hoe te verbergen en unhide rijen en kolommen in Excel 2013

Er kunnen tijden die u wilt een rij of kolom uit een spreadsheet verwijderen, maar je hoeft niet permanent wilt verwijderen uit het werkblad bestand. Excel heeft een functie waarmee u op een rij of kolom uit het zicht tijdelijk te verbergen.

OPMERKING: Cellen in verborgen rijen en kolommen kunnen nog steeds weergegeven in berekeningen andere zichtbare cellen alsmede voeren berekeningen zelf.

Om een ​​of meer rijen te verbergen, selecteert u de rij (s) worden verborgen.

Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde rijkoppen en kies Hide uit het pop-up menu.

De geselecteerde rijen zijn verborgen, met inbegrip van de rijkoppen. Merk op dat rijen drie en vier in het volgende beeld en verborgen. Een dikke lijn aanvankelijk ook scheidt de rijen waar er verborgen rijen. Wanneer u andere acties op de spreadsheet uit te voeren, zal deze dikke lijn verdwijnen. Echter, kun je zien waar de rijen worden verborgen door de ontbrekende rijkoppen.

Om een ​​rij zichtbaar maken, moet u eerst de rijen zowel boven als onder de verborgen rij (s). Dan, met de rechtermuisknop op de geselecteerde rijkoppen en selecteer Zichtbaar maken uit het menu.

De verborgen rijen weer te geven weer en worden gemarkeerd, samen met de omliggende rijen.

U kunt ook gemakkelijk te verbergen een of meer kolommen. Selecteer de kolom (s) die u wilt verbergen, klik met de rechtermuisknop op een van de kolomkoppen en kies Hide uit het pop-up menu.

De geselecteerde kolommen zijn verborgen, samen met de kolomkoppen en een dikkere lijn displays waar de kolommen waren.

Om de verborgen kolommen zichtbaar te maken, net zoals met verborgen rijen, selecteert u de kolommen zowel naar rechts en links van de verborgen kolommen, klik met de rechtermuisknop op een van de kolomkoppen en selecteert u Zichtbaar maken uit het menu.

De weergave verborgen kolom (men) opnieuw duidelijk naast de kolommen aan weerszijden.

Deze functie is handig als u wilt afdrukken alleen relevant rijen en kolommen van uw spreadsheet, maar willen niet de tijdelijk overbodige informatie te verwijderen.

Ik geef de voorkeur met behulp van Data / Groep over de functie te verbergen. Verborgen rijen en kolommen worden moeilijk om te zien wanneer u de beoordeling van uw werkblad. Met behulp van de Data / Group, kunt u gemakkelijk zien wat er verborgen voor de +/- knoppen. U kunt gemakkelijk instorten / de verborgen rijen of kolommen uit te breiden. Verder kunt u niveaus van de groepering die effectief geeft u een drill-down benadering te definiëren.

Het nemen van deze een stap verder heb ik gewerkt met het gebruik van een ActiveX-besturingselement selectievakje. Als het check it verbergt een reeks rijen eronder. Ongecontroleerde en de rijen zijn zichtbaar. Het bereik dat is verborgen heeft ook vakjes. Het probleem dat ik heb in het lopen is als het wordt opgeslagen met de rijen verborgen wanneer u het blad te heropenen en unhide de verborgen rijen de controles die waren verborgen verdwijnen en ik kan niet krijgen ze terug te komen. Heeft iemand een oplossing voor dit?

Thanks, Jim

UPS krijgt een gemiddelde van 15.000 parkeerbonnen per maand in New York City alleen.