hoe u de fabrieksinstellingen van je Android-tv

Er komt een moment in het leven van elke gebruiker wanneer ze moeten iets terug naar de fabrieksinstellingen te resetten. Misschien is het apparaat optreedt wonky en heeft behoefte aan een nieuwe start, je krijgt ontdoen van het, of je wilt een schone lei om een ​​andere reden. Het goede nieuws is dat het zeer eenvoudig om de fabrieksinstellingen van je Android-TV box, ongeacht de fabrikant.

Het eerste wat je wilt doen is sprong in het menu Instellingen door op weg naar de onderkant van het startscherm en het selecteren van de kogge icoon.

Van daar, vinden en selecteren van de “Storage & rust” optie.

Dit menu is eenvoudig, want er zijn slechts twee keuzes: “. Terugzetten op fabrieksinstellingen” “interne opslag” en u wilt dat de laatste.

Afhankelijk van welke doos je gebruikt, kunnen er een paar opties hier. Zo zal de Nexus Player alleen bieden “Full reset” en “Cancel” kiest, waar de NVIDIA’s SHIELD heeft ook een optie “Fast reset”. Kies degene die het meest zinvol is voor uw situatie-als u van plan op het wegwerken van de doos volledig, altijd een “Full reset.”

Zodra u de gewenste optie hebt geselecteerd, zal er nog een scherm waarin wordt bevestigd dat je zeker weet dat is wat je wilt doen. Selecteer “OK” (of wat dan ook de bevestiging van uw specifieke box is) aan de slag.

Afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die uw apparaat heeft, kan dit een tijdje duren. Mijn 500GB SHIELD merkt op dat een factory reset kan duren tot twee uur. Het goede nieuws is dat je niet hoeft te zitten en kijken naar het-het proces is vrij veel op de automatische piloot toch. Je kon buiten of iets te gaan. Ik hoor het is leuk daar.

Factory opnieuw instellen van een Android-apparaat is eenvoudig, maar een vaak noodzakelijk onderdeel van een verantwoordelijke eigenaar. Zelfs als u van plan bent op het houden van de doos, het is altijd goed om te weten hoe fris beginnen als er iets mis lijkt te gaan.

USB-kabels is beperkt tot 16 voet (5 m) in de lengte, langer en zij lopen in de signaal timing problemen.