hoe u de typen animatie in Office 2013 uitschakelen

Microsoft probeerde om het typen verschijnen soepeler in Office 2013 door het toevoegen van een animatie te typen functie. Als u een trage typiste bent, zal je waarschijnlijk niet merken. Echter, als je naar boven van 80 + woorden per minuut typen, deze functie kan storend en vervelend zijn.

De typering animatie functie kan ook storend zijn als je een tragere computer. Deze functie is standaard ingeschakeld, maar het kan worden uitgeschakeld. Om dit te doen, moet u het register bewerken.

LET OP: Voordat u wijzigingen in het register, zorg ervoor dat u een back-up. We raden ook aan het creëren van een herstelpunt u kunt gebruiken om uw systeem te herstellen als er iets misgaat.

Als u de Register-editor te openen, drukt u op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ “regedit” (zonder de aanhalingstekens) in de Open bewerken en klik op OK.

Als de User Account Control dialoogvenster, klikt u op Ja om verder te gaan.

OPMERKING: U kunt niet zien dit dialoogvenster, afhankelijk van de User Account Control-instellingen.

Navigeer naar de volgende sleutel

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 15.0 \ Common

Als er geen Graphics sleutel onder de gemeenschappelijke sleutel, klik met de rechtermuisknop op het gemeenschappelijk en kies Nieuw | Sleutel van het pop-up menu.

Een nieuwe sleutel toegevoegd onderaan de lijst onder de gemeenschappelijke sleutel en de naam is geselecteerd. Typ Graphics voor de naam van de sleutel.

Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied op de rechterkant van de editor en kies Nieuw DWORD (32-bits) -waarde van het pop-up menu.

Noem dat nieuwe waarde DisableAnimations, zoals hieronder weergegeven, en dubbelklik op de nieuwe waarde.

Verander het nummer in de Waardegegevens tekstvak op “1” en klik op OK.

Als u de Register-editor, selecteert u Afsluiten in het menu Bestand te sluiten. Start Windows opnieuw om de wijziging door te voeren.

Om de typen animatie weer aan te zetten, ga terug in de Register-editor, en of verwijder de DisableAnimations waarde en de grafische toets of de waarde gegevens te wijzigen voor de DisableAnimations waarde op “0”

LET OP: Het uitschakelen van de typen animatie in Office 2013 schakelt hem uit voor alle Office-programma’s. U kunt de functie niet te verlaten voor bepaalde programma’s.

Thomas Edison experimenteerde met duizenden materialen bij het zoeken naar de perfecte gloeilamp-filament waaronder baardhaar van een vriend.