hoe samengestelde tekens in woord handmatig maken

Als u af en toe nodig hebt om wiskundige symbolen gebruiken in uw documenten die niet beschikbaar zijn in Word “Symbool invoegen” dialoogvenster, zijn er een paar eenvoudige methoden voor het invoeren van uw eigen verbinding karakters.

De “Arial Unicode MS” font heeft tonnen van het Engels tekens en symbolen (evenals Chinese, Japanse en Koreaanse tekens), maar het heeft geen statistische symbolen. Echter, het heeft wel een zeer nuttige functie genaamd “het combineren van diakritische tekens”, zoals p-hat (de letter “p” met een karaat eroverheen zoals afgebeeld in de afbeelding hierboven) en y-bar (de letter “y” met een horizontale balk over het, zoals u later zult zien in dit artikel). Hier is hoe u deze verbinding tekens met behulp van de “Symbol invoegen” dialoogvenster en vervolgens met behulp van tekencodes eenvoudig.

LET OP: We hebben de grootte van de tekst steeg in deze beelden tot 200% in Word voor een betere weergave.

Om een ​​aangepaste verbinding karakter met behulp van de “Symbol invoegen” dialoogvenster te voegen, typt u de brief waarover u de diakritische markering toe te voegen. Klik vervolgens op het tabblad “Invoegen”.

In de rubriek “Symbolen”, klik op de “Symbol” knop en selecteer “Meer Symbolen” uit het drop-down menu.

Als uw Word-venster te smal is, ziet u alleen de knop “Symbolen”. In dat geval klikt u op de knop “Symbolen”, klik vervolgens op “Symbol” en selecteer “More Symbols” uit het drop-down menu.

In de “Symbol” dialoogvenster, selecteert u “Arial Unicode MS” van de “Font” drop-down lijst.

Zorg ervoor dat “Arial Unicode MS” is geselecteerd in de “Font” drop-down lijst in de linkerbovenhoek, en “Unicode (hex)” is geselecteerd in de “uit” drop-down lijst in de rechter benedenhoek, boven de “Insert” en “Annuleren” knoppen. Vervolgens vindt de diakritisch teken dat u wilt gebruiken in de grafiek van symbolen en klik erop.

Als u weet dat de Unicode-teken code voor de diakritisch teken, typt u dat in de “Tekencode” edit box, ook.

Zodra u een symbool hebt ingevoegd, hoeft het dialoogvenster niet automatisch sluiten. Het is een modaal dialoogvenster, wat betekent dat het kan open blijven, terwijl je andere acties in het hoofdvenster van het programma uit te voeren. U kunt terugkeren naar de “Symbol” dialoogvenster op elk gewenst moment een ander symbool in te voegen. Ook na het plaatsen van een symbool, de knop “Annuleren” wordt de knop “Sluiten”. Wanneer u klaar bent met het dialoogvenster, klikt u op “Sluiten”.

Je hebt nu een aangepaste samengestelde karakter en u kunt blijven typen na het.

Hier is een snelle en eenvoudige manier van het toevoegen van een diakritisch teken boven een brief als je weet dat de Unicode-teken code: typ de code direct na de letter (zonder spatie) …

… En vervolgens op “Alt + X”. Word converteert de code om een ​​diakritisch teken en plaatst het boven de vorige brief.

Er is een situatie waarin deze tweede methode niet werkt, echter. Als u probeert om een ​​diakritisch teken plaats over de letter “x”, gebeurt er niets. Bijvoorbeeld, het typen “y0305” en op “Alt + X” resultaten in de y-bar symbool weergegeven in de bovenstaande afbeelding, maar het intikken van “x0305” en op “Alt + X” werkt niet. We weten niet waarom dit gebeurt, maar we vonden online informatie dat dit bevestigt. Toen we het zelf getest, is het inderdaad niet. Dus, als je nodig hebt om een ​​verbinding teken met de letter “x” te creëren, volg de eerste methode.

Er is ook een gratis tool genaamd WinCompose dat zit in het systeemvak en stelt u in staat om verbinding tekens met snelkoppelingen eenvoudig. U kunt WinCompose hier downloaden en ook instructies over het gebruik van het programma op dezelfde website te vinden.

Alle drie de methoden zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden manieren om het combineren van diakritische tekens aan uw Word-documenten toe te voegen zonder de Equation Editor gebruiken. WinCompose vereist geen Word, zodat je het kunt gebruiken om symbolen in andere programma’s, zoals Kladblok invoegen.

Groot artikel! Ik weet zeker dat alle lezers waarderen de gedetailleerde, stap-voor-stap uitleg.

Als alternatief, ga ik meestal naar het menu Start en typ “char”. Het uitvoerbare voor de Character Map (charmap.exe) komt in de zoektocht. Tekens is in principe hetzelfde als het dialoogvenster wordt weergegeven in dit artikel. Aandacht voor de gewenste teken te klikken op “select”, “kopiëren” en vervolgens plakken in het Word (of een ander invoerveld – bijvoorbeeld deze bespreking) geeft mij het gewenste resultaat. Op deze manier heb ik niet naar een Word-document elke anders te behandelen dan een andere ingang.

WinCompose is mooi in de ramen lade

https://github.com/SamHocevar/wincompose

en je hoeft niet te worden in Word om het te gebruiken!

CITAAT

Een compose sleutel voor Windows, gratis en opensource, gecreëerd door Sam Hocevarwith de hulp van tientallen medewerkers.

Een Compose-toets maakt het mogelijk om gemakkelijk te schrijven speciale tekens zoals EZ à K E ø ☺ ¤ ∅ «♯ ⸘ Ⓚ ㊷ ♪ ♬ ​​met behulp van korte en oftenvery intuïtieve toetscombinaties. Zo wordt ö verkregen usingo + “en ♥ wordt verkregen met <+ 3. Sam schreef WinCompose omdat geen van de alternatieven (FreeCompose, CKFW, AllChars of Unichars) bleken bevredigend te zijn. Het lettertype Arial Unicode MS komt niet met Office 2016, maar u kunt downloaden en installeren. Ik vond het bij https://code.google.com/p/tuanphamvu/downloads/detail?name=Arial Unicode MS.rar & kan = 2 & q =. We hebben ook een artikel waarin wordt beschreven hoe u lettertypen installeren in Windows (evenals Mac en Linux): http://www.howtogeek.com/192980/how-to-install-remove-and-manage-fonts-on- windows-mac-en-linux /. Sorry daarvoor. Ik heb een upgrade Office vanaf 2013. In termen van familiale bomen en genealogie, de term "verwijderd" als in "de eerste neef eenmaal verwijderd" geeft de generaties afstand tussen de gezinsleden, je neef een keer verwijderd omvat eerste neven zowel uw ouders (die één generatie worden verwijderd uit je ) en ook de kinderen van je eigen neef en nicht (omdat hun kinderen nog neven, maar één generatie verwijderd van u).