hoe u de fabrieksinstellingen van je Android-telefoon of tablet wanneer het niet zal initialiseren

Veilige modus kan u helpen uw Android oplossen van problemen, maar soms moet je nodig hebt om alles af te vegen en herstellen van uw apparaat naar de fabrieksinstellingen staat. Maar als je niet kunt uitvoeren van een normale fabrieksinstellingen Zeg dat, als uw telefoon niet zal opstarten behoorlijk-u kunt dit doen via Android recovery-omgeving.

Zorg ervoor dat u alle belangrijke data back-up voordat u een reset te hebben. Dit omvat uw Google Authenticator geloofsbrieven, die zal worden verloren tijdens de reset. Uitschakelen twee-factor authenticatie op uw accounts eerste of vindt u een aantal problemen achteraf te ervaren.

Als de veilige modus niet helpt repareren van je apparaat, kunt u een harde reset uit te voeren bij het opstarten in een speciale recovery mode. Ten eerste, ervoor zorgen dat uw apparaat volledig is uitgeschakeld.

Houd de juiste toetsen op het apparaat in recovery mode te starten. Dit zal variëren van apparaat tot apparaat. Hier zijn enkele voorbeelden

Vergelijkbare apparaten zullen waarschijnlijk gebruik van soortgelijke toetscombinaties. Bijvoorbeeld, de Nexus 4 maakt ook gebruik van Volume Up + Volume omlaag + Vermogen.

Als uw apparaat niet in deze lijst en geen van de bovenstaande methoden werken, doe een Google-zoekopdracht voor de naam van het apparaat en “recovery mode” – of kijk in het apparaat handmatig of ondersteuningspagina’s.

Laat de knoppen los wanneer het apparaat ingeschakeld. Je ziet een beeld van een Android liggend op zijn rug met zijn borst open en de inwendige geopenbaard.

Druk op de Volume omhoog en omlaag om door de opties te bladeren totdat u de herstelmodus op het scherm ziet.

Druk op de knop om opnieuw op te starten in recovery mode. Je zult al snel zien een Android met een rode driehoek.

Houd de Power-knop en tik op Volume Up. Je ziet het Android-systeem recovery menu verschijnen aan de bovenkant van je scherm.

Selecteer Veeg data / factory reset met de volumetoetsen en tik op de knop om deze te activeren.

Selecteer Ja – alle gebruikersgegevens met de volumeknoppen wissen en tik Macht. Het apparaat wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen staat en al uw gegevens worden gewist.

Als het apparaat bevriest op elk punt, houdt u de knop totdat het opnieuw opstart.

Als de factory reset proces niet uw problemen oplost – of helemaal niet werken – het is waarschijnlijk dat er een probleem is met de hardware van het apparaat. Als het nog onder garantie, dient u het vast of vervangen.

(Er is één uitzondering: Als je bent geweest knipperende custom roms en knoeien met uw apparaat low-level software, is het mogelijk dat u de voorraad recovery software zou hebben overschreven In dit geval, is het mogelijk dat u een software probleem en. niet een hardware probleem.)

Oh …… ..Nice bericht ………… .Maar ik heb geen Android-telefoon om het te controleren ……… Ik zal later proberen …………

Ik ben blij dat u noemde Google Authenticator. Pre Android 4.0, had ik tal van problemen in de ondertekening van mijn Google-account nadat ik een nieuwe ROM geflitst. Ik heb gemerkt dat sinds 4.0 of 4.1, Google biedt u de mogelijkheid om in te loggen via het web en mijn Authenticator is aangesloten op mijn Google Voice #, dus ik kan alleen maar check mijn inbox op de computer om het apparaat te controleren. Dit kan niet werken als je cel # is de ene aangesloten op Authenticator, tenzij u de eerste teken op proces overslaan.

Ik heb iets met CWM op een Samsung Galaxy Ace en Sinec dan is het niet meer starten. Het is dood, zelfs als ik laat het op de lader voor een hele dag. Heeft iemand de volgorde van de sleutels voor deze baby?

Ik heb uw hulp nodig. De stap na de rode driehoek niet werkt op mijn nexus 7. Het gaat alleen maar om de witte Google en het apparaat stopt opnieuw op het slot sreen;. Weet je wat er gebeurt?

ok, werkte

niet werken op Xperia P

Ik had om dit te doen … gisteren. Leuk artikel, maar laat door een dag 😉

Ik heb net stuurde mijn SVP B601 terug onder de garantie. Als ik had geweten over dit zou ik het kon hebben vaste mijzelf en redde de UPS kosten.

De meeste nieuwere samsung apparaten die u thuis + vol up + macht te gebruiken om te krijgen in het herstel. Ik weet dat de s2 gebruikte vol up + vol omlaag + macht die het meest likly de manier om het te doen met de Galaxy Ace maar ik weet dat ik nog nooit een gehad.

Jean wat deed u in CWM? Ik denk dat je TBE systeempartitie wat betekent dat je de rom weggevaagd weggevaagd. Ik hoop dat u een volledige systeemback-up gemaakt.

Windows 8, hoe dit te doen, hoe dat te doen, hoe het te laten lijken op Windows 7, hoe je het hebben van een startknop, op, op, op, en op.

Ik heb geprobeerd dit carppie versie van Windows en het is een puinhoop;. Bespaar je geld en gebruik van Windows 7, Windows 8 is gewoon troep.

@Brazos

Aarde aan u, wij zijn op een Android-artikel.

Zoals voor het artikel, goede gids en iets nuttigs voor als ik mijn SIII. 🙂

@Brazos

Ik kan zien hoe het woord Android en de reus pic van de Android-robot kan worden verward met Windows 8 en hun logo. Als u deze fout kunt maken, hoe kunnen we weten dat je echt geprobeerd Windows 8? En ik denk dat je bedoeld crappy niet “crappie”. Heb je geprobeerd het plakken van een vis op je computer? Dit is de eerste ik heb gehoord van de vis versie van Windows. Uw recht, dat zou een puinhoop!

Ik heb een AIRIS KIRA “ELPAIS” N10040;. Ik kreeg deze Brand New Unit maanden geleden, …. Plotseling … De Unit gestopt met werken! Zelfs vragen om een ​​wachtwoord ?????; Na meerdere malen telefoneren naar Bercelona / MADRID !!! en dit vanaf de Canarische Eilanden, …; Die mensen sturen u van A tot Z. Geef je zelfs slechte informatie en vragen zelfs uw identiteit !! Wat? De zogenaamde “nieuwe software” Niet eighter werken ..; BE CAREFULL, het zou ruïneren uw laptop of PC ook, als je probeert om deze nieuwe software naar de AIRIS KIRA N10040 !!! UPLOADEN; Dit bedrijf niet hebben zelfs een service punt op de Canarische eilanden;! ze zullen terug bellen, morgen of wat ze beloven, maar nooit, en niets gebeurt;. Dit bedrijf is ook te vertellen, Waranty..We nodig om de identiteit van de oorspronkelijke koper weet ???; We kunnen repareren Ze zeggen, en dan Ze geven je een NON funcioning Tel nummer en daar ben je weer … iN HET BOS; ik zou NIEMAND adviseren om bye zo’n ding dat niet werkt op alle,. alles wijst erop om een ​​reset te doen …. Werk niet eighter;! Dat Android …. Werkt niet;. De oplossing, …. Betaal niet voor sutch CRAP.

Nope, nog steeds dood. Acer A100. Het lijkt erop dat het de gevreesde EMMC fout die lijkt om deze dingen willekeurig te raken. Helaas, Acer is geen hulp, omdat ik dit van een secundaire reseller die “kocht de garantie servicing-rechten” en geen hulp te bieden na hun eigen 90-dagen fabrieksgarantie gekocht.

noten.

Factory Reset zijn slechts één punt in de android medikit. Blijf kalm en hulp te zoeken. U zult verbaasd zijn hoe ver gegaan een telefoon kan zijn en nog steeds worden weer tot leven gebracht;. Factory Resets hebben me geholpen in het verleden. Ik heb een paar zachte stenen die nodig knipperen in download-modus had, en een harde steen die een JTAG-service (nogmaals bedankt Mobile Tech Videos) nodig.

hi kan iemand te vinden oplossing voor me.I hebben samsung galaxy Y.Its een jaar na de aankoop met warranty.but nu ik geconfronteerd met het opstarten probleem often.sometimes het werkt naar behoren, maar vaak het wordt uitgeschakeld;. in afwachting van de antwoorden van geeky buddies …. 🙂

Hebben youtried de tutorial hierboven? Het vaste mijn telefoon, een Chinese kloon.

Geprobeerd alle methoden op mijn Droid 2, maar alles wat ik krijg is het scherm wit en zwart … Alle hulp zou worden gewaardeerd.

Als uw telefoon helemaal niet wil opstarten, dat geeft meestal een systeemfout … iets dat een eenvoudige data / cache veeg zal waarschijnlijk niet oplossen. De beste oplossing voor een unbootable telefoon is om comfortabel met de bootloader en het gebruik van fastboot (opgenomen in de Android SDK onder platform-gereedschappen eenmaal goed geconfigureerd) krijgen commando’s om uw systeem en andere partities om de balans te herstellen.

De meeste img-bestanden kunnen zowel worden gevonden op Google of door te zoeken op het support / kb gedeelten van de sites van de fabrikant … of gewoon site search XDA 🙂

HOE ZIT INDIPADS

Werkte prima op T-Mobile Move II. Geen problemen achteraf. Veeg optie data is de beste keuze. Vergeet alleen niet naar de SD-kaart te verwijderen voordat u een reset uit te voeren.

Hallo, Ik heb een 3rd party tablet (impopulaire 7 “tablet en werd geplakt op de boot / laadscherm, en zal niet meer opstarten, ongeacht hoeveel keer ik reboot, reset het zal niet starten. Ik niet schelen als ik geen info instellingen etc los maar als iemand enig idee kunt u reageren, en iv’e geprobeerd alle handmatige herstel modes, nada, zip niets. Als iemand een algoritme (programma) misschien kan ik op mijn pc te downloaden en sluit mijn apparaat etc, plz iv’e verspilde dagen alleen het zoeken naar een oplossing voor iedereen die bedankt voor deze post, maar werkte niet.

Thnx … a lot 4 dit bericht

Gelieve Ik heb hulp nodig … Ik reset ma telefoons fabrieksinstellingen (reset de fabriek) na everytin de taal is automatisch gewijzigd in german.i wil het terug naar het Engels please help

Mijn Nexus 7 tablet zou niet kom op, nadat ik het had uitgeschakeld. Omdat het bevroor op me terwijl ik was op facebook. Ik heb een factory reset, en het kwam recht een back-up 🙂 Bedankt voor de hulp!

Dit klinkt misschien heel slecht, maar ik niet eens weten hoe ik mijn tablet te resetten. ive is geblokkeerd mijn tablet als ik vergat het patroon en ik draaide de wi-fi off voordat het werd afgesloten. dus ik kan aanmelden bij google en krijgen ontgrendeld. Als iemand weet hoe dit op te lossen kunt u een e-mail te sturen naar mij aub

Thanks Mate je mijn leven gered.

gewoon aansluiten je android met een USB-kabel aan op uw computer en zet hem weer aan. het zal werken. Dat is hoe ik vast de mijne.

Oef – bedankt voor deze pagina. Ik kreeg net een gloednieuwe Kogan Agora tablet en het ging hersendood na ongeveer 45 seconden. Na een bos van drukken op een knop kreeg ik deze arme Android zieke robot. Googlen je gevonden pagina en een recovery mode factory reset heeft de tablet weer tot leven gekocht. De hopen van dank.

mijn android tafel kreeg de groene android op het scherm met de rode waarschuwing, maar i cant geen woorden te krijgen om te komen wat kan ik doen om het te repareren

Wat moet ik doen als ik moest mijn telefoon opnieuw op te starten, maar nu zegt de SIM-kaart niet herkend en zal niet eens ergens voorbij de taalvoorkeur terwijl het proberen om het op te zetten?

Wat betekent het als je android alleen wordt ingeschakeld, maar zal niet naar uw home-scherm en zal alleen zeggen dat je een SIM-kaart nodig hebt of om contact op met uw provider?

Geprobeerd dit op mijn Hero 2000+ Android 4.0 nep iPhone 5 en het werkt een traktatie. Ik dacht dat het was gebroken, maar dit werkt echt Proost

Slechts drie landen hebben volksliederen met geen officiële teksten: Spanje, Bosnië-Herzegovina en San Marino.