hoe te installeren van Windows Media Center op Windows 10

Microsoft verwijderd Windows Media Center van Windows 10, en er is geen officiële manier om het terug te krijgen. Hoewel er grote alternatieven zoals Kodi, die kunnen spelen en live-tv op te nemen, heeft de gemeenschap van Windows Media Center functioneel op Windows 10 gemaakt.

Dit is geen officiële truc. Voor zover Microsoft betreft, kunt u gewoon blijven gebruiken Windows 7 of 8,1 als u wilt dat Windows Media Center, maar dat wordt steeds moeilijker. Microsoft is niet geïnteresseerd in de ondersteuning van Windows Media Center langer.

We vinden het belangrijk om deze waarschuwing te herhalen: dit is niet officieel ondersteund door Microsoft. Dit proces omvat het downloaden van een aangepaste Windows Media Center applicatie uit een onofficiële bron, dus als je ongemakkelijk met dat zijn, kan dit niet voor u. We probeerden het onszelf en liep in geen problemen, blijkt uit het dossier als schone op meerdere malware scanners, en andere grote sites hebben gemeld over deze aanvraag. Maar dat is alles wat we kunnen zeggen.

Als je klaar bent om het eens te proberen, ga dan naar deze discussie op de My Digital Life forums. Je moet normaal gesproken registreren om de nieuwste download links te zien, maar hier zijn de meest recente bestanden met ingang van juni 2016

Download de juiste installateur, afhankelijk van of u gebruik maakt van een 32-bits of 64-bits versie van Windows 10. Klik op de “Download via uw browser” link op de download pagina.

De gedownloade archief is a.7z file, dus je zult ook moeten downloaden en installeren 7-Zip om het te openen.

Als je eenmaal hebt, kunt u met de rechtermuisknop op het downloaded.7z bestand in File Explorer en selecteer 7-Zip> Extract hier.

Je krijgt een map WMC te krijgen. De meegeleverde readme-bestand raadt het kopiëren van deze map naar een korte weg zonder spaties om problemen te voorkomen. Zo zou je het direct plaatsen in uw C: \ schijf.

Open de map met de rechtermuisknop op de “_TestRights.cmd” bestand, en selecteer “Als administrator uitvoeren”. Een Opdrachtprompt venster wordt geopend, en u kunt het sluiten.

U kunt vervolgens met de rechtermuisknop op de “Installer.cmd” bestand en selecteer “Als administrator uitvoeren.”

U vindt de voortgang van de installatie in een Command Prompt venster. Sluit het venster niet sluiten totdat u de “Druk op een toets om af te sluiten” bericht te zien.

Als er een probleem is, moet u proberen het uitvoeren van de _TestRights.cmd bestand opnieuw en opnieuw op te starten voordat u de Installer.cmd bestand opnieuw.

Als u eerder hebt geïnstalleerd dit pakket-of als u een upgrade van Windows 7 of 8.1 en eerder Windows Media Center geïnstalleerd-mogelijk moet u met de rechtermuisknop op de “Uninstaller.cmd” bestand en selecteer “Als administrator uitvoeren” op een te verwijderen overgebleven stukjes van Windows Media Center voordat het normaal zal installeren. Dit is ook het bestand dat je moet lopen als je ooit wilt volledig te verwijderen Windows Media Center.

Nadat u Windows Media Center te installeren, verschijnt in het menu Start als een normale toepassing die u kunt starten. Het moet normaal lopen, net zoals zij heeft gedaan op Windows 7 en 8,1.

Als u een ander probleem hebt, opent u de Workarounds.txt bestand voor meer informatie. Dit bestand bevat een lijst met problemen die mensen hebben ondervonden en fixes bekend om te werken.

Zo beveelt zij het installeren van de Shark007 codec pack als je geconfronteerd met een “Decoder Error” tijdens het spelen van sommige soorten media. Het biedt ook aanwijzingen voor problemen met Windows Media Center vinden TV-tuner-kaarten en het opzetten van live-tv.

Terwijl Windows Media Center werkt momenteel, is het mogelijk dat toekomstige wijzigingen in Windows 10 het zou kunnen breken.

Zo zagen we berichten dat actualisering van november Windows 10’s -Build 1511- automatisch verwijderd van de Windows 7-versie van Solitaire en andere oude Windows-bureaublad spelen als de mensen gingen uit van hun manier om ze te installeren. We zouden niet verbaasd zijn als een toekomstige Windows 10-update verwijderd Windows Media Center. Als dit gebeurt, zal de gemeenschap hopelijk vinden van een oplossing nogmaals.

Zijn met behulp van deze op Windows 10 64bit op zowel desktop en laptop sinds het installeren van Windows tien begin vorig jaar. Werkt feilloos, en is nog steeds de schoonste makkelijkste en beste programma in zijn soort.

Ik probeerde deze WMC versie van vorig jaar. Mijn herinnering is dat, hoewel het werkt met onbeveiligde bestanden, zal het niet meer opnemen of afspelen van beveiligde bestanden (video’s, die kunnen alleen op de computer waarop het werd opgenomen worden afgespeeld). Is dit waar?

Ook ik probeerde eerder en ik kon niet krijgen om te werken. Deze versie die ik geïnstalleerd en alleen moest opnieuw opstarten om het werkend te krijgen. Ik heb het niet geprobeerd op een systeem met tuners nog niet, maar ik ben nu heroverwegen het upgraden van een van mijn windows 8.1 + MC home theater. Ik zal een terugval van mijn 8.1 / WMC-systeem voor het geval een toekomst te winnen 10 upgrade breekt deze mod.

Heeft iemand geprobeerd deze nieuwste versie hier gepost op een Comcast systeem via CableCARD tuner zoals de Silicon Dust HDHomeRun Prime? Kan me niet schelen als het niet werkt met DRM kanalen zoals HBO, SHO, enz. Maar als het werkt met de rest zal ik het een schot te geven, anders is, is het van geen enkel nut voor mij. IOW, als het werkt zoals het hoort in Win 7, zelfs zonder de premies, dan kan het een haalbare optie.

Met behulp van deze met de SiliconDust Prime tuner en Charter kabel, werkt prima, zelfs met drm. Ik moest de suggesties van het runnen van SFC / scannow gebruiken na en dan opnieuw opstarten voordat het werkte op v12, maar geen problemen tot nu toe. Hoop dat het blijft werken, een andere optie van SiliconDust DVR is niet helemaal klaar voor primetime nog en ik nog steeds de voorkeur menu WMC over hun dvr menu. Ook al spelen met de Nvidia Schild en SiliconDust DVR, nog niet echt aan gewend.

Interessant, informatief artikel als WMC heeft functies of functionaliteit die je mist. Het trieste is dat het moest worden geschreven op alle. Microsoft heeft zo verloren contact met zijn user base. Dat gezegd hebbende, ik heb klanten die WMC gebruiken, want het was de standaard software op hun pc op het moment en, zoals vaak het geval is tegengekomen, waren ze niet op de hoogte van de alternatieven, maar ik heb geen enkele klant die gevraagd heeft gehad als ik WMC kan zetten op hun Windows 10-pc. Echter, het is goed om dit artikel te overhandigen of nooit dat gebeurt te hebben.

Vreemd genoeg heb ik gevraagd om Windows Live Mail on Wind 10 pc’s te zetten. Als opvolger van de eenvoudige en bruikbare Outlook Express, het kreeg veel vrolijke, comfortabele gebruikers die verbijsterd over de onbruikbare nachtmerrie dat is de Mail-app op Windows 10. Maar, nogmaals, het is Microsoft’s aandringen dat we naar waren wat IT acht is de toekomst, terwijl veel mensen zijn volkomen tevreden met wat er was before.Which leidt ons keurig terug naar WMC en de noodzaak voor dit artikel.

The Harlem Globetrotters zijn niet echt uit Harlem, maar van Phoenix, Arizona, ze niet echt een spel in Harlem spelen tot 40 jaar nadat het team werd gevormd.