hoe schoon te maken van uw rommelige ramen context menu met CCleaner

Laten we eerlijk zijn, een van de rommelige zijden van Windows is de klik met de rechtermuisknop context menu systeem dat lijkt meer rommelig elke keer dat je een nieuw programma installeert krijgen. Hier is hoe dat op te lossen, de gemakkelijke manier.

Ga dan naar de Piriform website en download de gratis versie van CCleaner.

Eenmaal gedownload, moet u lopen door de installatiewizard die een next, next, eindig proces.

Wanneer u voor het eerst het vuur van CCleaner ziet u een sectie Tools op de linkerkant, dat is waar we zullen rubriek.

Aan de rechterkant, moet je hoofd in de sectie Opstarten en klik vervolgens op de Context Menu.

Je ziet nu al de shell extensies die op uw systeem worden geregistreerd, na het selecteren van degene die je hebt de keuze uit of te verwijderen voor een goede, of gewoon uit te schakelen geval u opnieuw wilt inschakelen in een later stadium.

Dat is alles wat er is.

Bedankt!

Het probleem is dat je soms zo veel items in het contextmenu NODIG. Kent u een aantal software om mappen te maken, bijvoorbeeld aan de groep WinAmp / VLC / WinRAR inzendingen;? Groeten uit Spanje.

Ik zie niet in een tabblad context menu in CCleaner toen ik naar de sectie opstarten krijgen. Ik ga CCleaner website op dit moment te zien als het is, want ik heb een oude versie. bedankt voor de tip – Ik zou graag om het te gebruiken als ik kan.

Ik wist niet dat Ccleaner had deze functie 🙂 Thanks: D

mooi

Netjes. Ik weet nooit dat er iets als dit in CCleaner. Nee ‘Context Menu’ tab in ver 3, en controleer ik het nooit als ik update naar 3.19. Zo moet ik weer werken? Ik heb slechts 3 tabbladen. Windows, Internet Explorer, en de geplande taak.

Vanaf het CCleaner Release notes

v3.20.1750 (25 juni 2012); – Added Windows Explorer Context Menu management Startup tool.

Dus het lijkt alsof je de meest recente versie nodig hebt om de Context Menu bewerken functionaliteit te krijgen …

Dankzij Piriform – zeer nuttig, veel gemakkelijker dan ShellEx en registry hacks. Ook het nieuwe schema task manager is nuttig. Nice van de onderneming om een ​​Skip UAC taak voor het programma op te nemen. Geeft inzicht over andere vaak herhaalde UAC-schermen kan worden vermeden zonder dat het uitschakelen van UAC.

Bedankt

Pro tip! VEEL sneller / makkelijker dan elke andere methode om een ​​vervelend probleem op te lossen, rekwisieten voor u en voor Piriform.

Geweldig. Nu, hoe kan ik schoon uit de> Nieuw-menu? Ik heb HEEL veel bestandstypen daar, ik wil gewoon om zich te ontdoen van de meeste van hen. Hetzelfde geldt voor de> Send To, indien mogelijk? Bedankt.

Om Voeg & snelkoppelingen verwijderen om het menu SendTo in de RightClick Context Menu; C: \ Users \ Gebruikersnaam * * \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ SendTo

Bovendien nieuwe mappen toevoegen aan Shortsuts zoals Media, gereedschappen, enz categoriseren … in de SendTo map en verplaats de snelkoppeling van bestanden naar de bijbehorende map, bijvoorbeeld: C: \ Users \ * gebruikersnaam * \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ SendTo \ Media \ VLC media player.exe

dit zal de Media-bestanden openen in VLC als je

//Geweldig. Nu, hoe kan ik schoon uit de> Nieuw-menu? Ik heb HEEL veel bestandstypen daar, ik wil gewoon om zich te ontdoen van de meeste van hen. Hetzelfde geldt voor de> Send To, indien mogelijk? Bedankt.//

Probeer Klik met de rechtermuisknop Enhancer Portable – http://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/System/System-Enhancements/Right-Click-Enhancer-Portable.shtml

Bless you – Ik heb de nieuwe versie, maar had geen idee deze nette kleine goody was toegevoegd. CCleaner is zo’n geweldige programma, vooral voor gratis!

bedankt voor de tip.

Weet je waarom “Send to” context menu zo traag op winxp netbook? Uitgeschakeld sommige inzendingen zijn er door het instellen van attributen de link files ‘aan en verborgen alleen-lezen.

Heb het niet bijgewerkt sinds de aankoop in 2009, maar na het installeren van een aantal updates de laatste tijd, werkt de computer zo traag, het is nauwelijks bruikbaar. Het duurt nu 1-2 minuten om pictogrammen op het bureaublad te laten zien en als ik klik op Start> Programma’s, het duurt een paar minuten voor de lijst met programma’s weergegeven. Volgens Sysinternal’s Taakbeheer, de CPU-belasting is bijna 100%, zelfs als ik gewoon bladeren bestanden op Windows Verkenner. Wat is er mis gegaan?

ik ga naar de builds pagina op piriform en download de slanke versie van hun software. de slanke versie heeft minder mee, dus ik heb geen zorgen te maken over de werkbalken en het neemt minder ruimte in.

i gebruikt om CCleaner te gebruiken vanaf versie 1, maar dit is de eerste keer zie ik deze optie.

dank je

Hoi

verander mijn passowrd

Het is niet te zien / wissen.

nice info

Russell heeft gelijk. Ik gebruik dit nu al een tijdje, en het hoeft niet allemaal laten zien. Nog steeds erg handig, en misschien wel de toekomstige releases zullen verbeteringen.

Jammer dat je moet Chrome te installeren als je wilt CCleaner. Dat is een zekere manier om je publiek te beperken. Afgewezen, dank je.

Ik wens u had dit in uw artikel gewezen.

@Michel Ik weet niet zeker wat build van CCleaner die u installeert, maar ik hoefde niet om iets anders te installeren.

De eerste opname van de ‘rebel yell “gebruikt door Verbonden militairen van het Amerikaanse Burgeroorlog werd gemaakt door de Library of Congress bij het opnemen van interviews met oud-strijders in de jaren 1930.