hoe u een reservekopie van uw Windows Home Server-systeem staat

Soms, als je het maken van aanpassingen aan WHS of het installeren van bepaalde invoegtoepassingen, kan het systeem instabiel maken. Hier nemen we een kijkje nemen op hoe u een reservekopie van de WHS System State en / of Registry, zodat u kunt herstellen als er iets misgaat.

De System State bevat de meest belangrijke systeembestanden voor WHS, zoals het register, opstarten bestanden en beveiligde systeembestanden.

Het eerste wat je wilt naar is inloggen op WHS hetzij via de WHS Console, Remote Desktop of via Advanced Admin Console. Navigeer nu naar Start \ Alle programma’s \ Accessoires \ System Tool \ Backup.

De Back-up Wizard gestart, maar we zijn niet van plan om de wizard te gebruiken. Vanaf hier klikt u op de geavanceerde modus koppeling plaats.

Dit opent de hulpprogramma Back-up en in het linkervenster uit te breiden My Computer en controleer System State.

Nu aan de onderkant van het scherm klikt u op de knop Bladeren om een ​​bestemming om het back-upbestand op te slaan te vinden.

Let op: niet een back-up naar de lokale schijf van de server. Zorg ervoor dat u een bestemming als een gedeelde map, Flash Drive of externe HD te kiezen.

Zoals je hier kunt zien hebben we in te stellen aan file aan onze gedeelde backup folder … klik nu op Back-up starten.

U krijgt een overzicht van de back-up baan te krijgen en kan meteen aan de slag of inplannen voor een later tijdstip.

Nu wacht terwijl alles wordt ondersteund. De hoeveelheid tijd die nodig is zal variëren afhankelijk van de serverconfiguratie. Ook rekening houden met het bestand kan groot zijn (onze was 627 MB), dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte op de locatie die u op een back-aan.

Wanneer de back-up is voltooid, kunt u een rapport voor meer informatie over de back-up of in de buurt van het programma wilt bekijken.

Nadat we de back-up System State afgerond, brachten we het bestand naar een van de pc’s op ons netwerk en back-up van het back-upbestand met behulp van Carbonite … met redundante back-ups is altijd een goed idee!

Alleen back-up van het register

Als u niet wilt back-up van de volledige systeem staat, kunt u ook back-up alleen het hele register. Remote in WHS en open de Register-editor.

Klik dan op Bestand \ Exporteren …

Selecteer nu een locatie en naam voor de back-up. Onder Exportbereik zorg ervoor om alle het hele register selecteren om back-up. Of je kunt gaan door en back-up van een geselecteerde tak als je alleen het wijzigen van specifieke delen van het register. Bij twijfel gewoon een backup van de hele zaak.

Nogmaals je wilt een back-up naar een andere dan uw lokale server schijf locatie. De grootte van onze Registry was ongeveer 45 MB, maar de jouwe kan variëren.

Een back-up van uw server System State en Registry is een geweldig idee om te integreren in uw back-upstrategie. Als er iets mis gaat, kunt u gemakkelijk de instellingen die moet helpen uw server terug naar waar het moet zijn te herstellen.

Leuk artikel guys – Ik heb een link naar het gepost uit http://usingwindowshomeserver.com

Andrew

Hebt u het uitvoeren van een succesvol te herstellen? Heb je het te proberen na eventuele wijzigingen in databestanden / aandelen? Welk resultaat van de bestandsstructuur veranderingen van het besturingssysteem na herstel?

zou deze back-up zijn nuttig voor een herstel zeggen dat een week later na een paar kleine veranderingen opslag, dat wil zeggen de juiste wijze te koppelen aan het graf stenen op de server drives

Ik zou zeer geïnteresseerd om te weten of deze back-up van enig nut zou zijn als, bijvoorbeeld, de server systeem schijf kon zijn. IMHO, de één ding WHS lijkt echt te ontbreken is de mogelijkheid om back-up van het systeem drive. Er moet een manier vinden om periodiek te trekken een beeld van het systeem drive en een manier om het te herstellen en hebben het de wederopbouw van de opslag pointers, zodat u geen PC back-ups die zijn gemaakt sinds de laatste keer dat het het systeem is gemaakt verliezen . Dit zou ook helpen die plugins of andere software hebt geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, ik heb Subversion draait op mijn HP MediaSmart server. Ik ken een paar mensen die hebben Team Foundation Server op hunne. Het zou een echte PITA te hebben om het besturingssysteem volledig opnieuw te installeren, wacht het allemaal van de opslag pointers weer op te bouwen, dan zichzelf updaten naar de nieuwste power pack, dan is elke plugins / software opnieuw installeren, dan eindelijk, in het geval van de mensen met apps zoals Subversion geïnstalleerd, hoop en bid dat de broncode repositories overleefd.

Hoe doe je dit op Win7? Ik zie niet in een doos voor System State, alleen System Volume Information. Is dit hetzelfde ding?

In China wordt beschouwd als slechte vorm van een kind direct na een ouder familielid als die jongere leden van een familie zou aanmoedigen om oneigenlijk gebruik van de persoonlijke naam van een oudere ze moeten respect te noemen.