hoe u bepaalde gebruikers te voorkomen dat het afsluiten van Windows

Windows beschikt over een belachelijke aantal manieren om stilgelegd. U zult opties in het menu Start, Administrative Tools menu, en de login en Lock schermen te vinden. U kunt ook uitschakelen van Windows naar beneden met behulp van sneltoetsen (Alt + F4 op het bureaublad) en zelfs de command line. Hier ziet u hoe ze allemaal voor specifieke gebruikers uit te schakelen.

Dus waarom zou het verwijderen van shutdown toegang voor gebruikers? Er zijn verschillende redenen. Thuis, wilt u misschien die functie uit te vergrendelen voor kinderen om frustratie te voorkomen. Of, als u User Switching gebruikt, kunt u een aantal langdurige taak (zoals een download) op uw account terwijl iemand anders gebruik maakt van hun account. Vergrendelen van de shutdown functie beschermt wat je running hebt. In een bedrijf, wilt u misschien de shutdown functie uit slot op een computer gebruikt als een kiosk. U kunt de knop Afsluiten alleen van de Lock en log-schermen, die beperkt het uitzetten van de computer alleen gebruikers die kunnen inloggen op Windows te verwijderen. Maar als je dingen extra vergrendeld willen, hebben wij u gedekt.

Als u Windows Home, moet u het Windows-register bewerken om deze veranderingen te maken. U kunt ook het op deze manier als u Windows Pro of Enterprise, maar voelen zich meer comfortabel te werken in het register. (Als je Pro of Enterprise, hoewel, we raden u aan de gemakkelijker Group Policy Editor, zoals beschreven in de volgende paragraaf.) Houd er echter rekening mee, dat bij het bewerken van het register, moet u zijn aangemeld als de gebruiker waarvoor u wilt afsluiten uitschakelen.

Standard waarschuwing: de Register-editor is een krachtig hulpmiddel en misbruiken het kan uw systeem instabiel of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij eenvoudige hack en zolang je je houdt aan de instructies, moet je geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog nooit met het al eerder heb gewerkt, overweeg dan het lezen over hoe de Register-editor te gebruiken voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het register (en uw computer!) Voordat u wijzigingen aanbrengt.

Om te beginnen, log in als de gebruiker voor wie u wilt deze veranderingen te maken. Open de Register-editor door op Start en het intikken van “regedit.” Druk op Enter om de Register-editor te openen en geef het toestemming om wijzigingen in uw pc te maken. In de Register-editor, gebruik dan de zijbalk links om naar de volgende sleutel

Volgende, je gaat naar een nieuwe waarde in het Explorer sleutel te maken. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Verkenner en kies Nieuw> DWORD (32-bits) -waarde. Noem de nieuwe waarde NoClose.

Nu, je gaat om die waarde te wijzigen. Dubbelklik op de nieuwe NoClose waarde en stel de waarde op 1 in de “Value data” vak.

Klik op OK, afrit de Register-editor, herstart de computer, en log in als de gebruiker voor wie u de wijziging. Die gebruiker niet langer toegang hebben tot de meeste shutdown functies (zoals slaap en hibernate), of het nu in het menu Start, lock-scherm, of zelfs de Alt + 4 shutdown snelkoppeling van het bureaublad. Als ze proberen met behulp van de snelkoppeling methode, zullen de gebruikers een Beperkingen bericht plaats.

De enige twee shutdown methoden die nog steeds werken zijn te drukken op de fysieke kracht-knop (als die optie is ingesteld in het Configuratiescherm) en het gebruik van het afsluiten opdracht achter de opdrachtprompt. U kunt altijd de power-knop uit te schakelen van het afsluiten van Windows en vervolgens beperken de toegang van gebruikers tot het Control Panel als je wilt. U kunt zelfs uitschakelen van de Command Prompt zelf. Als u de stappen in dit artikel uit te schakelen de opdrachtprompt met behulp van de Group Policy Editor, zouden we suggereren dat je niet ook scripts uit te schakelen. Op die manier kunt u een batchbestand dat de shutdown commando activeert maken en verbergen ergens op het systeem, zodat je nog steeds een relatief eenvoudige manier om Windows af te sluiten. Als u de Command Prompt voor een gebruiker met de Register-editor uit te schakelen, zal het niet scripting uit te schakelen, zodat u zich geen zorgen te maken over het.

Als u wilt opnieuw inschakelen van de shutdown commando’s van een gebruiker op elk gewenst moment, net terug log in als die gebruiker, brand-up van het register, en stel de NoClose waarde terug naar 0 (of te verwijderen).

Als je geen zin hebt om duiken in jezelf het register, hebben we twee downloadbare register hacks die u kunt gebruiken. Een hack verwijdert de shutdown mogelijkheid voor de huidige gebruiker en de andere herstelt de shutdown vermogen. Beide zijn in de volgende ZIP bestand. Dubbelklik op degene die u wilt gebruiken, klik door de aanwijzingen, en start de computer opnieuw op te starten.

shutdown Hacks

In Windows Pro of Enterprise, vind het MSC-bestand dat u hebt gemaakt voor de gebruikers aan wie u het beleid wilt toepassen, dubbelklikt u op om het te openen, en klik op Ja om deze te wijzigen. In het venster Groepsbeleid voor die gebruikers, in het linker hand, drill down naar Gebruikersconfiguratie> Beheersjablonen> Menu Start en Taakbalk. Aan de rechterkant, op zoek naar de “Remove en te voorkomen dat de toegang tot de Afsluiten, Opnieuw opstarten, slaapstand en Sluimerstand commando”-item en dubbelklik erop.

In het venster beleid op Ingeschakeld en klik op OK.

Om de wijzigingen te testen, sluit de Lokale Groep Policy Editor, start de computer opnieuw op en meld u aan als de gebruiker (of een lid van de gebruikersgroep) voor wie u de aangebrachte wijzigingen. Wilt u opnieuw in te schakelen shutdown, volg deze zelfde instructies en zet het beleid terug naar een handicap (of niet is geconfigureerd).

Dat is alles wat er is. Het kan een verandering die is alleen bruikbaar in bepaalde omstandigheden, maar wanneer je het nodig hebt, het is een gemakkelijke verandering te maken.

Deze aanpassingen waarschijnlijk zal niet stoppen met iemand ingedrukt te houden de fysieke Start / Stop-knop op de PC. Ik weet niet deze veranderingen nodig, dus ik ben niet van plan om het te proberen.

@Fred Nee, en het zal ook niet voorkomen dat mensen trekken de stekker. Maar, ik zie het meer als voor het afsluiten van het beperken of opnieuw op te starten zonder na te denken. Het voorkomt ook dat programma’s (in ieder geval degenen die zich gedragen als ze zouden moeten) de aanvang van een af ​​te sluiten of opnieuw op te starten.

Hoe zit het met die andere knoppen?

Ik verlost van de knop de taal, maar ik ben stumped op de “Verbinding maken met internet” en “Toegankelijkheid” knoppen. De voormalige zou een gat in de beveiliging en de tweede kan leiden tot instellingen die moeten worden messed up (alles op een hoge vergrotingsfactor, bijvoorbeeld).

Iedereen weet hoe zich te ontdoen van hen?

Whale melk is ongelooflijk hoog in vet (tot 50 procent vet), dat het een tandpasta geeft achtige consistentie en houdt het uit breken of oplossen in het water voordat de walvis kalf kan verbruikt.