hoe te installeren en te beheren uitbreidingen van Safari 5

Hoewel er zijn geweest hacks om extensies in Safari voor enige tijd nu ook, Safari 5 biedt nu een goede ondersteuning voor hen. Vandaag nemen we een kijkje bij het beheren van extensies in de nieuwste versie van Safari.

Installatie en configuratie

Download en installeer Safari 5 (link hieronder). Zorg ervoor dat de installateur dat QuickTime niet is opgenomen als je het niet wilt downloaden. Ook, schakelt u het krijgen van Apple updates en nieuws in uw e-mail.

Dan beslissen of u Bonjour voor Windows te installeren en hebben Safari automatisch bij te werken of niet.

Als het eenmaal is geïnstalleerd, start Safari en selecteer Show Menu Bar in het menu Instellingen.

ga dan naar Preferences \ Geavanceerd en vink het vakje Toon Ontwikkel-menu in de menubalk.

Ontwikkel verschijnt nu in de menubalk … klik erop en selecteer Inschakelen Extensions.

Met behulp van Extensions

Nu je kunt vinden en beginnen met extensies (link hieronder) die werkt met Safari 5. In dit voorbeeld installeert PageSaver die een beeld van wat er te zien in uw browser neemt. Klik op de link voor de uitbreiding die u wilt installeren …

Dan zult u een bevestiging met de vraag of u wilt openen of op te slaan krijgen. Opening zal het meteen installeren.

Klik op Installeren in het dialoogvenster dat vraagt ​​of u zeker weet dat u wilt.

Hier zien we de verlenging werd met succes geïnstalleerd en kunt u de camera-icoon op de werkbalk te zien.

Als je op een gedeelte van een webpagina die u wilt een beeld van te nemen, klikt u op het camera-icoontje en je zult de opgeslagen in de map Downloads imago hebben. Dan kun je het openen in een browser of een foto-editor.

Ga naar Preferences \ Extensions en vanaf hier kunt u de extensies in- of uitschakelen, verwijderen of controleren op updates.

Als je een Safari gebruiker, of na te denken over het proberen, zult u genieten van de juiste ondersteuning voor uitbreidingen in versie 5.

Op het moment van dit schrijven hebben we geen uitbreidingen op de Apple site, maar wilt u misschien de gaten te houden om te zien of ze beginnen met het aanbieden hen.

Download Safari 5 voor Mac en pc

Safari Extensions

Grote post. Ik heb een Mac iets meer dan een maand geleden, dus ik heb Safari meer dan ik in het verleden gebruikt, maar ik ben nog niet klaar om Google Chrome te dumpen met alle middelen.

Elke kans op Mac gerelateerde berichten raken van de site? Dat zou geweldig zijn!

Trein melodieën zijn de korte muzikale tonen afgespeeld wanneer een trein aankomen of vertrekken uit een station, terwijl een aantal treinen van dezelfde melodie gebruiken voor zowel aankomst en vertrek, veel treinen hebben verschillende melodieën bedoeld om de passagiers te ontspannen als de reis begint of waarschuwen ze naar de komende vertrek uit de trein.