hoe te maken van hoge kwaliteit maakt van je minecraft creaties

Heeft u een echt cool Minecraft wereld, en wil het pronken? Als dat zo is, zal Chunky zeer hoge kwaliteit foto’s van je Minecraft werelden, die zal pronken met je creaties beter dan een eenvoudig in-game screenshot te nemen.

Chunky draait op Java en is cross-platform. Het kan worden gedownload van de website, of als alternatief kan worden samengesteld uit de bron van hun Github repository. De installatie is vrij eenvoudig op de meeste systemen, vooral als u alleen de Java binaries te downloaden – klik gewoon en voer het programma.

Eenmaal Chunky ladingen, wordt u gevraagd om een ​​van uw Minecraft werelden te selecteren. U kunt de wereld op elk moment wijzigen door te klikken op de knop “Change World”.

U kunt kiezen de stukken die u wilt worden opgenomen in uw maken door erop te klikken. Als u uitzoomt, kunt u meerdere stukken tegelijk selecteren. Alles wat niet in deze stukken zullen niet worden weergegeven, dus als je een idee hebt van een hoek je wilt een foto van te nemen, zorg ervoor dat je genoeg brokken te krijgen achter de rug en op de achtergrond, zodat je te maken zal niet afgesneden worden.

Zodra je genoeg stukken hebt geselecteerd, klikt u op de “Nieuwe Scene” knop, die alle stukken in het geheugen wordt geladen en brengen het paneel instellingen.

Chunky heeft vele instellingen te configureren, de belangrijkste daarvan zijn de hoek waaronder Chunky de “foto” zal nemen. Klik in het preview-venster en gebruik de muis, W, A, S en D om te bewegen, maar ook R en F omhoog en omlaag. Zodra u de perfecte hoek hebt, kunt u gaan naar de configuratie van vele opties Chunky’s.

Onder de “General Tab ‘, de enige belangrijke optie is het canvas grootte, of de resolutie. Kleinere doeken zal sneller te maken, maar er slechter uit. Grote doeken zal er geweldig uitzien, maar kan uren duren te maken.

Onder het tabblad “Verlichting”, zullen we mogelijkheden voor de zon, alsmede de kunstmatige emitters zoals Glowstone of zaklampen. U kunt de intensiteit van beide lichtbronnen en de hoek van de zon en de kleur mogelijk.

Onder “Sky & Mist”, vinden we mogelijkheden voor peuken en mist dichtheid. Veranderen de mist dichtheid groter dan 0,1 resulteert in een mistige scène en elke waarde kleiner dan 0,01 is goed voor eenvoudige opnamen. U kunt ook aangepaste skyboxen van hier.

De volgende activiteit is “Water”. De belangrijkste optie om hier te configureren is of je water, dat een prominente reflectie, en de zichtbaarheid en transparantie van het water zal verlaten willen nog steeds. U kunt ook de kleur, wat handig is dat je wilt dat een lichter of donkerder blauw, of zelfs een zwart of groen te wijzigen. Het is aan jou.

De laatste belangrijkste tab is “Camera”, die vele krachtige opties bevat. De positionele en directionele waarden niet echt toe doen zoals we die uit de preview-editor kan veranderen. De “Projectie” drop-down verandert de camera “lens”. “Parallel”, een isographic mening dat maakt uw stad eruit als iets uit The Sims,, we kunnen de “Standard” projectie, die eruit ziet als gewone Minecraft doen “Fisheye”, een lens die uw afbeelding vervormt, maar krijgt een zeer breed schot en “Panoramic”, die een 360 graden foto van uw wereld te krijgen.

Het gezichtsveld kan worden verhoogd en verlaagd om te vergroten het schot in en uit, en de diepte van het veld en de afstand tot het onderwerp (focus), kunnen worden getweakt, al is het best te laten aan autofocus als je niet weet wat je bent doen.

Zodra u alle instellingen precies goed hebt, klikt u op “Start” om te beginnen met het maken. U kunt het pauzeren of te resetten op elk gewenst moment na deze, maar als je het te resetten al uw vooruitgang zal worden verloren.

Houd in gedachten Chunky duurt een tijdje om beelden van hoge kwaliteit maken. Aan de onderkant van de instellingen is “Target SPP ‘, wat staat voor’ Samples Per Pixel ‘. De SPP is de kwaliteit van het beeld, met elkaar over te gaan, het beeld wordt meer en meer duidelijk. Een SPP van 1000 is de standaard, en het ziet er goed uit. Een SPP van meer dan 9000 zal vertalen naar een zeer hoge kwaliteit maken. Hoe hoger de SPP, hoe langer het duurt te maken. U kunt de afbeelding op te slaan op elk punt in het maken door te klikken op “Save Current Frame”.

Frankeren is het proces van het aanbrengen van port en het hebben van die port goedgekeurd; privilege frankering is een speciaal soort frankering, waarbij de handtekening van een persoon dient als port en wordt gebruikt door leden van het Amerikaanse congres voor de officiële correspondentie.