hoe u aangepaste werelden toe te voegen aan uw minecraft rijken server

Hoewel er iets voor te zeggen om te beginnen met een frisse kaart, het is gemakkelijk (en leuk) naar een hele wereld te uploaden naar uw Minecraft Realms server-of het nu een wereld die je zelf hebt gemaakt of online gedownload.

Minecraft Realms is de officiële server platform van Mojang, het bedrijf achter Minecraft. Het is een geweldige gebruiksvriendelijke manier naar een externe server hosten voor jou en je vrienden (of uw kind en hun vrienden) aan Minecraft samen te spelen.

In onze gids om aan de slag met Minecraft Realms, we benadrukt hoe u een nieuwe wereld te creëren of te bevolken uw Minecraft server met de Mojang geleverde kaarten, maar nu zijn we terug om te laten zien hoe je je eigen werelden kunt uploaden.

Niet alleen is dit kunt u een wereld die je hebt gewerkt (ofwel met vrienden of solo) te uploaden, maar u kunt ook kaarten van het internet die andere ijverige bouwers hebben gevuld met hun koele creaties voor u om te verkennen downloaden.

Laten we eens kijken naar wat je moet doen voordat het uploaden van uw kaarten en waar u extra kaarten online vinden om te uploaden naar uw Minecraft Realms server.

Minecraft Realms maakt gebruik van de meest up-to-date publieke release van Minecraft. Met ingang van deze tutorial die is versie 1.8.9, maar Realms zal rollen tot 1,9 zodra deze wordt vrijgegeven.

Idealiter heb je een kaart die van een actuele versie van Minecraft te gebruiken. Als u een kaart van een oude versie die u wilt gebruiken (zoals u al speelt op een oude kaart 1.6.4 voor de komende jaren, maar nu wil je deze uploaden naar Realms) kun je zeker doen, maar wees ervan bewust dat je zou kunnen lopen in een aantal problemen.

Het duidelijkste probleem draait om echt lelijk stuk actualisering wanneer de randen van de momenteel onderzocht kaart (gemaakt met de oude motor) ontmoet de nieuwe gebieden (die wordt gemaakt met de nieuwe wereld motor). Als je in een dergelijke situatie waar u een zeer oude kaart zou uploaden, zouden we raden het controleren van onze gids Hoe om uw oude Maps Minecraft Upgrade voor een naadloze overgang naar een nieuwe Biomen.

Voor veel spelers, hoewel, oude kaarten zijn niet een grote zorg, en eenvoudig uploaden van hun bestaande kaart van de wereld zal worden prima. Toch is het goed om te weten over de nuances van het proces, zodat je niet later bent verbaasd wanneer uw kaart ziet er vreemder dan je herinneren.

Met dat kleine voorzichtigheid uit de weg, laten we eens kijken waar u uw lokale kaarten vinden en waar te koele kaarten online te vinden voordat laten zien hoe om ze te uploaden recht om uw Realms server.

De eerste stap in het uploaden van elke kaart, of het nu uw lokale player map of een aangepaste gedownloade kaart, is gewoon het lokaliseren van de wereld te redden map op uw pc. We hebben gedetailleerde lokaliseren en back-up van uw Minecraft bestand in Hoe Backup Uw Minecraft Worlds, Mods en meer maar we zullen hier recap voor het gemak van het lezen (en om je te laten en sneller in gebruik te krijgen).

Hoewel uw wereld redt misschien in een andere locatie als u een aangepaste launcher als MultiMC, hier zijn de standaard locaties opslaan op de belangrijkste besturingssystemen

Binnen het \ bespaart \ folder vindt u een unieke map te vinden voor elke wereld sparen vernoemd naar de wereld zelf (bijv. \ Bespaart \ My First World \). Denk aan de folder als een container die alle belangrijke gegevens over uw wereld, waaronder de kaart van de wereld en de bijbehorende metadata houdt.

Nu zou een goed moment om een ​​back-up te maken, op een veilige plaats, van jullie wereld gegevens. Het uploaden van de wereld zal geen wijzigingen aanbrengen aan, en zodra het op de Rijken server geen wijzigingen worden aangebracht in uw lokale gegevens. Maar toch het is altijd goed in de gewoonte van het maken van back-ups van alle digitale projecten te komen, zoals grote Minecraft kaarten, heb je veel tijd in geïnvesteerd.

Zelfs als je niet op het uploaden van een kaart die u zelf hebt gemaakt te plannen en je wilt naar rechts springen in het downloaden van custom content, noteer deze map, omdat het belangrijk is om het hele proces te uploaden.

Terwijl het uploaden van uw eigen creaties bevrijdt de bouwt u hebt gewerkt zo hard op, even leuk is het vinden van koele aangepaste kaarten online en deze te uploaden om te ontdekken met je vrienden. Als je gewoon je eigen wereld uploadt, kunt u dit gedeelte overslaan, aangezien het uploaden proces is hetzelfde voor beide. Maar als je wilt om nieuwe content om mee te spelen, zullen we hier over praten.

Als je een goed overzicht van de verschillende kaart types, zoals avontuur en parkour kaarten wilt, ga dan naar Les 13 van onze gedetailleerde serie Minecraft Geek School: Downloaden en Custom Maps installeren.

Onze twee favoriete locaties, zowel op grond van hun brede selectie en hun levensduur, zijn PlanetMinecraft en MinecraftMaps. Tussen de twee websites, zult u duizenden kaarten die u voor een spin kunt nemen.

Bij Planet Minecraft je wereld opslaat in de categorie Projecten om te downloaden, zorg ervoor dat de drop-down menu te gebruiken en het filter van de projecten die categorie door “wereld redt” om onkruid uit de talloze andere projecten (zoals video’s en de wereld zaden). U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen door te filteren via het type project om het te beperken tot slechts adventure / challenge maps, bepaalde structuur, en ga zo maar door.

MinecraftMaps is een beetje makkelijker om te navigeren als voor geen andere reden dan, zoals de naam al aangeeft, is er niets er maar Minecraft kaarten te downloaden. Met beide sites, het enige wat om echt uit te kijken naar het versienummer van de kaart. Als u sorteren op downloads / populariteit, bijvoorbeeld, je zult vaak zeer oude Minecraft kaarten 3-4 jaar geleden die honderdduizenden keren gedownload, maar kan wel of niet zijn bijgewerkt voor nieuwere versies van het spel.

Vandaag gaan we het downloaden van een avontuur kaart, zodat we een beetje avontuur met vrienden kan doen. Dus hebben we de kaart Le Gran Maze uit MinecraftMaps geselecteerd en zal worden gebruikt voor de volgende stap in de tutorial, het uploaden van de kaart om Minecraft Realms.

Ongeacht of die wereld save of kaart die je hebt gedownload, moet u uitpakken the.ZIP bestand dat u gedownload naar de Minecraft / bespaart / directory op uw pc (die we in het vorige deel van de tutorial). Neem een ​​moment om nu te doen.

Of u uw eigen persoonlijke kaart zette, of gekamd door de lijsten van kaarten online om de beste te vinden, is het tijd om het te uploaden naar uw Realms server.

Opmerking: Als u nog niet volledig hebt ingesteld Minecraft Realms server en / of andere hulp met de basis navigatie nodig hebt, kijk op onze gids om aan de slag met Minecraft Realms voordat u verder gaat.

Lanceer Minecraft en selecteer de knop “Minecraft Realms” toegang tot uw Realms.

Selecteer de configuratie icoon, de grote sleutel van de Minecraft Realms server u uw kaart te uploaden (voor de meeste mensen het zal de enige optie beschikbaar is).

Eenmaal in het configuratiemenu van uw Realms server moet u selecteert u een beschikbare lege sleuf, zoals hierboven gezien, of lossen / verwijderen van een van uw werelden om ruimte voor uw nieuwe map te maken.

Na het selecteren van uw lege kaart slot wordt u gevraagd om te kiezen wat je wilt doen, selecteer “Upload wereld”.

In het selectiescherm zie je werelden genoemd, net als je in je één menu-speler. “Wereld” en “Le Gran Maze 1.8”: je zult zien dat binnenkomst we hierboven hebben gemarkeerd heeft twee namen merken. Minecraft wereld redt hebben twee namen:. De naam ingesloten in het bestand op te slaan en de naam van de map ze in Wanneer u kaarten downloaden van het internet, hebben ze vaak generieke namen als “wereld”, maar je kunt altijd aanpassen van de naam van de folder, zoals wij deden, voor gemakkelijke identificatie.

Selecteer de wereld die u wilt uploaden en klik vervolgens op “Upload”. Na het uploaden van 100 procent bereikt en je wereld bestand wordt gecontroleerd, selecteer “Klaar”.

U zult terugkeren naar het hoofdscherm Realms configuratie scherm, boven gezien, en wordt u gevraagd om te selecteren welke wereld je wilt laden. De eerder lege World 3 slot heeft nu onze nieuwe wereld geüpload naar het. Wees niet ongerust als je een ruimteschip map of iets dergelijks hebt gedownload en je ziet een generiek uitziend landschap (zoals te zien in de screenshot hierboven). De miniatuur voor geüploade werelden wordt gemaakt met behulp van de wereld zaad en negeert wat structuren zijn gebouwd in de wereld of verandert de kaart schepper heeft gemaakt.

Dubbelklik op de kaart om het te laden en je bent in het bedrijfsleven. Geniet van uw nieuwe kaart en zorg ervoor dat je vrienden vertellen dat er iets nieuws uit te checken op uw Realms server.

Heeft u een prangende vraag over Minecraft of uw Realms server? Stuur ons een e-mail naar ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om het te beantwoorden.

De oude uitdrukking “een rotte appel bederft het bos” kan wel of niet waar is op een sociologisch niveau, maar het is absoluut waar op een landbouwbedrijf één: appelen uitstoten ethyleengas als ze rijpen en een over-rijpe appel genoeg ethyleengas uitstoten om snel over-rijpen en bederven de omringende appels.