hoe u aangepaste thema’s en visuele stijlen in Windows te installeren

Windows heeft ondersteuning voor thema’s, ook wel bekend als visuele stijlen gehad, sinds Windows XP. Standaard wordt alleen Windows laden Microsoft-ondertekend thema’s – maar je kunt vrij gemakkelijk dit te omzeilen.

Er is een bloeiende gemeenschap van thema-bouwers die nog steeds het maken van thema’s voor Windows 7 en 8. Deze zijn niet uw standaard Windows-thema’s – ze wijzigen van het uiterlijk van het venster titel bars, knoppen en andere visuele elementen.

Windows controleert of thema’s voordat ze worden ondertekend door Microsoft. Als ze niet, Windows zal hen niet helemaal te laden. Om ze te gebruiken, moet je Windows-systeembestanden wijzigen – uxtheme.dll in het bijzonder – en de controle uit te schakelen. In het verleden is dit vereist opstarten in de Veilige modus en handmatig systeembestanden vervangen. Vandaag zijn er gemakkelijker manieren om dit te doen.

UxStyle is de ideale oplossing. Deze applicatie draait volledig in het geheugen, het uitschakelen van de cheque zonder wijziging van enige systeembestanden. Het is de makkelijkste, veiligste manier om van derden thema’s in te schakelen. Echter, de ondersteuning voor Windows 8 is experimenteel, dus alleen Windows 7-gebruikers UxStyle moet gebruiken. Om UxStyle gebruiken, downloaden, the.zip bestand uit te pakken, en voer het x64 installateur als u een 64-bits versie van Windows of de x86 men je gebruikt als je gebruik maakt van een 32-bits versie van Windows. Na de installatie wordt een nieuw proces genaamd “UnsignedThemesSvc.exe” op de achtergrond draaien. Herstart je computer en je zult in staat zijn om unsigned thema’s te installeren.

UltraUXThemePatcher is een eenvoudig te gebruiken applicatie die uxtheme.dll wijzigt voor u. Het ondersteunt alle versies van Windows die u zou willen om dit te doen op – zowel 32 als 64-bits versies van Windows 8, 7, Server 2008, Vista, Server 2003 en XP. Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de applicatie, voer het uit en herstart uw computer desgevraagd – u zult nu in staat zijn om thema’s van derden te installeren.

U zult aangepaste visuele stijlen voor Windows vinden op een verscheidenheid van websites. Een van de beste plekken om te jagen voor visuele stijlen op Deviant Art. Controleer de juiste categorie pagina voor uw versie van Windows

Kies een thema dat u wilt en downloaden naar uw computer. Om het proces te illustreren, zullen we de Maverick voor Win7 thema dat probeert poort Ubuntu’s standaard thema naar Windows 7 te gebruiken.

Veel thema’s zijn verdeeld in.rar formaat. Als u deze opent, ziet u een-bestand extraheren programma nodig zoals de gratis 7-Zip.

Thema’s bevinden zich in de volgende map

C: \ Windows \ Resources \ Themes \

Elk thema heeft een eigen submap hier. Om een ​​nieuw thema te installeren, alleen de bestanden te laten vallen in de map Thema’s. The.theme bestanden moeten worden in de root van de map.

Merk op dat sommige thema’s andere activa kunnen omvatten en moet u extra instructies te volgen voordat ze zullen werken zoals bedoeld. Bijvoorbeeld, kunnen de thema’s bevatten aangepaste lettertypen en pictogrammen. Het thema downloadpagina – onder begrepen readme-bestand – zullen in het algemeen informatie over de voltooiing van het installatieproces.

Als u nodig hebt om fonts te installeren, gewoon even de meegeleverde fontbestanden – in.ttf formaat – naar de volgende map

C: \ Windows \ Fonts

Zodra u een thema geïnstalleerd, kunt u dubbelklikken op its.theme bestand over te schakelen naar het. U vindt hier ook het vermeld naast de thema’s met Windows meegeleverd op uw bureaublad personalisatie controlepaneel.

Omdat Microsoft niet officieel ondersteuning van derden thema’s, zult u waarschijnlijk tegenkomen af ​​en toe een grafische glitch of ruwe randen bij gebruik van aangepaste visuele stijlen met applicaties van derden. Niet veel gedaan kan worden over dit – handel in het algemeen niet-officiële Windows thema’s rekening te houden bij het ontwerpen van hun applicaties.

Stardock’s WindowBlinds is een populaire toepassing die op dezelfde manier werkt, het aanbieden van een gemakkelijkere manier om Windows-bureaublad thema’s te installeren. Het maakt gebruik van een eigen WindowBlinds formaat voor thema’s, zodat u een aantal extra thema’s installeren vanaf WinCustomize.org. Echter, WindowBlinds is niet gratis – het kost je $ 9,99.

Je waarin dit NOW? de ogen knipperen Whoa.

Bedankt voor de tip over UltraUXThemePatcher.

Ik gebruik VistaGlazz al jaren, maar in tegenstelling tot Ultra waarop de patch van toepassing is meteen, Glazz vereist een aparte installatie voor de app, en dan de patch, en vervolgens een volgende uninstall voor de app, indien gewenst.

Ultra enkelvoudig proces is een veel schonere oplossing.

Thema patchers zijn niet perfect.

Ik probeerde een paar verschillende patchers (en zodra dat was gewoon de bestanden die u zelf in te voegen) op verschillende Win7 32 bit set-ups (oudere laptops) gedownload van een paar verschillende bronnen van de patchers. Ik heb zelfs geprobeerd de vroege en latere versies van de patchers. Tijdens het installatieproces liet ik de patchers doen al het werk en het proces heeft alleen gewerkt op 2 van mijn systemen. Ik had ook online gegaan naar de verschillende forums te kijken en proberen een aantal work-arounds zonder enig geluk.

Op de systemen het werkte op de resultaten waren geweldig! Maar aan de systemen die de patches werkte niet op, het welkomstscherm zou herhaaldelijk en vooruitgang niet verder knipperen. Ik zou dan naar beneden houdt u de power-knop om af te sluiten en vervolgens opstarten in veilige modus om de patches herstellen. Toch zou ik aanraden proberen ze uit als je het niet erg veilige modus opstarten op te lossen.

Elke instantie hebben een moeilijke situatie of een tip voor me over wat ik zou kunnen missen of verkeerd?

Ik hou van Universal Theme Patcher (kan worden gedownload door de ontwikkelaar bij deepxw.blogspot.com). Het back-up van de bestanden dat patches en je kunt gemakkelijk weer draaien en klik herstellen als u een van de bestanden terug naar de originele gerestaureerde willen. Het hoeft ook niet te worden geïnstalleerd, maar voer het uit. Zou ook moeten werken op elke Windows-versie sinds XP.

Screenshot: http://puu.sh/3Hss4.png

Ik ga akkoord met clb92. Ik geef de voorkeur Universal Theme Patcher.

Sinds hij voor het eerst in 1934 meenam naar het scherm, zijn er slechts twee mensen geuit Donald Duck: Clarence Nash (1934 – 1985) en Tony Anselmo (1985 – heden).