hoe os x te configureren om altijd aan te sluiten op uw favoriete netwerken

Als u een Wi-Fi-toegangspunt dat u wilt altijd verbinding te maken, of u wilt dat uw primaire verbinding met uw bekabelde één zijn. U kunt de netwerkinstellingen OS X eenvoudig configureren zodat u automatisch verbinding met uw favoriete netwerkbronnen elke keer.

Wi-Fi-netwerken in appartementencomplexen of opeengepakt wijken kan behoorlijk dicht zijn. Deze zijn bijna allemaal typisch 2,4 Ghz access points, zodat de frequentie een beetje luidruchtig kan zijn, vooral in de avond als iedereen thuiskomt van het werk en hop op het internet.

U kunt de zender van de router, die waarschijnlijk zal helpen een beetje, maar als uw router heeft een 5 Ghz band (ze zijn vaak dual-band tegenwoordig) te veranderen, dan is het misschien het beste om gewoon altijd die ene, omdat die frequentie is vaak minder druk dan de onderste.

Op dezelfde manier kan je soms wilt u uw telefoon te gebruiken als een Wi-Fi-hotspot, bijvoorbeeld als uw hotel Wi-Fi is verschrikkelijk (zoals het meestal is), of je gewoon niet willen een openbare hotspot gebruiken. Ook hier kunt u uw telefoon hotspot in de lijst met gewenste verplaatsen, zodat je Mac altijd verbindt met het voor het eerst, als het beschikbaar is.

Voordat we graven in deze Wi-Fi-specifieke voorkeuren, willen we bestellen hoe onze computer verbinding in de eerste plaats. Dit is belangrijk omdat, zoals we al eerder gesuggereerd, Wi-Fi kan een beetje onbetrouwbaar soms. Dat gezegd hebbende, kunt u altijd aansluiten op uw router en dwingen de computer Ethernet over draadloze bevoordelen.

Op je Mac, de computer is waarschijnlijk een voorkeur voor Wi-Fi, maar als je een model met een Ethernet-poort (of een Ethernet-dongle als je dat niet te doen), dan wilt u misschien overwegen gebruik te maken van de bekabelde verbinding alternatief meer vaak.

Open uw netwerk voorkeuren en klik vervolgens op het kleine tandwielpictogram aan de onderkant van de kolom netwerkdiensten.

Vanuit de keuzes die je kunt een verscheidenheid van acties, zoals het hernoemen van een dienst (omdat machines niet altijd noemen dingen heel goed) uit te voeren, maar we willen om te klikken op “Set Dienst Bestel …”

Nu kunt u uw verbindingen te slepen in elke gewenste volgorde. Wij geven de voorkeur aan te sluiten via draad waar mogelijk, dan Wi-Fi, en al het andere is optioneel (je kunt zelfs verwijderen van extra services die u niet gebruikt).

Uiteraard, om Ethernet te gebruiken we moeten fysiek worden aangesloten en kan niet bewegen zo vrij, maar toen we in zijn aangesloten, OS X kiest Ethernet als preferred verbinding service. Wanneer u de stekker uit, dan is het standaard Wi-Fi weer.

Op dit punt, als je geen andere configuratie die u wilt uitvoeren, kunt u op de knop “Apply” in de rechterbenedenhoek van het netwerk voorkeuren.

Om uw favoriete Wi-Fi-netwerken herschikken, controleer dan eerst of je hebt geselecteerd “Wi-Fi” van het linker service en klik vervolgens op de “Advanced” knop in de rechterbenedenhoek.

Op het tabblad Wi-Fi, zien we een overzicht van onze preferred Networks. Wat zal er gebeuren is wanneer onze Mac zich binnen het bereik van twee van deze netwerken, zal het verbinding maken met de ene hoger op de lijst.

In onze situatie, gaan we onze Wi-Fi-netwerken te slepen in onze voorkeur bestelling. Zo zullen we altijd verbinden met onze 5 Ghz netwerk eerst, dan is onze 2,4 Ghz, en ten slotte, wanneer het beschikbaar is, zal OS X standaard onze mobiele hotspot.

Vergeet niet, om ervoor te zorgen dat deze instellingen houden, moet je op “Apply” voordat u het paneel ‘Netwerk’ te verlaten.

Doe je dat niet, dan zal het netwerk voorkeuren dwingen je om een ​​beslissing voordat je kunt verlaten te maken.

Nu, wanneer we wakker of onze computer opnieuw op te starten, het zal altijd gebruik van de juiste gewenste netwerk, met behulp van, indien van toepassing, onze voorkeur verbinding service.

Dit zijn slechts de soorten kleine tweaks die u kunt maken om uw gebruikerservaring te verbeteren terwijl het verminderen van uw frustratie. Er zijn maar weinig moderne problemen vervelender dan trage toegang tot internet, en dit zal op zijn minst een aantal van deze problemen te beperken door het automatiseren van hoe en wat uw computer verbinding maakt eerste.

Mocht u nog vragen of opmerkingen zou u willen toevoegen, zoals altijd verwelkomen wij uw feedback op ons discussieforum.

De griezelige geluiden gemaakt door de Ghast personage in Minecraft daadwerkelijk kopieert van één van de katten de componist / sound designer die het geluid maakt wanneer verstoord uit een dutje te doen.