hoe te dwingen-stoppen een applicatie op een smartphone, computer of tablet

Ctrl + Alt + Delete is niet alleen nodig voor Windows en andere desktop-besturingssystemen. Aanvragen kunnen bevriezen of vast komen te zitten in slechte toestanden op moderne iPhones, iPads en Android-apparaten ook.

Elk besturingssysteem heeft een manier om geweld te beëindigen misdragen toepassingen. Nadat je dat doet, kun je ze weer op gang en ze moeten hopelijk goed werken.

Om geforceerd stoppen een lopende app op een iPhone of iPad, dubbelklikt u op de Home-knop om de lijst met recent geopende toepassingen te openen. Scroll naar links en rechts om de app die u wilt sluiten te vinden. Tik op de miniatuur van de app en schuif deze omhoog en uit het scherm. De volgende keer dat je de app opent, zal het opnieuw op te starten vanaf nul.

Dit zal niet helpen om systeembronnen te besparen. U hoeft niet om dit te doen om apps te sluiten, alleen maar omdat u niet langer gebruik ervan bent. Maar, als een app is bevroren of anderszins vast te zitten in een slechte staat, is dit een manier te dwingen-dicht het en dwingen om opnieuw op te starten vanuit een schone staat.

De eenvoudigste manier om geforceerd stoppen apps op Android is uit de recente app switcher, ook. Tik op de multitasking-knop om de lijst met recent geopende apps te openen. Op sommige apparaten, moet u mogelijk lange drukt u op de Home-knop of een andere actie uit te voeren als er geen recente knop apps.

Raak een van de apps miniaturen of kaarten in de lijst en veeg naar links of naar rechts te bewegen van het scherm af. De app zal worden gesloten en zal openen vanaf een schone staat de volgende keer dat u ze opent.

Net als bij op iOS, dit is niet iets wat je moet doen, tenzij je echt een reden om. U dient in het algemeen te laten Android beheren processen op zijn eigen – het is dezelfde reden waarom je niet een automatische Task Killer moet gebruiken.

Gebruik de Task Manager om dit te doen op Windows. Je hoeft niet te gebruiken Ctrl + Alt + Delete om Taakbeheer te openen – een snellere manier is het indrukken van Ctrl + Shift + Escape. Of, met de muis, met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer de snelkoppeling Task Manager.

Windows 8 heeft een mooiere zoek Task Manager, maar Windows 7 werkt prima, ook. Zoek het raam of de toepassing die u wilt geforceerd af te sluiten en klik op de knop ” ‘Einde taak.

U kunt geforceerd stoppen “Store apps ‘van de Task Manager op Windows 8. U kunt ook uw vinger op de bovenkant van het scherm en beweeg deze ingedrukt totdat de app wordt een miniatuur Verplaats de miniatuur om de onderkant van het scherm. Wanneer wordt overgeschakeld van een miniatuur van de momenteel lopende toepassing van de generieke stukje beeld van de huidige toepassing om, los te laten. Windows zal de Store-app te sluiten.

Op Mac OS X, drukt u op Command + Option + Escape te openen de Force Quit dialoogvenster Applications. U kunt ook klikt u op het Apple-menu op de menubalk en kies Forceer stop. Deze tool zal u helpen om die apps stoppen.

U kunt ook houd de Option-toets ingedrukt en met de rechtermuisknop op het pictogram van een app op de kade. en klik vervolgens op de Forceer stop optie.

Als u een meer krachtige tool die ook lijsten processen op de achtergrond en kunt u om ze te doden, moet opent u de Activity Monitor applicatie.

Linux heeft zijn eigen set van hulpprogramma’s voor-force sluiten van desktop applicaties en het doden van processen. Elke desktop omgeving omvat zijn eigen proces-management tool – net als de Activity Monitor tool op Ubuntu Unity en GNOME-gebaseerde desktops. Er is ook de Xkill commando, waarmee u op een raam en onmiddellijk sluiten. En, omdat dit Linux, zijn er vele andere terminal commando voor het snel beheren van deze processen.

Chrome OS maakt gebruik van Chrome task manager. Klik op het menu-knop, wijs Meer hulpmiddelen en selecteer Taakbeheer om het te openen – of gewoon op Shift + Esc op een Chromebook. Selecteer een van de processen en klik op Proces beëindigen om het te beëindigen.

Deze kunt u ook de verschillende processen Chrome gebruikt voor webpagina’s, apps en extensies te beheren wanneer je Chrome draait op Windows, Mac of Linux. Als een webpagina of app is bevroren, gebruik maken van eigen Taakbeheer van Chrome op de misdragen proces te identificeren en te doden.

Er zijn meer krachtige opties voor deze, ook. Mac OS X en Linux hebben krachtige terminal commando’s voor het beheren van processen, en Windows heeft PowerShell cmdlets voor het doden van processen. Op Android, kunnen apps van derden te beheren, en je zult ook knoppen voor het afdwingen van apps te sluiten in Android lijst van apps op het scherm Instellingen.

Afbeelding Credit: Jennifer 8. Lee op Flickr

Het is niet CTRL + ALT + ESC (op 7 of 8,1), het is CTRL + SHIFT + ESC. (Voor Task Manager)

Ctrl + Alt + Esc doet iets interessants te doen hoor. Ik heb niet gevonden documenten te valideren, maar het lijkt alsof het “te verplaatsen huidige venster naar de achterkant”. Goede vangst! (CC @ChrisHoffman)

Het jatten van een app van Recente apps in Android niet dwingen sluiten. Om dat te doen, ga je naar Instellingen> Apps, kies de app gebruik vervolgens de knop Force Stop. Een snelkoppeling om er te komen op de lolly is lang op de app-pictogram in Recente Apps.

Een probleem dat ik had op Linux Mint 10 minuten geleden in geslaagd om ‘jam’ alles, inclusief cursor. Dus er was geen sprake van het gebruik van Terminal of iets anders behalve een toetsencombinatie. Moet niet vergeten dat de combinatie voor de volgende keer.

Bedankt, ik denk dat was gewoon een typo. Hebben vaste het artikel.

De Colt Peacemaker revolver is in productie op en voor 142 jaar (met pauzes 1942-1955 en in 1975).