hoe om veel geld te besparen op de pc games

Dankzij de frequente verkoop, PC games kosten slechts minder dan console games. Als je geduldig bent en kennen de trucs, kunt u heel wat geld besparen. Bijna elk spel lijkt te gaan regelmatig op de verkoop.

Sinds Steam begonnen met hun reguliere vakantie verkoop, worden de verkoop komen dikker en sneller dan ooit. Van bundels en andere winkels prijsonderbieding Steam aan de constante verkoop op Steam zelf, een omgeving van constante omzet is het nieuwe normaal.

Steam is alles over de verkoop. Als je geduldig kan zijn, heb je een enorme hoeveelheid geld te besparen op PC games. Bijna elke game op Steam gaat regelmatig op de verkoop, vaak 75% of meer uit.

Steam is voortdurend houdt kleinere sales-dagelijkse aanbiedingen, wekelijkse aanbiedingen, mid-wekelijkse aanbiedingen, en in het weekend deals. Soms zul je zelfs een spel dat je gratis kunt spelen te zien tijdens een weekend deal. Deze verkopen worden geadverteerd op de voorpagina Steam, zodat u snel een blik werpen op hen.

De meest opmerkelijke verkoop Steam, echter, zijn de enorme seizoensgebonden verkoop toen bijna alles op Steam is verdisconteerd. Als je geduldig bent, kun je voorraad op wedstrijden tijdens deze verkopen en spelen ze in de rest van het jaar of ten minste tot de volgende seizoensgebonden verkoop. Valve heeft geen officiële schema van deze verkopen, zodat hun data variëren van jaar tot jaar. Maar we hebben een idee van wanneer deze verkopen zijn. De grootste seizoensgebonden verkoop is de wintervakantie verkoop, die loopt ongeveer twee weken in eind december tot begin januari. Er is ook een vrij grote zomer te koop en andere, kleinere omzet voor evenementen zoals Thanksgiving, Black Friday, en Halloween.

Hier is de grootste truc die u moet weten voor stoom vakantie verkoop: Niet kopen een spel, tenzij het is een dagelijkse deal, flash verkoop, of de gemeenschap keuze deal. Bijvoorbeeld, voor de gehele duur van een verkoop van de vakantie, kan een spel van 50% korting, maar wanneer die hetzelfde spel wordt gekenmerkt als een dagelijkse, flash, of de gemeenschap keuze deal tijdens de verkoop, is het misschien 75% in plaats af zijn. De les is duidelijk: Laat een spel niet te kopen tijdens een grote verkoop, tenzij het is een aanbevolen, tijdelijke deal. Als er games niet opdagen op een grotere korting, dan kunt u altijd pak ze op de laatste dag van de verkoop voor hun normale gereduceerde prijs.

Als u bereid bent patiënt vóór het spelen van een spel te zijn, kunt u deze toevoegen aan Steam uw lijst en u zult een e-mail van Steam krijgen wanneer het gaat over de verkoop. U kunt ook uw lijst te bekijken vanuit Steam en bekijk snel korting en de prijs per spel. Dit is erg handig wanneer u beslissen wat te kopen tijdens een grote verkoop. U kunt snel doorlopen van de verkoop op de spellen die je al geïnteresseerd bent. (Echter, multi-store verlanglijsten achtige IsThereAnyDeal.com -die zullen we praten over later meer in deze gids-zijn meer bruikbaar op de lange termijn.)

Game bundels zijn een constante aanwezigheid in de PC-gaming. Humble Bundle begon deze rage, het aanbieden van reguliere pay-what-you-want bundels van goed ontvangen indie games.

Er zijn andere bundel sites die zo nu en dan de moeite waard zijn als je op zoek bent naar iets in het bijzonder, maar Humble Bundle is nog steeds de meest consistente site met de bundels die de hoogste kwaliteit games. In aanvulling op hun reguliere indie bundels, ze bieden ook wekelijks bundels van andere spellen.

Stoom was de storefront dat echt hard duwde de verkoop, maar het is niet allemaal over Steam meer. Er zijn andere winkels die vaak overeenkomen of beat deals Steam’s. Als je van het hebben van al uw games in een plaats binnen Steam, er is goed nieuws: veel van deze winkels daadwerkelijk verkopen sleutels Steam, zodat je het spel elders goedkoper kunnen kopen en deze toevoegen aan uw Steam account. Dit werkt alleen voor games die specifiek als een verplichting Steam zijn gemarkeerd.

Bijvoorbeeld, digitale games storefront Amazon’s slaat regelmatig verkoopprijzen Steam op veel games, zelfs terwijl het aanbieden van sleutels Steam voor velen van hen. Andere sites, zoals Green Man Gaming, bieden ook sappige kortingen. Humble Bundle biedt nu ook de Humble Store, een andere site waar u regelmatig de verkoop op spellen die je kunt toevoegen aan uw Steam account kunt vinden.

Steam heeft niet altijd de beste prijs, zo veel gamers zijn nu zo in de stoom die ze zich kunnen veroorloven niet om altijd de beste kortingen. Andere sites die willen concurreren om goede deals aan te bieden. Bijvoorbeeld, tijdens de laatste Steam Holiday Sale, de Game of the Year (GOTY) editie van Borderlands 2 werd verdisconteerd naar $ 30 op Steam, maar de exacte dezelfde Borderlands 2 GOTY editie was beschikbaar voor $ 15 op andere sites tijdens de verkoop van de winter.

Afgezien van het gebruik van Steam uw lijst op de hoogte blijven van de omzet voor games Steam, kan de constante stroom van de verkoop moeilijk bij te houden. Als u geïnteresseerd bent in het zien van een volledige lijst van de nieuwste PC-spel voor bent, kunt u de nieuwste verkoop controleren met een snelle blik op de gamedeals subreddit. Dit subreddit gaat niet alleen over PC games, maar de meeste van de deals zijn hier voor pc-games-het gaat alleen maar om te laten zien hoe veel vaker voor kortingen op de PC games.

Er zijn ook andere sites die u kunt gebruiken om de hoogte blijven van deals. IsThereAnyDeal.com bundelt de nieuwste aanbiedingen en prijzen van meerdere sites. U kunt kijken op een bepaald spel en zie de prijs veel verschillende winkels zijn het momenteel verkopen voor, zie je een prijs geschiedenis en bekijk de laagste prijs een spel ooit geweest.

Het beste van alles, hoewel, kunt u zich aanmelden voor een account en maak een wens lijst van alle spellen die je wilt, en een melding wanneer een spel gaat onder een prijs drempel hebt ingesteld. U kunt zelfs beperken tot versies van games die te activeren op Steam, zodat je altijd krijgt de laagste prijs-maakt niet uit welke winkel je koopt van.

Sales zijn geweldig, maar vergeet niet dat het punt van het kopen van games is om ze te spelen! Veel mensen hebben een enorme achterstand van games die ze misschien nooit spelen vergaard. Er is geen noodzaak om zo veel games dat je ze niet kunt afspelen kopen all-die games zal waarschijnlijk gaan over de verkoop binnenkort weer, hoe dan ook.

Afbeelding Credit: Jorge Franganillo op Flickr

Ik ben Schuldig van een Steam spel potter. Er zijn zo veel goede sales Ik heb een enorme achterstand van games nu

Steam Sales zijn goed in het krijgen van spellen goedkoop. Goede oude Games (gog.com) heeft goedkope oudere spellen ook.

Ik koop altijd ton stoom verkoop games, en de lijst van niet-afgespeelde vs. gespeeld groeit en groeit …

Ik zag wat je daar deed. Nice bump.

Steam Summer Sale net geopend @ Noon CST en zal eindigen @ Noon 4 juli.

Andere digitale PC game providers zullen proberen te concurreren met Steam, die ook echt goede deals bieden. Een paar van de meer populaire concurrenten Amazon, gog.com, groen man gaming, nederige bundel, en Origin.

De beste deal die ik zie rechts uit de poorten is de nieuwe Doom voor $ 35,99 (40% korting) op Steam. Omdat het slechts een maand oud, was ik alleen maar verwachtte Doom tot 10% korting, 20% zijn als we hadden geluk.

Hier is de grootste truc die u moet weten voor stoom vakantie verkoop: Niet kopen een spel, tenzij het is een dagelijkse deal, flash verkoop, of de gemeenschap keuze deal.

Dat was geweldig advies een jaar geleden, maar nu is het niet echt belangrijk. Alle wedstrijden die nu worden verdisconteerd zullen tegen die prijs zal blijven tot het einde van de verkoop (behoudens misschien een paar uitzonderingen na, op zoek naar jou Ubisoft).

restitutie beleid Steam’s lijkt de reden achter dit zijn – waarom korting een spel een beetje en korting verder later als mensen gewoon kon terugkeren en terug te kopen tegen de lagere prijs?

Dankzij de frequente verkoop, PC games kosten slechts minder dan console games.

Vaker wel dan niet, PC games zijn goedkoper dan console games. En daar bovenop krijgen ze vaak de verkoop.

Heeft iemand opmerken dit is vanaf 2014?

Het artikel is bijgewerkt.

De laatste foto toont 2014 data

A “Quaker gun” is een misleiding tactiek die gebruikelijk was in de oorlogvoering tijdens de 18e en 19e eeuw, waarin de verdediging van militairen zou schilderen logs zwart tot de illusie dat ze echt waren kanonnen geven. De naam is afgeleid van de bijnaam voor het Religieus Genootschap der Vrienden (of “Quakers”) en hun religieuze verzet tegen oorlog en geweld.