hoe u bepaalde rijen of kolommen op elke afgedrukte pagina in excel te herhalen

Als uw werkblad neemt meer dan één pagina worden afgedrukt, kunt u de rij- en kolomkoppen (ook wel printtitels) af te drukken op elke pagina, zodat uw gegevens correct worden gelabeld, waardoor het makkelijker te bekijken en volg je afgedrukte gegevens.

Open het werkblad dat u wilt afdrukken en klik op het tabblad “Pagina-indeling”.

In de sectie “Pagina-instelling”, klik op “Print Titles”.

OPMERKING: De knop “Titels Print” wordt grijs weergegeven als u op dit moment een cel bewerkt, als u een grafiek hebt geselecteerd op hetzelfde werkblad, of als u niet beschikt over een printer geïnstalleerd.

Op de “Page Setup” dialoogvenster, zorg ervoor dat het tabblad “Sheet” actief is. Voer de reeks voor de rijen die u wilt herhalen op elke pagina in de “Rijen te herhalen aan de bovenkant” edit box. Zo willen we de eerste rij van onze spreadsheet te herhalen op alle pagina’s, dus we binnenkwamen “$ 1: $ 1”. “: $ 3 $ 1” Wilt u meer dan één rij te herhalen, bijvoorbeeld rijen 1-3, zou u invoert. Als u wilt de eerste kolom te hebben, als een voorbeeld, te herhalen op elke afgedrukte pagina, voert u “$ A: $ A”.

U kunt ook de rijen die u wilt herhalen met de muis te selecteren. Om dit te doen, klik op de “samenvouwen Dialog” knop aan de rechterkant van de “rijen te herhalen aan de bovenkant” edit box.

De “Page Setup” dialoogvenster krimpt tot alleen de “Rijen te herhalen op het onderwerp” te tonen betreffende vak.

Om de rijen die u wilt herhalen te selecteren, de cursor over de rij nummers totdat het verandert in een pijl naar rechts vervolgens klikt u op de ene rij die u wilt of klik en sleep over meerdere rijen. De rij bereik wordt ingevoegd in het tekstvak automatisch “Rijen naar boven te herhalen”. Om de “Page Setup” dialoogvenster uit te vouwen, klikt u nogmaals op de “samenvouwen Dialog” knop.

Zodra u de rijen en kolommen dat u wilt herhalen hebt gedefinieerd, klikt u op “OK”.

LET OP: Als u meer dan één werkblad hebt geselecteerd in uw werkmap, de “Rijen te herhalen op de top” en “Kolommen te herhalen links” vakken worden grijs weergegeven en niet beschikbaar in de “Page Setup” dialoogvenster. U moet slechts één werkblad geselecteerd. Als u meerdere werkbladen ongedaan, klikt u op een ander werkblad dat niet is geselecteerd. Als alle werkbladen zijn geselecteerd, klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bladen en selecteer “Groep opheffen Sheets” op de pop-up menu.

Een groep van uilen wordt een “parlement”.