hoe spotify muziek af te spelen op de amazon echo

De Amazone Echo maakt gebruik van Amazon Prime Music als de standaard service voor alle muziek die je wilt spelen. Maar u kunt ook uw Spotify-account aan te sluiten op de Amazone Echo en vertel Alexa om iets te spelen via de service van derden.

Prime Music on the Amazon Echo kan nog steeds prima in veel gevallen, net als je gewoon wilt naar een bepaalde song of zelfs Alexa gewoon vertellen wat de jaren ’90 muziek af te spelen. Het zal die liedjes op Prime muziek te vinden en je komt wel goed, zelfs als je in de eerste plaats een Spotify-gebruiker bent.

Spotify komt pas echt handig als je wilt naar een specifieke afspeellijst die u op Spotify gemaakt, of als er een lied dat Prime Music niet heeft afgespeeld. Je moet je Spotify-account aan te sluiten op uw Amazon Echo, maar het is echt gemakkelijk om te doen en duurt slechts een paar minuten. Let op dat je een Spotify Premium-account nodig om dit te doen, dus helaas gratis gebruikers hebben pech.

Begin met het openen van de Amazone Echo app op uw telefoon en tik op de menu-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.

Tik op ‘Instellingen’.

Onder ‘Account’, tik op ‘Music & Media “.

Tik op “Link-account op Spotify.com”.

Tik op ‘Meld u aan bij Spotify “. Als je niet al een Spotify-account, kunt u tikken op “Meld je aan voor Spotify”. Vergeet niet dat je een Spotify Premium-abonnement nodig hebt voor Amazon Echo integratie te werken.

Voer in uw Spotify gebruikersnaam en wachtwoord in en tik vervolgens op “Log in”.

Tik op “Okay”.

Van daaruit zal uw Spotify-account worden gekoppeld aan uw Amazon Echo. U kunt tikken op het pictogram “X” of de pijl terug aan de top om terug te gaan.

Nu, wanneer u maar wilt om een ​​nummer of een afspeellijst te luisteren, kunt u Alexa iets zeggen als: ‘Play Collective Soul on Spotify “en het zal shuffle door middel van verschillende nummers van Collective Soul. Hier zijn enkele andere Spotify-commando’s kan geven Alexa

De gebruikelijke weergave stuurcommando’s ook werken met Spotify als goed, zoals “Pauze”, “Stop”, “Hervatten”, “Mute”, etc. U kunt ook vertellen Alexa om “Play Spotify” en het zal Spotify spelen vanaf waar u het laatst gestopt.

Bovendien, wanneer u Alexa vertellen om iets te spelen in Spotify, kunt u het openstellen van de Spotify-app op je telefoon en het nummer zal verschijnen in het “Now Playing” sectie, waar je het nummer van uw telefoon kunnen controleren als je wilt.

Hetzelfde gebeurt ook in de Amazone Echo app.

Als u Alexa vertellen om een ​​nummer af te spelen en het niet herkent de titel van het nummer of de artiest of het speelt gewoon het verkeerde nummer, kunt u handmatig gaan in de Spotify app, spelen de juiste lied, en tik op de output opties bij de helemaal onderaan en selecteer de Amazone Echo heeft de uitgang luidspreker. Van daaruit kun je dan vertellen Alexa om te pauzeren, mute, stop, en ga zo maar door.

Afbeelding door Milanares / Bigstock, Amazon en Spotify

Er is een plant afkomstig uit Australië zogenaamde “Gympie Gympie” die als een supercharged versie van poison ivy, de verbindingen afgescheiden door de bladeren van de plant zo ongelooflijk pijnlijk dat mensen de effecten die hangen weken na blootstelling beschrijven, zoals als een combinatie worden overgoten met heet zuur en electrocuted tegelijkertijd.