hoe op te lossen van de “uitgeschakeld door het bedrijfsbeleid” of “beheerd door uw organisatie” bericht windows 10

Windows 10 heeft een heleboel opties in haar nieuwe app Instellingen, maar van tijd tot tijd kan u een instelling die is grijs weergegeven, met het bericht “uitgeschakeld door het bedrijfsbeleid” of “Sommige instellingen worden beheerd door uw organisatie” tegenkomen. Hier zijn een paar redenen, dat kan gebeuren.

Veel van de instellingen van Windows 10’s met elkaar verweven zijn, wat betekent dat één instelling om te werken, kan u een ander ingeschakeld eerste. Als dat vereiste instelling niet is ingeschakeld, kunt u een van deze cryptische foutmeldingen krijgen.

Cortana is een populair slachtoffer. U kunt een bericht dat “Cortana is uitgeschakeld door het bedrijfsbeleid” te zien, zelfs als uw computer niet door een bedrijf wordt beheerd. Praten over een afschuwelijk vage foutmelding! In ons onderzoek, kan dit worden veroorzaakt door een aantal verschillende dingen.

Als u een zakelijke Exchange-account in Mail geconfigureerde app-misschien een werk of op school gehouden-het kan niet toestaan ​​dat Cortana te worden gebruikt. Om dit op te lossen, verwijdert u uw e-mailaccount van de Mail-app, en kijk of je Cortana kunt inschakelen. Volgens Reddit gebruiker theshadowsays, kunt u deze opnieuw toe te voegen aan de rekening en het gebruik van Cortana, zolang u “Nee” toen hem gevraagd werd om die account te gebruiken voor andere diensten.

Als dat niet het geval is, kunt u de verkeerde taal of regio-instellingen hebben. Om dit op te lossen, gaat u naar Instellingen> Tijd & Taal> Regio & Taal. Zorg ervoor dat uw instelling “Land of regio” correct is, en dat u de juiste taal vermeld onder “Languages”. Het kan nodig zijn om te klikken op de taal en kies “Instellen als standaard”. Als het niet in de lijst, toevoegen met de “Add taal” knop. Tenslotte wordt het hoofd naar het tabblad “Spraak” en zorgen ervoor dat uw “Spraak taal” ingesteld op dezelfde taal als de andere instellingen. En, natuurlijk, zorg ervoor dat Cortana beschikbaar is in uw regio in de eerste plaats.

Met een beetje geluk, moet u in staat om Cortana te schakelen zodra u deze instellingen wijzigen. Zo niet, dan blijft het gedeelte hieronder.

Zowel de Cortana fout en de “beheerd door uw organisatie” bericht kan lijken vaak als u uw instellingen hebt veranderd voor Microsoft’s telemetrie programma. Voor sommige functies moet dit worden ingesteld op “Enhanced” of “Full” goed te laten werken. Om dit te veranderen, opent u de Instellingen-app en ga naar Privacy> feedback en diagnostiek. Onder “data Diagnose en gebruik”, selecteer “Enhanced” in plaats van “Basic”.

Als dat vakje grijs is, is er een groter probleem in het spel: u (of iemand anders) is deze functie ingesteld op “0 – Veiligheid”, met behulp van het register of een andere back-channel-methode. Als dat gebeurt, wordt telemetrie uitgeschakeld volledig, en sommige functies niet meer beschikbaar, zoals de mogelijkheid om te downloaden Insider preview bouwt zijn.

Als u eerder hebt ingeschakeld deze instelling off-hetzij via de griffie, Group Policy Editor (op Windows 10 Pro), of met een “privacy” app, verander het terug naar Basic of Enhanced, en de ‘beheerd door uw organisatie “boodschap moet ga weg.

In het algemeen hebben we geen van deze Windows 10 privacy-apps zij aanbevelen leiden tot meer problemen dan ze oplossen. In plaats daarvan moet je leren kennen Windows ‘privacy-instellingen zelf, en zet ze op basis van uw wensen en behoeften. Je bent waarschijnlijk minder problemen ondervinden op deze manier.

Natuurlijk, als je bereid bent om te gaan zonder deze functies voor de gemoedsrust deze instellingen brengen bent, voel je vrij om het te houden waar het is. Weet alleen dat sommige dingen kunnen breken of grijs weergegeven.

Dit zijn enkele van de foutmeldingen die we in hebben uitgevoerd in onze tijd met Windows 10, maar als je één van de bovenstaande berichten-en onze suggesties niet uw probleem opgelost-laat het ons weten in onze forums hieronder, en wij ll moet u dit artikel bijgewerkt met alle oplossingen vinden we houden.

In mijn geval, Cortana gewerkt en toen deed ze niet. Ik zou spontaan zeggen, behalve dat er een Windows-update en een herstart in tussen. Dit zorgde voor veel problemen met mijn installatie (samen met andere Microsoft-geïnduceerde problemen), dus ik opnieuw instellen, en dan heb ik een handicap Cortana in Groepsbeleid. Ik nam ook de controle van Windows Update op dezelfde manier. Sindsdien geen Cortana, maar geen problemen niet.

Ik heb genoten van het praten met Cortana, maar ik heb niet vinden haar handig genoeg zijn om tijd te besteden vaststelling van haar wonks. Ik wou dat Microsoft zou stoppen met het vrijgeven van beta-software onder het voorwendsel dat het klaar is en (relatief) bug-vrij.

Postscriptum Fijn je hier te zien. Je was de enige reden dat ik ooit gelezen Lifehacker, zodat het bespaart me een stop.

Het klinkt alsof er was ook een bug die deze fout Cortana veroorzaakt in build 10240, dus het kan nu worden vastgesteld. Maar als je niet Cortana nodig heeft, is het geen big deal niet.

En bedankt! Opgewonden om hier te zijn. Waarschijnlijk niet de meest spannende van de eerste berichten, maar ik heb iets speciaals en geeky gepland voor een post dit weekend

Dit bericht werd gemarkeerd door de gemeenschap en wordt tijdelijk verborgen.

dat werkt niet in mijn geval …. HELP !!!!!

De oude uitdrukking “een rotte appel bederft het bos” kan wel of niet waar is op een sociologisch niveau, maar het is absoluut waar op een landbouwbedrijf één: appelen uitstoten ethyleengas als ze rijpen en een over-rijpe appel genoeg ethyleengas uitstoten om snel over-rijpen en bederven de omringende appels.