hoe photoshop’s panelen, snelkoppelingen en menu’s aan te passen

Een van de vaak over het hoofd kenmerken van Photoshop is het gemakkelijk aan te passen GUI. Als je net bent geweest met de standaard werkruimte, deze eenvoudige hoe zal u alles wat u nodig heeft om uw Photoshop werkruimte echt je eigen te maken.

Het is onze taak vandaag is om onze eigen aangepaste ‘workspace’, of een opgeslagen bestand met locaties van panelen, menu’s en snelkoppelingen. Dit maakt het mogelijk om meerdere profs werkstromen, afhankelijk van wat voor soort bestanden ze werken te creëren. Doen ze kleurcorrecties? Zijn ze het bewerken van afbeeldingen voor het web? Doen ze digitale schilderijen? Je zou heel andere panelen gebruiken, afhankelijk van wat je doet, dus het hebben van meerdere werkruimten bespaart u een hoop tijd. Vandaag zullen we ingaan op hoe je een werkplek voor een meer fundamentele passen need-to het voor u gemakkelijker om Photoshop gebruik te maken, en houden de panelen sluiten door die u het meest gebruikt.

Out of the box, moet Photoshop voor Windows er ongeveer zo uitzien.

Het maken van een aangepaste werkplek is eenvoudig. Ga naar de bovenkant van het scherm, waar u “Essentials” (in CS5) en vind de knop.

Deze drop down menu kunt u een nieuwe werkruimte te creëren, zoals weergegeven.

Noem uw aangepaste werkruimte wat bij je past. Als u wilt noem maar op “Fotografie”, of uw voornaam, of Richard M. Nixon-het maakt niet veel uit. Zorg ervoor dat “Keyboard Shortcuts” en “menu” worden aangeklikt als je wilt die aan deze werkruimte op te slaan. (Notitie van de Auteur:. Voor beginners is dit aanbevolen, omdat bijna alle Photoshop howto artikelen zijn geschreven met behulp van standaard sneltoetsen Als u uw werkruimte trouwen met een aangepaste bewerkingen op deze, zult u altijd in staat zijn om terug te schakelen naar “Essentials” en terug naar de standaard sneltoetsen terwijl je je aangepaste degenen veilig opgeborgen.)

Uw nieuwe werkplek begint met standaard panelen. Het is vrij ho-hum. Let op dat standaard, deze panelen zijn vastgeklikt aan de zijkanten van het scherm.

Klikken en te slepen op een van de elementen zal ze vrij zijn van de breuk te breken, en kunt u om ze te verplaatsen waar u maar wilt. Maak je geen zorgen over het opslaan van uw werkruimte als je bewerken, omdat Photoshop elke panel zal volgen als u deze verplaatst.

Klik en sleep een panel, hetzij van de bovenste balk of door het tabblad naam (zie boven de plaats waar het zegt kleur, stalen, stijlen, aanpassingen, maskers, etc.) op de bovenkant van het paneel. Afhankelijk van hoe je het programma te gebruiken, kunt u met “vrij zwevende” panelen of gebruik maken van de breuk.

Sleep panelen aan de linker- en rechterkant van het scherm. Wanneer u deze blauwe lijn, dan kunt u snap ze terug naar de kant, of nieuwe te installeren.

De snauwde panelen lijkt het zo te zijn dat Adobe is duwen gebruikers in. Afhankelijk van uw voorkeur, het opzetten van uw panelen om effectief te gebruiken onroerend goed van uw scherm en compliment wat je doet in Photoshop. Bijvoorbeeld, als je een lay-out zoals deze, fix it-die enorme kolom van lagen is het eten van veel te veel ruimte.

Sleep een paneel boven een paneel al beet. Als je ziet een blauw vak, zul je nieuwe tabbladen toe te voegen aan een bestaand panel. Als u de blauwe lijn, dan heb je het hele paneel toe te voegen in een nieuw segment boven de andere panelen in die kolom.

Bent u een intensieve werken met lagen, kanalen en maskers, kunnen deze rechter zijpanelen een goede setup voor je. Merk op hoe de “Paden” paneel heeft een tab achter “Lagen.” Elk paneel kan worden toegevoegd als een tab achter een ander paneel, als je wilt.

Het is ook heel eenvoudig om extra kolommen toe te voegen. Sleep panelen aan de zijkant en installeer ze zoals afgebeeld.

U kunt kolommen panelen toe te voegen totdat ze opeten bijna al uw scherm.

En er is geen regel over het houden van uw gereedschapskist aan de linkerkant niet. Geen reden om het op te schakelen als je linkshandig.

Als u niet zeker weet wat panelen beste is voor uw workflow zal werken, kijk op de How-To Geek Guide to Learning Photoshop, deel 2, waar we praten een beetje over werkruimten en ook de hele set van panelen uit te leggen.

Navigeren naar Bewerken> Sneltoetsen is de eenvoudigste Photoshop tip ooit doorgegeven op How To Geek. Laten we eens kijken hoe we dat doen.

Dit is het dialoogvenster voor het bewerken snelkoppelingen. Het is vrij eenvoudig, ondanks alle ontelbare opties.

U kunt ervoor kiezen om uw bewerkingen op te slaan in een werkruimte. Hier, zult u merken dat het is het opslaan in de nieuwe Custom Workspace we gemaakt en heeft ervoor gekozen om eerder te noemen Richard M Nixon. U kunt de standaardinstellingen hier overschrijven, als je ervoor kiest om de standaardinstellingen die niet overeenkomen met de sneltoetsen in een Photoshop howto hebben.

Gebruik het tabblad pulldown om de snelkoppelingen onder een van de menu’s te bewerken voor Bestand, Bewerken, Layer, enz. U kunt een van hen te veranderen op praktisch elke toetsencombinatie die bij je past of dat je kan herinneren.

Stel snelkoppelingen naar waar ze zin om jou. Als je voortdurend met behulp van een tool van het menu, kunt u in te stellen naar een toetsencombinatie die een natuurlijke hand beweging, zoals Ctrl + F. Veel van deze “naturalistische” sneltoetsen (Ctrl + S, Ctrl + D heeft, Ctrl + C, etc.) zijn al genomen, sommige door nuttige snelkoppelingen, en sommige die niet nuttig voor u allen zijn. Als u nog nooit gebruik maken van de conflicterende snelkoppeling “Accepteren en Ga naar Conflict ‘zal u toelaten om de conflicterende sneltoets te repareren of eventueel het conflict te verwijderen.

U kunt ook de snelkoppelingen voor de gereedschapskist bewerken.

Dit kan van pas komen, omdat een aantal tools niet sneltoetsen hebben uit de doos. Als je ze constant je gebruikt en wil je een sneltoets hebben, hier is waar je het toe te voegen.

In aanvulling op deze diep niveau van maatwerk kunt u ook sneltoetsen te creëren voor items in Panel menu’s die niet zou kunnen hebben regelmatig menu-items even. Dit betekent dat vrijwel alles in Photoshop die u kunt klikken, kunt u sneltoetsen maken voor. Terwijl wij raden u aan de basisset van sneltoetsen te leren zoals het is, het is in uw voordeel om uw eigen te stellen en een echte Photoshop toetsenbord ninja.

Ga naar Bewerken> Menu’s om het dialoogvenster dat de Photoshop-menu’s aanpast brengen.

Merk op dat er ook een tab te springen van Sneltoetsen naar Menu’s in het dialoogvenster.

Hier kunt u menu-items die u niet gebruikt om u tijd besparen door het verkorten van de lange lijst moet je de muis over te verbergen.

U kunt ook benadrukken uw menu-items in de kleuren om jezelf te redden wat de moeite van het kijken door een lange menu van effen zwart op grijze tekst.

Als je niet in het benadrukken uw belangrijkste menu-items, kunt u elke andere voor een beter contrast tussen de lijnen te markeren. Of gewoon voor decoratie, als dat uw ding.

Dat ongeveer wraps het voor die Photoshop aanpassingen. Maar wat moet u doen om uw Photoshop workflow aan te passen? We willen graag uw suggesties te horen voor snelkoppelingen, trucs en aanpassingen die uw leven gemakkelijker maken. Make some noise in de commentaren en laat ons weten wat uw installatie van Photoshop echt werken voor je.

Als al het zout uit de oceanen verwijderd en afgezet op het land de resulterende massa zout beschikbare ruimte op aarde zou betrekking tot een diepte van ongeveer 500 honderd voet.