hoe u het klassieke menu installeren gnome in eenheid in Ubuntu 11.10

Als je van de Unity desktop, maar je gewend bent aan de klassieke Gnome-menu, is er een manier om de Classic Gnome Menu te installeren op het bovenste paneel aan de Unity desktop, zodat u het beste van beide werelden te ervaren.

We hebben u laten zien hoe u de Classic Gnome Desktop naar het logon-scherm toe te voegen, zodat u in te loggen op een Gnome desktop zonder Unity functies. Echter, als je wilt zowel de Eenheid desktop en de klassieke Gnome menu te gebruiken, kunt u een tool genaamd Classic Menu Indicator installeren.

In de eerste plaats moeten we de repository met de Classic Menu Indicator programma toe te voegen. Om dit te doen, drukt u op Ctrl + Alt + T om een ​​Terminal-venster te openen. Typ het volgende bij de prompt en druk op Enter.

sudo apt-add-repository ppa: Diesch / testen

OPMERKING: U kunt ook kopiëren en plakken van de opdracht bij de prompt. Om tekst op de prompt te plakken, klik met de rechtermuisknop op de Terminal-venster en kies Plakken in het pop-up menu.

Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

Een bericht verschijnt dat u die PPA (Personal Package Archive) je over bent om toe te voegen aan uw systeem. Druk op Enter om door te gaan het toevoegen van de PPA.

Zodra de repository is toegevoegd, moet u deze bijwerken. Typ de volgende opdracht bij de prompt en druk op Enter, of kopieer en plak deze in het venster Terminal.

sudo apt-get update

Deze opdracht werkt eigenlijk alle repositories in uw systeem.

Nu, kunt u Classic Menu Indicator installeren. Typ de volgende opdracht bij de prompt en druk op Enter, of kopieer en plak deze in het venster Terminal.

sudo apt-get install classicmenu-indicator

Wanneer de installatie is voltooid, type “exit” (zonder de aanhalingstekens) bij de prompt en druk op Enter om het Terminal-venster te sluiten.

Om de wijzigingen toe te passen, moet je uit je sessie te loggen en opnieuw aanmelden. Om uit te loggen, selecteert u Afmelden uit de macht menu in de rechterbovenhoek van het scherm op het bovenpaneel.

Een bevestiging Afmelden dialoogvenster. Klik op Afmelden om logging uit te blijven.

Zodra je terug bent aangemeld, het klassieke Gnome menu wordt weergegeven met het logo icoon Ubuntu op het bovenste paneel aan de linkerkant van de pictogrammen aan de rechterkant. Als u besluit dat u niet wilt dat het menu, kunt u het sluiten door het selecteren van ClassicMenu Indicator | Stop in het Gnome.

U kunt eenvoudig opnieuw tonen het klassieke Gnome menu. Om dit te doen, klikt u op de Dash home-knop op de Eenheid launcher.

Begin met het invoeren “classicmenu indicator” (zonder de aanhalingstekens) in het zoekvak. U hoeft niet op Enter te drukken. De resultaten van uw zoekopdracht scherm terwijl u typt, zoals geïllustreerd in de afbeelding hieronder. Klik op het ClassicMenu Indicator pictogram dat wordt weergegeven.

Nu, kunt u eenvoudig op de klassieke Gnome menu wanneer je problemen hebt met het vinden van iets met behulp van de Unity-interface. Het is net zo makkelijk in te schakelen indien weer uit.

Bedankt voor de info, heb ik geïnteresseerd geweest in deze geruime tijd, en het is geweldig, ik vond uw blog

Great !! het is echt informatief en nuttig.

Goed om te weten over de Hoe de Classic Gnome Menu Install in Unity in Ubuntu 11.10

Dank je! Eindelijk een normale menu te gebruiken !!! 🙂 Ik denk dat ze de gebruiker de keuze te geven met de installatie!

niiice. veddy nice. kan ik dit toepassen op 11,04 ??

Goed werk !

Zou geweldig zijn om ook de volledige klassieke menu ‘Applications – Places – System’ te krijgen (in plaats van de indicator)

-) Zou ook een geweldige app voor Cinnamon-Desktop zijn …

Cara, demais! Tava precisando disso.

Geweldig!

Valeu!

Great work, net toegevoegd aan 12.04LTS beta, werkt geweldig.

Het is een beetje belachelijk Canonical daalde deze menu’s helemaal, want het geheel 37kb gered!

De reus Gippsland aardworm van Australië kan groeien bijna 10 voet lang en wegen ongeveer een half pond, ze zijn zo groot, je kunt ze vinden door simpelweg te luisteren naar de hoorbare gorgelend of zuigende geluid dat ze maken als gravende.