hoe u een document nooit meer te faxen

Faxapparaten nog steeds trucking mee in kantoren over de hele wereld. Overheidsinstellingen, advocaten, artsen en andere langzaam bewegende organisaties vaak nog nodig faxen – in het beste geval, het is een noodzakelijk kwaad.

Fax wordt vaak gezien als veiliger dan e-mail, maar het is echt niet. Faxapparaten communiceren via telefoonlijnen zonder versleuteling en faxapparaten worden vaak gehouden in drukke gebieden waar de documenten gemakkelijk kunnen worden gegrepen door iedereen.

Er zijn tal van alternatieven voor faxen. Als u niet beperkt door wetten of omdat de persoon aan de andere kant vraagt ​​u fax gebruiken, probeer dan een van deze alternatieven

Je kan hebben om documenten te ondertekenen en stuur ze naar iemand, en zodra ze uitgeprint u misschien geneigd om ze te faxen. Immers, zou het alternatief zijn om het document te printen, ondertekenen, scannen het terug in uw computer en e-mailen. In plaats van afval uw tijd om dit te doen, kunt u de software gebruiken om uw echte handtekening toepassen op een document op uw computer. vast te leggen simpelweg uw handtekening een keer en het zal worden opgeslagen als een afbeelding die u kunt toepassen op documenten. U kunt toekomstige documenten eenvoudig te ondertekenen zonder ze af te drukken.

Als u een tablet met een stylus, kunt u zelfs gebruik maken van de stylus om een ​​document rechtstreeks aanmelden op uw scherm.

Online fax services kunt u een document faxen zonder een faxapparaat van uw eigen of zelfs een telefoonlijn. U gebruikt een webgebaseerde interface om een ​​document te uploaden en voer het telefoonnummer van de ontvanger. De dienst zelf zorgt voor al de laatste mijl stuff, faxen uw document naar de faxmachine via hun eigen telefoonlijnen.

Als je alleen maar hoeft te faxen zelden te sturen, zullen deze diensten kun je een paar pagina’s hier en daar sturen zonder een cent. Als u documenten vaker faxen, moet u wellicht iets te betalen – maar je zou moeten betalen voor een faxapparaat en een telefoonlijn, hoe dan ook.

Deze diensten omvatten technisch faxen, maar in ieder geval dat ze niet het gevoel dat het gebruik van een onhandige oude faxapparaat en vereisen niet dat u een vaste telefoon.

Een fax ontvangen kan een hoofdpijn zijn als je een kantoor aan huis. Het faxapparaat moet over en luisteren naar faxen de hele tijd. Je hebt een speciale lijn om faxen te ontvangen, zodat u geen faxberichten te missen als je op de telefoon. Je zou kunnen proberen om mensen te vragen u een document per fax op een bepaald tijdstip wanneer u zeker weet dat uw vaste telefoon is niet vastgebonden.

In plaats van deal met al die onzin, mensen vragen om te scannen en e-mail documenten naar jou. U kunt ook gebruik maken van andere hulpmiddelen als u niet wilt vertrouwen op e-mail – bijvoorbeeld, kon je JotForm gebruiken samen met Dropbox naar een webpagina waar mensen PDF-bestanden kunnen uploaden creëren en ze in een map in je Dropbox zou verschijnen.

U kunt ook proberen met behulp van een dienst die u voorziet van een speciaal faxnummer en kunt u faxen daar ontvangen. Deze kosten over het algemeen geld – immers de fax service moet betalen voor een dedicated vaste telefoonnummer en controleren het voor u. eFax biedt wel 10 gratis inkomende pagina’s per maand, hoewel ze u geen gratis uitgaande pagina’s niet geven. HelloFax laat je vijf gratis pagina’s te sturen, maar dat is het. Iedere gratis online faxen dienst heeft een vangst als dit – de gratis aanbieding bestaat om je in te tekenen, terwijl je moet betalen voor de belangrijkste kenmerken. Faxen gaat interfacing met faxmachines en vaste telefoonnummers, en dat is niet gratis. Het wordt ook vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden, en bedrijven zijn bereid om geld te besteden aan dit soort dingen.

Als u niet wilt om te gaan met online services of post en u absoluut geen andere keuze dan om af en toe een document als een fax te sturen, is er nog een alternatief voor het kopen van uw eigen faxapparaat en het gebruik van een vaste telefoon. Je kunt waarschijnlijk een bezoek aan een plaatselijke winkel die het kopiëren biedt en ze laten je betaalt een paar cent om een ​​fax te sturen. Dit is niet ideaal als u regelmatig faxen verzenden, maar als je iets een keer per jaar te faxen, kan dit een prima optie zijn.

Natuurlijk, dit gaat nog steeds met behulp van een fax machine. Sommige organisaties gewoon faxen te eisen en je mag niet comfortabel uploaden uiterst gevoelige documenten te voelen om een ​​web-based fax service. Er is niet veel wat je kunt doen als je te maken met een organisatie die faxen vraagt.

Faxen is nog steeds bij ons voor een tijdje, al was het maar vanwege de regelgeving die de gezondheidszorg en de juridische organisaties aan te moedigen om te blijven met behulp van de oudere fax systeem in plaats van de moderne alternatieven.

Afbeelding Credit: Abhisek Sarda op Flickr, verhalen van een zwervende youkai op Flickr, AuthenticEccentric op Flickr

Ik heb Adobe Reader niet gebruiken. Te riskant. Een grote gratis programma dat ik gebruik is Nitro Reader die het mogelijk maakt het maken van PDF ook. http://www.nitropdf.com/pdf-reader

Tuurlijk, je hebt te maken met de post, maar in ieder geval je hoeft niets te faxen.

Dat is hetzelfde als zeggen: “Zeker, je moet je 1.994 Suzuki Alto gebruiken om er naartoe te gaan, maar in ieder geval je niet nodig om hen te helpen zet deze op de telefoon.”

De Olympische Spelen van 2012 waren de eerste Olympische Spelen waar elk deelnemend land gestuurd ten minste één vrouwelijke atleet.