hoe om tijd te besparen door het gebruik van snapshots in virtualbox

Snapshots zijn een enorme tijdsbesparing wanneer u het testen van de instellingen en configuratie voor uw testen Geek School. Lees verder om te zien hoe u kunt profiteren van hen te volgen, samen met onze artikelen.

Het basisidee van een snapshot is dat je het opzetten van je virtuele machine precies hoe je het wilt, neem een ​​momentopname, en dan kun je alle wijzigingen die u wilt maken. Je zou zelfs iets verschrikkelijks te installeren, want het maakt niet uit – alles wat je hoeft te doen is het terugdraaien van de snapshot, en uw virtuele machine zal zijn precies hoe het vroeger was.

Het is de perfecte manier om een ​​bos van het testen te doen en uitzoeken dingen uit, zonder dat je setup. Plus, het is een virtuele machine, dus je kon altijd herladen het toch. Als je ons artikel over het opzetten van een testlab nog niet hebt gelezen, moet u dat eerst doen.

Het nemen van een momentopname in VirtualBox is eigenlijk heel eenvoudig, en als je klaar bent kan enorme hoeveelheden tijd te besparen. Om te beginnen open je Virtual Machine en klik op het menu Machine voorwerp, kies dan Neem Snapshot …

Aangezien wij zullen snapshotting een schone installatie moet u uw snapshot een intuïtieve naam en beschrijving te herinneren geven.

De virtuele machine zal dan dim uit periodiek terwijl een punt in de tijd snapshot wordt genomen.

Het doel van de terugkeer naar een momentopname is, zodat je terug in de tijd kan gaan naar een bepaalde staat, in ons geval een schone staat net nadat we het besturingssysteem geïnstalleerd. Aangezien we dit alleen kunt doen wanneer de virtuele machine niet aan staat, ga je gang en uitschakelen.

selecteer vervolgens uw virtuele machine in de lijst en schakel over naar de foto’s te bekijken. Hier vindt u een overzicht van de verschillende snapshots die u hebt gemaakt te zien. Om te herstellen naar een snapshot gewoon klik met de rechtermuisknop op en kies Snapshot Terugzetten in het contextmenu.

Voor de meeste situaties die je gaat te willen naar de mogelijkheid om een ​​momentopname van de virtuele machine huidige staat te creëren uit te schakelen. De reden daarvoor is dat u normaal wilt herstellen als je iets hebt gebroken, er is geen enkel punt in het nemen van een momentopname van een gebroken configuratie.

U zult dan zien dat de “huidige staat” zal hetzelfde zijn als de foto die u geselecteerd om te herstellen te worden.

Nu als u de stroom op de virtuele machine ziet u de virtuele machine snel zelf een terugkeer.

Onthoud altijd dat zonder foto’s, het opnemen van de Geek School zou bijna onmogelijk zijn, dus vergeet niet om ze te gebruiken en bespaar jezelf ontelbare uren. Dat is alles wat er is.

Snapshots zijn een geweldige functie voor testdoeleinden.

Laten we zeggen dat u wilt testen een nieuwe freeware app die je gevonden hebt, en je wordt een zorgvuldige, slimme geek, dus je besluit om een ​​virtuele machine gebruiken om te testen dat freeware app die kunnen vaag zijn. Geweldig .. maar wat gebeurt er als het is eigenlijk crapware?

Niemand wil te hebben om een ​​virtuele machine te herladen de hele tijd.

Dat is waar Snapshots komen – je gewoon een momentopname van de virtuele machine, het testen van de software, en als je niet wilt houden het installeren, terugdraaien van de momentopname. Gemakkelijk. Simple .. en veilig.

Als u geen gebruik maakt van snapshots van vandaag, moet je meteen aan de slag.

Ik ben een admin van een VMware vSphere. Snapshots hebben mijn leven veranderd voor het beter!

zeker in dienst ook ZFS?

zodat u gemakkelijk kunt uploaden ZFS snapshots

Niemand loopt de VSuite op ZFS. Overdag werk ik bij een IT-Shop dat de grootste VMware-infrastructuur in het zuidelijk halfrond heeft. We draaien op zowel VMFS en NFS maar niet ZFS.

Hij is gewoon een trol, geen reden om deel te nemen

Ik gebruik deze Oracle VM alle tijd en goede tip hier is een video tutorial ervan

die de voorkeur heeft, VirtualBox of vmplayer?

Het is echt aan jou en welke u verkiest. Ze zijn allebei uitstekende keuzes. Als je doet een groot aantal Linux, zou ik waarschijnlijk aanraden VirtualBox, die in mijn ervaring, was beter in.

Octopussen geen blinde vlekken in hun visie te hebben; de structuur van hun netvlies en de oogzenuw is zodanig dat, in tegenstelling tot in de ogen van de gewervelde dieren, de zenuwen niet licht te blokkeren of anderszins verstoren van de continuïteit van het netvlies.