hoe poorten doorsturen naar een virtuele machine en gebruik het als een server

VirtualBox en VMware zowel creëren van virtuele machines met de NAT-type netwerk standaard. Als u wilt serversoftware draaien binnen een virtuele machine, moet u het type netwerk of forward-poorten wijzigen via de virtuele NAT.

Virtuele machines normaal gesproken niet nodig bereikbaar van buiten de virtuele machine te zijn, zodat de standaard is prima voor de meeste mensen. Het geeft eigenlijk een aantal veiligheid, omdat het isoleert de virtuele machine van inkomende verbindingen.

Met de NAT-type netwerk, uw host-besturingssysteem voert Network Address Translation. De virtuele machine deelt IP-adres van de host computer en zal alle binnenkomende verkeer niet te ontvangen. U kunt gebruik maken overbrugd networking-modus in plaats – in de overbrugde modus zal de virtuele machine weergegeven als een afzonderlijk apparaat op uw netwerk en hebben een eigen IP-adres.

Om een ​​virtuele machine type netwerk in VirtualBox te veranderen, met de rechtermuisknop op een virtuele machine en selecteer Instellingen. Als je niet kan klik op Instellingen, moet u de stroom van de virtuele machine voor het maken van deze verandering.

Selecteer de gekoppelde adapter netwerk modus in de sectie Netwerk en klik op OK. Voor meer informatie over elk type netwerk-modus, raadpleegt u de inleiding tot netwerken modes sectie in de handleiding VirtualBox’s.

Het proces is vergelijkbaar VMware toepassingen. Ten eerste, de rechtermuisknop op een uitgeschakeld virtuele machine en selecteer Virtual Machine Settings.

Selecteer de netwerkadapter virtuele hardware-apparaat, selecteer het Bridged soort netwerkverbinding en klik op OK.

Als u liever NAT netwerk modus te gebruiken om wat voor reden, kunt u ook naar voren havens door middel van NAT van de virtuele machine. Merk op dat slechts één van deze stappen die nodig is – je hoeft niet naar de havens te verstrekken indien u ingeschakeld overbrugd boven netwerken.

Op een gegeven moment moest je de VBoxManage commando gebruiken om de havens vooruit in VirtualBox, maar VirtualBox bevat nu een eenvoudige grafische-port forwarding venster. Als u nodig hebt om het opzetten van port forwarding met de VBoxManage commando in plaats van het gebruik van de grafische interface, zult u de instructies hiervoor in de handleiding van VirtualBox te vinden.

Naar havens vooruit in VirtualBox, opent u eerst venster instellingen van een virtuele machine door de optie Instellingen in het menu te selecteren.

Selecteer het paneel ‘Netwerk’ in de configuratie venster van de virtuele machine, uit te breiden het gedeelte Geavanceerd en klik op de knop Port Forwarding. Merk op dat deze knop is alleen actief als u een NAT-type netwerk – u hoeft alleen maar naar havens te verstrekken indien u een NAT.

Gebruik Port Forwarding Rules raam VirtualBox om poorten doorsturen. Je hoeft niet aan een IP-adressen opgeven – die twee velden zijn optioneel.

Als u gebruik maakt van VMware, moet u de Virtual Network Editor (vmnetcfg) applicatie te gebruiken om dit te doen. > Virtual Network Editor om het te openen – VMware Workstation gebruikers kunnen bewerken.

Helaas is dit hulpprogramma niet met VMware Player. Er zijn methoden om deze te installeren jezelf door het extraheren van de vmnetcfg.exe bestand van de VMware Player installer, maar ik kon niet vinden het vmnetcfg.exe nut in de laatste versie van VMware Player, VMware Player 5.0 – het kan niet meer worden opgenomen in de installateur. Als u gebruik maakt VMware Player, kunt u nog steeds gebruik maken van overbrugde netwerken modus om uw server toegankelijk te maken.

Onthoud dat dit slechts een deel van het proces om de serversoftware in een virtuele machine bereikbaar. U zult ook moeten ervoor zorgen dat

Wow, goede tutorial … een paar maanden geleden heb ik geprobeerd om een ​​Minecraft-server draaien in een virtuele machine onder linux, maar ik kon er niet bij … Bedankt, ik zal deze pagina op te slaan in mijn favorieten voor later gebruik!

Goede info. Ik zou zeker zou een high-end systeem voor deze functie willen.

geweldig bericht bro

“Virtuele machines normaal gesproken niet nodig bereikbaar van buiten de virtuele machine te zijn” Deze verklaring kan verwarrend zijn voor de onervaren zijn. Virtuele machines zijn inderdaad bedoeld bereikbaar van buiten de virtuele machine te zijn.

Grote tutorial, Dank voor het posten van dit interessante eigenschap van virtualisatie.

Er is nog een manier om de Virtual Network Editor (vmnetcfg) in VMware Player 5 te krijgen, je nodig hebt om het te krijgen van installateur Workstation sinds het is niet meer opgenomen in de speler. Maar het werkt nog steeds!

Hier is de oplossing in detail; http: //www.eightforums.com/virtualization/5137-how-add-virtual-network-editor-vmware-player.html; http: //communities.vmware.com/message/2103198

Een van de grootste mozaïek foto’s in de wereld is de Noord-Polar mozaïek gemaakt door NASA met behulp van beelden die door de Lunar Reconnaissance Orbiter, de totale resolutie van het uiteindelijke beeld mozaïek is een enorme 680 gigapixels.