hoe pictogrammen op de Mac OS X desktop verbergen

Pictogrammen op het bureaublad dingen ziet er echt rommelig, en Mac OS X heeft altijd omhelsde hen voor verwijderbare schijven – maar gelukkig kunt u eenvoudig ze uitschakelen in de voorkeuren pagina.

Ga naar de menubalk openen Voorkeuren voor Finder, en kijk dan naar de sectie voor “Toon deze onderdelen op het bureaublad”. Dat externe schijven een gaat naar degene die je wilt zijn – maar let op, wanneer u een DMG-bestand dat ook een externe schijf wordt beschouwd als goed te monteren.

Verwijder het vinkje, en de icoontjes allemaal verdwijnen.

U kunt nog steeds toegang tot de externe schijven of andere apparaten door op weg naar Finder en kijken naar de zijbalk.

Vraagt ​​u zich af wat die oranje LaCie-drive is allemaal over? Ik heb een externe USB3 solid state drive van LaCie … en dit ding is Crazy snel.

Is het mogelijk voor mij om dit mogelijk te maken op Windows? Pictogrammen zijn verborgen, maar ik kan de aangesloten verwijderbare apparaten (zoals cd’s, telefoons, flash drives, dat soort dingen) op het bureaublad te zien?

Nou, je zou moeten pictogrammen mogelijk te maken en het vinden van een versie van deze software ergens. (De originele site is verdwenen)

Wat is het behang dat u hier gebruik van?

http://adamt4050.deviantart.com/art/Flare-174761039

Ik probeerde het, terwijl het werkte. Niet al te best. Aanvragen bijna altijd om de oude snelkoppelingen te verwijderen, en soms niet eens nieuwe toe te voegen.

Volkswagen kan aanspraak maken op de langste single-model de productie van auto-run lag, de iconische Volkswagen type 2 Microbus, die oorspronkelijk in 1950 geïntroduceerd, werd in Brazilië gemaakt van september 1957 tot december 2013, maar liefst 56 jaar lopen.