hoe u een te minimaliseren alle vensters (win + m) sneltoets voor Mac OS X

Windows-gebruikers in staat zijn geweest om elk venster op hun bureaublad te minimaliseren sindsdien toetsenborden met de Win-toets begon opdagen – tikt u gewoon op WIN + M op je toetsenbord, en elk venster wordt geminimaliseerd. Voor Mac OS X, het is niet zo eenvoudig.

U kunt natuurlijk gebruik maken van de CMD + OPT + H + M sneltoets voor de meeste vensters te verbergen … maar dat is een heleboel toetsen te raken in een keer, en het hoeft niet altijd alles in mijn ervaring een minimum te beperken. Dus als alles wat ik wilde van Windows, was het tijd om erachter te komen hoe het te krijgen op OS X ook. Deze methode maakt gebruik QuickSilver de sneltoets trekker bieden – als er een betere manier om dat te doen, laat het ons weten.

Gelukkig, OS X is voorzien van een mooie scripting platform, en kunnen we het volgende script uit een behulpzame persoon te gebruiken dan bij SuperUser om dit allemaal gebeuren.

Open een nieuw venster AppleScript Editor en plak in het script van bovenaf. Ga dan naar bestand en sla.

Verander de File Format naar toepassing en sla het ergens nuttig met een naam dat zinvol is, zoals MinimizeAll.

Nu het hoofd in de voorkeuren QuickSilver’s, maak een nieuwe Trigger. Kies uw nieuwe MinimizeAll app met de actie van Open. Let op: als je niet bekend bent met QuickSilver, het is een zeer krachtige manier om je Mac te controleren, en de moeite waard op zoek naar.

Klik op het selectievakje hotkey setting en een panel zal openen voor u om de sneltoets er toe te voegen.

Ik gebruikte Option + M die dezelfde sleutel als WIN + M op een gewone Windows-toetsenbord. Opslaan en exit, en je nieuwe snelkoppeling zou moeten werken.

Dit is anders dan wanneer ik op de F11-toets?

Ja, dat alleen verplaatst ze opzij tijdelijk.

De hoeveelheid ijs opgesloten in Mars ‘zuidelijke ijskap bevat voldoende water om de hele planeet bedekken in een oceaan 36 voet diep.