Virtual PC openen, selecteert u Windows Virtual PC uit de map Windows Virtual PC in het menu Start.

Een venster Windows Explorer opent naar de locatie van de virtuele machines eventuele bestaan. Klikt u op de virtuele machine op de werkbalk. Als u de knop niet kunt zien, klikt u op de dubbele pijl naar rechts te drukken en selecteer de virtuele machine uit het drop-down menu.

Het aanmaken van een virtuele machine assistent displays. Voer een naam voor de virtuele machine in het vak Naam bewerken. Accepteer de standaardlocatie voor de virtuele machine bestand. Het zal in de map Virtual Machines die geopend in het venster van Windows Verkenner wanneer u Virtual PC gestart worden geplaatst. Klik op Volgende.

Het opgeven geheugen- en netwerkopties scherm toont. Voer de hoeveelheid RAM, in megabytes, wilt u de virtuele machine om te gebruiken in het vak bewerken. Om de virtuele machine aan te sluiten op uw netwerk, selecteert u de computer netwerkverbindingen vakje. Je zal waarschijnlijk nodig hebt op deze optie in te schakelen, zodat uw virtuele machine toegang tot het internet via uw netwerk.

Op de een virtuele schijf screen harde toevoegen selecteert u het Gebruik een bestaande virtuele schijf radioknop hard, en klik op Bladeren.

Selecteer op de virtuele harde schijf dialoog, navigeer naar de map waar u uitgepakt the.vhd and.vmc virtuele machine bestanden. Selecteer the.vhd bestand en klik op Openen.

Selecteer de Enable Undo Disks vakje.

NB: De optie Undo optie schijven kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke instellingen die bestaan ​​wanneer je voor het eerst het opzetten van de virtuele machine in Virtual PC. Dit is handig omdat de versies van Windows in deze virtuele machines niet zijn geactiveerd. Ze zijn in wezen in de trial mode. Van de Microsoft site

“Je kan nodig zijn om het besturingssysteem te activeren als de productcode is uitgeschakeld. Dit is het verwachte gedrag. De VHD zal niet voorbijgaan echte validatie. Onmiddellijk nadat u begint met de Windows 7 of Windows Vista beelden die ze zal verzoeken om te worden geactiveerd. U kunt het verzoek te annuleren en het zal inloggen op het bureaublad. U kunt maximaal activeren om twee “rearms” (type slmgr herbewapenen bij de opdrachtprompt), die de proef zal verlengen voor nog eens 30 dagen imago van de VPC elke keer of gewoon afsluiten en gooi de wijzigingen die u hebt gemaakt van ongedaan schijven naar het resetten image terug naar zijn oorspronkelijke staat. Door een van deze methoden te doen, kun je technisch gezien een basis beeld dat nooit verloopt, hoewel je nooit in staat zullen zijn om eventuele wijzigingen op de afbeeldingen permanent op te slaan voor langer dan 90 dagen. ”

We zullen later uitleggen in dit artikel hoe de wijzigingen ongedaan te maken en opnieuw de virtuele machine naar de oorspronkelijke instellingen.

Klik op Maken.

Je moet a.vmcx bestand in de map Virtual Machines te zien in de Verkenner-venster dat geopend wanneer je Virtual PC gestart.

Om de virtuele machine te openen, selecteert u the.vmcx bestand en klik vervolgens op de pijl naast de knop Open die beschikbaar komt. Selecteer Windows Virtual PC uit het drop-down menu.

Twee gebruikers weer te geven op de virtuele machine scherm tijdens het opstarten. Elke virtuele machine heeft twee gebruikers, maar lijkt om mee te werken. Kies de volgende gebruikersnamen voor elk van de virtuele machines

Gebruik het wachtwoord “Wachtwoord1” (zonder de aanhalingstekens) voor elk van de virtuele machines aan te melden bij Windows.

De Windows Activation dialoogvenster te zeggen dat de activering is verstreken. Klik op Annuleren in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster.

Het dialoogvenster Microsoft Security Essentials box kan worden weergegeven. Klik op Sluiten.

Zodra Windows is gestart in de virtuele machine, klikt u op het pictogram Internet Explorer op de taakbalk om IE te openen.

IE wordt geopend. U kunt uw standaard startpagina instellen en alle webpagina’s die u nodig hebt om te testen in deze versie van IE te bekijken.

U kunt de versie controleren door over Internet Explorer in het menu Help.

Om de virtuele machine te sluiten, selecteert u Sluiten in het menu Actie.

In de Windows Virtual PC dialoogvenster, selecteert u Afsluiten in de keuzelijst. Als u wilt Sluit de standaard optie, selecteert u de Maak het de standaard en doen dit bericht niet meer weergeven. Klik op OK.

U kunt de instellingen voor een virtuele machine te veranderen zodra deze is uitgeschakeld. Om dit te doen, selecteert the.vmcx bestand voor de virtuele machine die u wilt wijzigen. Klik op Instellingen op de werkbalk in Explorer.

Indien u krijgt tot het einde van uw 30-dagen proefperiode in uw Windows virtuele machine, kunt u de virtuele machine opnieuw in te stellen naar de oorspronkelijke instellingen, dus het resetten van de proefperiode. Om dit te doen, selecteert u Undo Disks in de lijst aan de linkerkant van de Windows Virtual PC-instellingen dialoogvenster. Zorg ervoor dat de Enable Undo Disks selectievakje is geselecteerd en klik op Verwijderen veranderingen.

Een waarschuwing dialoogvenster verschijnt. Om door te gaan het resetten van de virtuele machine-instellingen, klikt u op Doorgaan. Vergeet niet dat alle wijzigingen aangebracht in de Windows-systeem in uw virtuele machine verloren zullen gaan.

U keert terug naar het dialoogvenster Instellingen. Klik op OK om te sluiten.

U kunt IE8 of IE9 te installeren in de IE7 virtuele machine. Er zijn pictogrammen op het bureaublad om beide versies eenvoudig installeren. Bedenk echter, dat het installeren van IE8 of IE9 vervangt IE7.

\ Internet Explorer versies directory: In de IE8 virtuele machine, zult u het bestand naar IE9 in de C-installeren te vinden.

Zodra u de virtuele machine eenmaal hebt geopend, het login proces is een beetje anders. Het volgende dialoogvenster wordt de volgende keer dat u de virtuele machine te openen.

Klik IEUser en voer “Wachtwoord1 ‘in het vak bewerken. Klik op OK.

Een dialoogvenster verschijnt, terwijl de integratie mogelijkheden van de virtuele machine zijn ingeschakeld.

De virtuele machine geopend en kunt u IE draaien.

Download Microsoft Virtual PC uit http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/default.aspx.

Download de virtuele machines van http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=11575.

Als ik IE6 niet zo goed kan gebruiken dan is dit nutteloos. Sorry.

Als Internet Explorer 6 vrijwel dood wordt uitgesproken, hier is een manier om de versies 7, 8 en 9 nagenoeg in leven te houden.

2 Woorden … IE TESTER; D

(Opnieuw proberen …) Als alternatief IETester maakt het uitvoeren van meerdere versies van IE in parallel (zonder de noodzaak om virtuele pc te gebruiken): http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

Vooruitblikkend naar de even nuttig (en bevredigend) begeleidende artikel: “Hoe te steken, schieten en Set Yourself on Fire op dezelfde tijd” … lol

Kan ik gebruik dit als een manier om meer dan één VPN-tunnel te gebruiken op hetzelfde moment?

Je kan niet debuggen met IETester, is het beter om een ​​virtuele machine te hebben met de echte versie van browsers.

Er is een variant van de Big Mac alleen verkocht in Alaska en vernoemd Mt. McKinley, de McKinley-Mac is gemaakt met twee kwart-pond pasteitjes in plaats van de kleinere pasteitjes gebruikt in een standaard Big Mac.