hoe stripboeken lezen op je computer

Het lezen van en het organiseren van een comic book collectie op uw computer is efficiënt en veel plezier. Vandaag zullen we kijken naar een paar van de gratis applicaties die u in staat om uw favoriete strips te lezen op uw computer.

Met behulp van CDisplay

Een van de meest bekende comic book readers is CDisplay, die een eenvoudige interface met verschillende opties heeft om de beste kijkervaring toe … gewoon bladeren naar de strip die u wilt door te gaan naar Load file Bestand.

CDisplay doet een groot werk van het weergeven van comics met instellingen, zoals een zwarte achtergrond om het gemakkelijk op uw ogen te maken.

Ga naar Opties Configure of gewoon hit “C” te gaan en veranderen het bekijken van functies. Toetsenbord Ninja’s zullen de vele sneltoetscombinaties.

Download CDisplay van geocities.com

Met behulp van ComicRack

Een andere grote keuze is ComicRack die eigenlijk heeft meer weergavefuncties dan CDisplay. Tijdens het lezen van een stripverhaal kunt u gemakkelijk veranderen instellen door rechts te klikken op een pagina om de menu’s omhoog te trekken.

Schakelen pagina’s is eenvoudig met een pop-up menu dat scrollt naar verschillende pagina’s in de strip.

U kunt gaan in en verander de pagina volgorde van de strip onder Voorkeuren.

U kunt houden met de laatste bouwt en andere ComicRack nieuws.

ComicRack bevat ook programmeerbare sneltoetsen ook.

Dit zijn slechts enkele van de kenmerken van ComicRack. Andere functies zijn onder meer het maken van literatuurlijsten, met behulp van ComicRack als een PDF-viewer, informatie overlays, kleuraanpassing en andere opties om een ​​komische bibliotheek te beheren.

Download ComicRack voor Windows

Als je net begint met ECOMICS hier zijn een paar plaatsen ze gratis of goedkoop te krijgen.

Het aangrijpende kracht van geassembleerde LEGO stenen, hoe goed ze bij elkaar blijven, wordt de “koppeling”, hoewel er geen officiële schatting van het LEGO bedrijf als aan hoeveel keer je kunt vasthouden en los te maken de stenen bij elkaar, hebben LEGO fans testen uitgevoerd die aangeven dat de stenen kan 36,000-38,000 keer worden gebruikt voordat ze niet meer stevig op elkaar zal houden.