hoe u de inhoud van een Word-document in een andere invoegen

Bij het werken aan een document in Word, kan het zijn dat je nodig hebt om tekst uit een ander Word-document. Misschien bent u samen met anderen en het combineren van meerdere stukken, bijvoorbeeld.

Er is een betere manier om samen te werken aan documenten in Office 2016, maar het kan voorkomen dat een collega-medewerker nodig heeft om offline te werken en ze sturen u een document om te integreren in de belangrijkste document. Dus, laten we u zien hoe u de inhoud van een Word-bestand invoegen in een ander Word-bestand voor situaties waarin online samenwerking is geen optie. (Natuurlijk kun je gewoon het tweede document te openen en kopieer en plak de tekst, maar de onderstaande methode is vaak sneller.)

Voor de toepassing van dit artikel zullen we noemen het dossier van de “bron” bestand en het bestand waarin u het invoegen van het bronbestand de “target” bestand wordt geplaatst.

Om de inhoud van een bron Word-bestand invoegen in een doelwit Word-bestand, opent u het doeldocument, plaatst u de cursor waar u het bronbestand te voegen en klik vervolgens op het tabblad “Invoegen”.

In het gedeelte “Tekst”, klik op de “Object” knop en selecteer “Tekst uit File” uit het drop-down menu.

De “Insert File” dialoogvenster. Navigeer naar de map die het bronbestand dat u wilt invoegen en selecteer het bestand bevat. Klik vervolgens op “Insert”.

OPMERKING: U kunt ook tekst invoegen vanuit een (.txt) tekst.

De volledige inhoud van het bronbestand (tekst, afbeeldingen, tabellen, etc.) zal op de cursor in het doel document worden ingebracht.

Bij het plaatsen van tekst uit een brondocument stijlen met dezelfde naam heeft als in het doel document (bijvoorbeeld het “Normaal” stijl), de stijl in het doeldocument voorrang. Als u de opmaak van de tekst uit het brondocument te houden, zorg ervoor dat de op die tekst in het brondocument stijl heeft een andere naam dan een van de stijlen in het doeldocument. Dus, als u wilt dat de tekst uit het brondocument te lijken op de tekst in het doeldocument, zodanig dat de opmaak is consistent, je bent goed. Het enige wat je hoeft te doen is plaatst u de file of een deel van het bestand als we in dit artikel beschreven.

U kunt ook tekst invoegen vanuit een (.txt) tekst, maar je moet het gehele bestand in dat geval in te voegen, omdat je niet bookmarks naar tekstbestanden kunt toevoegen.

We hebben eerder beschreven een truc waar kan gemeenschappelijke inhoud in een Word-document te zetten en te verwijzen in andere Word-documenten. De inhoud zal ook automatisch bijgewerkt met al uw documenten als je het veranderen in de gemeenschappelijke document omdat de twee verbonden zijn met behulp van een veld. Die functie is iets anders dan het plaatsen van bestanden zoals beschreven in dit artikel, want als je de inhoud van een bronbestand te voegen in een doelbestand, is er geen verband tussen het bronbestand en het doelbestand. Dus, als je de inhoud te veranderen in het bronbestand die inhoud wordt niet bijgewerkt in het doelbestand.

Dit is ook een manier om een ​​wachtwoord beveiligd document rond. Neem enkel de beveiligde document in een leeg document volgens de aanwijzingen in dit artikel.

Net markeer dan kopiëren en plakken. U hoeft niet een hele artikel voor iets als dit nodig hebben.

Barbie en Ken, de iconische pop duo, waren, als het resultaat van een Mattel marketing promotie, opgebroken tussen 2004 en 2011.