hoe u een back-up van uw iPhone app gegevens naar dropbox

Migreren van uw opgeslagen Angry Birds Rio spel vanaf je iPhone naar uw iPad is een echte pijn. Echter, als je met behulp jailbroken toestellen, dit proces werd gewoon eenvoudig dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie, het cloud-compatibel.

De installatie is identiek aan een Cydia app, dus zodra het klaar is en je hebt een re-veer gedaan, open het. Je hebt een belangrijke mededeling te zien.

DataDeposit zal niet in staat om gegevens goed te herstellen voor een app die al draait. Tik op “OK, I Got it!” En ga dan naar “Instellingen wijzigen …”

Hier kun je je Dropbox-account te koppelen, schakelen of te gebruiken HTTPS of niet, en of u wilt back-up bestanden van de / Documents and / Library mappen. U kunt deze laatste twee opties aan te laten, en ik adviseer altijd HTTPS voor de extra beveiliging. Pop in je Dropbox referenties en kies “Back-up Mijn Gegevens opslaan …” in het hoofdmenu.

Er wordt een lijst van uw apps te zien. Een back-up van een app, tikt u het gewoon en je krijgt een bevestigingsdialoogvenster te zien.

Tik op de knop en je zult zien gaan.

DataDeposit zal de data te comprimeren en deze uploaden naar de nieuwe map met de naam “DataDepositApp” in je Dropbox.

Het herstellen is gemakkelijk, ook, maar zorg ervoor dat de app die u het herstellen van gegevens voor gesloten. Als het nodig is, drukt u op de Home-knop twee keer om de app switcher te brengen, houdt u het pictogram van de app die u wilt gegevens voor herstel, en tik op de rode minteken om te sluiten.

Het herstellen van de werken op dezelfde manier als back-up. Kies “Restore My App gegevens …” in het hoofdmenu en tik op de naam van de app.

Tik op de knop om je data te herstellen. Dat is alles! U kunt gegevens naar meerdere apparaten zolang ze DataDeposit geïnstalleerd te herstellen.

Ik herstelde mijn Angry Birds Rio, Meebo, en Sleep Cycle gegevens naar mijn iPhone, een vriend van de iPod Touch, en een andere vriend’s iPad. Sommige apps, zoals Recorder Pro, werkte niet en gaf me een fout tijdens een back-up. Het lijkt erop dat apps die hun eigen grote caches hebben – Files, Stanza, Recorder Pro, etc – niet kan werken met deze methode, zodat uw snelheid kan variëren. Afgezien van die ene beperking, heeft DataDeposit feilloos gewerkt, en nu is er een ding minder ik nodig om iTunes te gebruiken voor.

DataDeposit is een jailbreak-app alleen en is beschikbaar voor vrij van Cydia.

werkte niet te aTube apps aan mijn youtube video’s op te slaan op te slaan.

werkt aan games gedownload op appstore zoals boze vogels, maar het zal back-up apps ik gedownload op Cydia.

wilt u misschien weg te blijven van Dropbox

Waarom afstand van dropbox blijven?

Heel erg bedankt! De mens had ik een pijn het handhaven van mijn data.

Bedankt

Als u wilt een schot op een Pulitzer Prize, vergeet dan niet om zelf in te voeren en te betalen de kosten van de aanvraag: het kost $ 50 te worden beschouwd voor de prestigieuze award.