hoe u aangepaste Charts beter Excel spreadsheets te maken

De wereld van vandaag heeft veel te veel data, maar zeer weinig informatie. In de huidige artikel zullen we laten zien hoe je informatie uit de gegevens van uw spreadsheet en presenteren ze in aangepaste grafieken.

Hier bij How-To Geek we altijd hard gewerkt om grote artikelen te produceren voor onze lezers, en dus blijven we een oogje op het aantal artikelen en pageviews per maand. Bijvoorbeeld, hier is een lijst van de top 10 artikelen voor oktober

We gaan ervan uit dat u enige achtergrond met Microsoft Excel en hoe u diagrammen gebruiken hebt, maar als je een primer moet zeker en kijk op onze artikel over hoe grafieken te maken in Excel.

Onze Chief Geek houdt nauwlettend in de gaten hoe goed zijn schrijvers presteren te houden, dus om hem te laten zien hoe productief we zijn, we bereid zijn een aantal Excel-grafieken met dank aan Juice Analytics.

Juice Analytics biedt een breed scala van op maat, kant-en-klare Excel grafieken die we als een Excel-spreadsheet of een PowerPoint-dia kunt downloaden.

De Excel-spreadsheet wordt geleverd met twee componenten, en de kaartgegevens van de grafiek zelf, dat we kunnen aanpassen aan onze behoeften.

Het model zelf is vrij gemakkelijk om te werken met hoeven we alleen maar sleutel in onze maandelijkse pageviews gegevens in de sectie “chart data” en de grafiek automatisch updaten naar onze gegevens weer te geven.

Dit is hoe het werkblad eruit ziet nadat we de sleutel in de pagina te bekijken data en zet een beetje cosmetische opmaak om de tafel te kijken mooier. De grafiek toont zeker hoe productief de schrijvers van de afgelopen 2 maanden zijn geweest.

We kozen voor een ander type kolom diagram om een ​​verslag van onze dagelijkse pageviews geven, de zogenaamde gestapelde kolomdiagram-it is in principe hetzelfde diagram, behalve dat het stapelt de grafieken op de top van elkaar en vat de gegevens om een ​​beter beeld te geven hoeveel pageviews elke auteur van dit artikel krijgt op een dag-tot-dag basis.

We beginnen met het intoetsen van de naam van de auteur, data, en bekeken pagina’s in de sectie diagramgegevens …

We zijn ook het toevoegen van een totaal van de dagelijkse pageviews waarbij de standaard “sum” functie.

De functie “sum” aggregaten pageviews elke schrijver onder de kolom “Totaal”.

Onze nieuwere artikelen zijn gestaag steeds meer aandacht voor de afgelopen 5 dagen en hopelijk voor de rest van deze maand.

Deze twee kaarten zijn niet de enige kaarten die we kunnen maken. Juice Analytics heeft een heleboel verschillende aangepaste grafieken die we kunnen gebruiken om onze data te presenteren.

We zien onze Chief Geek lacht als hij ziet dat we hebben hard gewerkt produceren betere artikelen voor How-To Geek.

Heeft u nog andere tips voor uw collega-lezers die zouden kunnen proberen om grafieken te gebruiken? Deel ze in de reacties.

Awesome … Dat is echt heel cool 🙂

Hatryst, “Awesome” is het eerste woord dat in mijn hoofd kwam ook …

Maar het is te laat voor mij. Ik bedoel, ik heb mijn jaarverslag aan mijn baas. Ik gebruik TeeChart voor.

Leuke tip.

Jullie moeten ook doen een herziening van Tableau die uitstekend visualisaties maakt!

IJsberen zijn zo efficiënt in het opslaan van vitamine A in hun lever dat de consumptie van een hele ijsbeer lever een persoon via acute vitamine A toxiciteit kon doden.