hoe te bewegen of tekst in Microsoft Word te kopiëren zonder dat de klembord

Er is een weinig bekende functie die beschikbaar is in Word sinds de DOS-dagen is geweest. Stel dat je wilt wat de inhoud van de ene locatie in uw Word-document naar een andere te verplaatsen, maar je wilt iets anders dat je gekopieerd naar het klembord te bewaren.

In plaats van “Ctrl + X” om te snijden (of “Ctrl + C” te kopiëren) de informatie en vervolgens op “Ctrl + V” om te plakken, er zijn een paar van toetsenbord en muis combinaties dat het zeer snel en makkelijk te maken doe dit.

In de eerste plaats wijzen op de inhoud die u wilt (dit kan elementen zoals tekst, afbeeldingen en tabellen) te verplaatsen.

Laat de inhoud gemarkeerd en te verplaatsen naar de locatie in je document naar de plaats waar u wilt verplaatsen of kopiëren van de tekst. Nog niet op de locatie.

Als u de tekst, drukt u op bewegen en de toets “Ctrl”, terwijl u met de rechtermuisknop op de plaats waar u de tekst wilt plakken. De tekst wordt verplaatst naar de nieuwe locatie.

Als u liever de tekst naar de nieuwe locatie zou kopiëren, en niet uit de vorige locatie, houdt u de “Shift” toetsen “Ctrl” en klik met de rechtermuisknop op de locatie waar u de tekst wilt plakken.

Het voordeel van deze methode is het klembord wordt niet gebruikt. Dus, als je iets op het klembord had voordat u gekopieerd of verplaatst deze tekst, het is er nog steeds voor later gebruik.

Bedankt Nieuwe hulpmiddelen voor de schuur.

Ik leer iets nieuws nu. Bedankt!

Electrolithoautotrophs zijn zeldzaam organismen die zich kunnen houden door zich te voeden op elektriciteit, ze “absorberen” elektronen van de manier waarop andere organismen consumeren voedsel.