hoe u een reservekopie van een Word-document automatisch maken wanneer u op te slaan

Een back-up van uw documenten is altijd een goed ding om te doen, maar niet altijd iets wat we niet vergeten te doen. Word kan automatisch een back-up van uw Word-document elke keer dat u het op te slaan maken en laten wij u zien hoe u dit doet.

Als u wilt dat Word automatisch back-ups van uw documenten op te slaan, klikt u op het tabblad “File”.

Op de backstage scherm, klikt u op ‘Opties’ in de lijst met items aan de linkerkant.

Op de “Opties voor Word” dialoogvenster, klikt u op “Advanced” in de lijst met items aan de linkerkant.

Wanneer uw document is klein, het opslaan op de harde schijf is een vrij snel proces. Echter, als uw document groeit, of als je begint je document op te slaan op een extern opslagapparaat dat is niet zo snel als de interne harde schijf, het opslaan van het document kan heel wat meer tijd. Om deze vertraging te overwinnen, Word kunt u uw document op de achtergrond op te slaan, zodat u kunt blijven werken aan het document wanneer het wordt opgeslagen. Om deze functie inschakelt, selecteert u de ‘Opslaan op achtergrond “check box, zodat er een vinkje in het vak.

LET OP: Een geanimeerde schijf wordt weergegeven op de statusbalk in Word, terwijl een document wordt opgeslagen. Wanneer de schijf verdwijnt, het bestand is opgeslagen.

Klik op “OK” om het “Opties voor Word” dialoogvenster te sluiten.

LET OP: Voordat u een back-up wordt gemaakt, moet u uw document meer dan één keer op te slaan. De back-up wordt opgeslagen in dezelfde map als het originele document. U kunt het openen in Word en bewerken als elke “.doc” of “.docx” bestand.

De back-up van uw Word-document is niets meer dan een kopie van het bestand met de “Back-up van” toegevoegd aan het begin van het bestand en de bestandsextensie gewijzigd in “.wbk”. Slechts één back-up kopie van een document wordt gehandhaafd. Wanneer u het document opnieuw op te slaan, wordt de bestaande “WBK” bestand verwijderd, het huidige document wordt omgedoopt tot de bijgewerkte “WBK” bestand, en het document wordt weer opgeslagen als een standaard Word-document.

Het hebben van Word maakt automatische back-ups van uw documenten mag niet worden gebruikt als vervanging voor de back-up van uw bestanden op externe media of cloud storage (of beide) op een regelmatige basis.

Moose hebben zeer weinig roofdieren op het land en slechts één zeeroofdier, de orka, orka’s zijn waargenomen jacht op elanden migreren tussen de eilanden in de Pacific Northwest.